[geot country="Romania"] [/geot]

Festivalul Internațional de Teatru FESTIS a ajuns la cea de-a V-a ediție. Evenimentul din acest an are un slogan de excepție – „REZISTĂM PRIN TEATRU”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

În pofida situației pandemice, Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale” din Chișinău vine cu o nouă surpriză teatrală de proporții – am putea spune chiar un manifest! În perioada 11-21 octombrie 2021, aici se va desfășura FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE TEATRU FESTIS, EDIȚIA a V-a.

La festival sunt invitate să participe peste 30 de teatre din Republica Moldova, România, Georgia, Bulgaria. Tema festivalului din acest an este „REZISTĂM PRIN TEATRU”. Pe scenele și în holul Teatrului Național „Satiricus I.L. Caragiale” vor avea loc tradiționalele prezentări de spectacole, workshop-uri, lansări de carte, conferințe de presă, seminare etc. 

FESTIS constituie un eveniment cultural, un veritabil pod de teatru și de simțire artistică. Accentul principal va fi pus pe cunoașterea reciprocă a creatorilor de teatru. Se vor întruni numeroși cronicari și critici de teatru, regizori, dramaturgi, scenografi din Republica Moldova, România, Franța, Ucraina, Rusia, Bulgaria, care vor ține prelegeri pe diverse teme.                                                               

FESTIS este organizat cu sprijinul financiar al Primăriei municipiului Chișinău, al Consiliului municipiului Chișinău și al Institutului Cultural Român Mihai Eminescu.

Sursa: https://festival2021.satiricus.md/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 5 / 5. Numărul de voturi: 1

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Știri
Mîndrilă Alina

Începând de astăzi accesul în restaurante și alte localuri va fi permis doar cu certificat de vaccinare

De astăzi, 1 octombrie 2021 intră în vigoare noile restricții aprobate de CNESP, printre care și obligativitatea de a prezenta certificatul Covid-19 în unitățile de alimentație publică, la evenimentele private, cum ar fi nunțile, cumătriile și alte festivități, centrele de sport/fitness și la evenimentele sportive. În acest context, prim-ministra Natalia Gavrilița a anunțat, ieri, cine

Citește mai mult »

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6