Extensiile de gene, secretul unei priviri cuceritoare cu Caramels Lash Studio

Irina Sofroni este mamă, lash artist, fondatoarea academiei Caramels Lash Studio, are o experiență în spate de peste șapte ani, face parte din echipa PhiAcademy și se bucură de o mare apreciere din partea clientelor datorită sârguinței și ambiției.

Este pasionată de muncă și își dorește să evolueze în fiecare zi, atingând noi „recorduri personale”. Se descrie ca fiind o persoană sinceră, empatică și perfecționistă. În cadrul unui amplu interviu pentru Isecrete.com, Irina ne-a povestit ce presupune o astfel de meserie dar și ce tendințe sunt în materie de extensii a genelor în acest an.

Nu există femeie care să nu-şi dorească gene lungi şi definite, ce conferă un plus de mister privirii. Tot mai mare accent se pune pe frumusețea naturală, iar procedura de alungire a genelor tot mai populară în ultimii ani garantează un rezultat uimitor și fără consecințe negative, dacă este efectuată de un profesionist.


Citește și:


“Extensiile de gene care par naturale nu vor ieși din trend niciodată, pentru că femeilor le place să arate bine.Volumele mari deja sunt mai puțin solicitate, 3D este în vogă, un tip de extensie care în acelasi timp accentuează privirea și totodată nu este exagerat. Pe timp de vară când purtăm ținute mai colorate, se poate adauga și ca element niște fire colorate, detaliul special care pot completa o ţinută specială, sau care pot sublinia nuanţa naturală a irisului.Totuși, este important să nu exagerăm, deaceea se recomandă aplicarea doar la colțurile ochilor”, menționează Irina.

Din ce cauză, unele femei după această procedură se confruntă cu reacții adverse precum ochi roșii, mâncărime sau senzații neplăcute?

“Ochii iritati pot fi din mai multe motive, 1: ar fi aplicarea incorectă a pernuțelor de gel care se aplică pentru izolarea genelor de jos; 2: în timpul procedurii clienta a vorbit la telefon sau cu meșterul (în acel moment ochii inconștient se deschid puțin și nimeresc vaporii de la adesiv); 3: extensiile sunt aplicate prea aproape de pleoapă; 4: clienta poate avea alergie la oricare din produsele care se folosesc pentru procedură; 5: specialistul a folosit produse ieftine și necalitative”.

Aplicarea genelor false afectează creșterea celor naturale? Și dacă este nevoie să facem pauze pentru a le lăsa să se regenereze?

“Dacă lucrarea este efectuată corect, se ține cont de anumite reguli precum că( trebuie de respectat distanța de la pleoapă, vârful genei naturale trebuie să fie liber, adică fără adeziv, să nu se exagereze cu cantitatea, igiena desigur etc),atunci genele nu sunt afectate deloc.Regenerarea genelor are loc în mod natural, fie că este extensie fie că nu, o pauză o recomandăm după 3-4 extensii la rând măcar p săptămână, dar de obicei femeile nu renunță, deaceea ca să ajungem la un compromis, eu le fac un volum mai lejer, fie că e fir cu fir fie, 2D”.

De câți ani există Caramels Lash Studio și ce reprezintă pentru tine acest loc?

Irina Sofroni lashmaker există de 7 ani, iar Ira CARAMELS de 4 ani. Ideea a aparut în momentul când am asociat fericirea femeilor ce poartă extensii cu mica fericire atunci când savurezi fie un desert, fie o bomboană pe care o ai undeva în poșetă. Acest loc este o a doua “acasă” pentru că aici petrec jumătate din zi, astfel l-am amenajat pe placul meu cu mici detalii placute și o atmosferă călduroasă pentru colegi și desigur clienți.

Ce sfaturi le oferi femeilor pentru a păstra genele intacte mai mult timp?

“Ca să reziste mai mult timp extensiile, le recomand femeilor ca în primele 10 ore să nu le ude, timp de 48 de ore să evite expunerea la solar, să se ferească de aburii fierbinți și să nu folosească rimelul. Genele naturale se regenerează, datorită acestui fapt, extensiile nu pot rezista mai mult decât rezistă geana pe care este aplicată extensia. Pentru un plus de frumusețe, recomand femeilor să consume cât mai multe vitamine și să încerce folosirea uleiului de in, un remediu perfect pentru creșterea și întărirea firelor de păr”, susține Irina.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6