div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Eugenia Staver: Pot ajuta oamenii să facă față provocărilor vieții și să ducă o viață mai împlinită

Un psiholog cu o viziune remarcabilă și o pasiune pentru a ajuta oamenii. A devenit un exemplu strălucitor al reușitei în acest domeniu. Vorbim despre Eugenia Staver ce și-a descoperit interesul pentru psihologie încă de la o vârstă fragedă. Are viziuni diferite, este ambițioasă și spune lucrurilor pe nume. Așa reușește să se evidențieze din mulțime și să fie un specialist valorificat.

Sunt pasionată de ființa umană de când mă țin minte. Mereu am cautat să aflu ce se află în profunzimea sufletului meu, de ce reacționez într-un anumit mod, de ce unele lucruri îmi plac altele nu. Curiozitatea despre oameni, ce gândesc, de ce fac ceea ce fac-a fost marele mister de la care am pornit în marea călătorie numită Psihologie. Îmi place să lucrez cu oameni de toate vârstele și cu diferite probleme de sănătate mintală. Scopul meu este să ajut oamenii să își atingă potențialul și să ducă o viață mai fericită și mai împlinită.

Îmi place să ajut oamenii să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși. Îmi place să le ofer o perspectivă asupra gândurilor, sentimentelor și comportamentelor lor. Acest lucru îi poate ajuta să facă alegeri mai bune în viață și să aibă relații mai sănătoase. Îmi place să văd progresul oamenilor.  În afara muncii, îmi place să călătoresc, să citesc și să petrec timp cu familia și prietenii. Sunt o persoană optimistă și îmi place să văd partea bună a lucrurilor. Cred că viața este o călătorie și că este important să ne bucurăm de fiecare moment.

Empatică și înțelegătoare, cu o pasiune pentru a ajuta oamenii, Eugenia povestește că pasiunea pentru acest domeniu o are încă din copilărie.

Eram mereu interesată de modul în care oamenii gândesc și simt. Mă fascina să aflu despre diferitele tipuri de personalități, tulburări mintale și teorii psihologice.Această pasiune a crescut odată cu vârsta mea. Am început să citesc cărți despre psihologie și să urmăresc documentare și emisiuni de televiziune pe această temă. De asemenea, am participat la cursuri și seminarii de psihologie.

O componentă esențială a succesului său a fost adaptabilitatea la schimbările din domeniul psihologiei. A investit în continuu în educație și formare pentru a-și menține competențele la nivel. Eugenia Staver prin abordarea sa empatică și orientată către soluții a câștigat încrederea și respectul oamenilor.

Psihologia este o știință fascinantă care ne poate ajuta să ne înțelegem mai bine pe noi înșine și pe ceilalți. Sunt încântată să continui să învăț despre psihologie și să folosesc această cunoaștere pentru a ajuta oamenii. Prin înțelegerea noastră despre psihologie, putem lua decizii mai bune cu privire la sănătatea noastră mintală și relațiile noastre. De asemenea, putem fi mai empatici cu ceilalți și putem crea o lume mai bună pentru toată lumea.

Cred că domeniul psihologic este un teritoriu important și valoros, indiferent de modul în care este perceput de societate. Psihologia ne poate ajuta să ne înțelegem mai bine pe noi înșine și pe ceilalți, ceea ce este esențial pentru a crea relații sănătoase și a duce o viață împlinită.

Desigur, există provocări în a lucra în domeniul psihologiei. Uneori, oamenii pot fi reticenți să vorbească despre experiențele lor emoționale, iar munca cu clienții cu probleme grave poate fi dificilă și stresantă. Cu toate acestea, cred că beneficiile lucrului în domeniul psihologiei depășesc cu mult provocările. Cred că societatea actuală începe să devină mai conștientă de importanța sănătății mintale. Există o creștere a interesului pentru psihologie și o mai mare acceptare a faptului că toată lumea are nevoie de ajutor uneori. Sunt încântată să văd cum domeniul psihologiei va continua să se dezvolte în viitor. Cred că psihologia are potențialul de a avea un impact pozitiv semnificativ asupra lumii și sunt hotărât să fac parte din acest lucru.

Iată câteva dintre motivele specifice pentru care cred că domeniul psihologic este important:

Ne poate ajuta să înțelegem mai bine noi înșine și pe ceilalți.

Ne poate ajuta să ne dezvoltăm abilitățile emoționale și sociale.

Ne poate ajuta să facem față provocărilor vieții.

Ne poate ajuta să avem relații mai sănătoase.

Ne poate ajuta să creăm o lume mai bună pentru toată lumea.

Cred că este important să vorbim despre psihologie și să demistificăm această nișă. Psihologia este o știință care poate avea un impact pozitiv semnificativ asupra vieții noastre.

 Ce ramură a psihologiei îți place cel mai mult?

Ramura psihologiei care îmi place cel mai mult este psihologia cognitivă. Această ramură a psihologiei se ocupă de modul în care gândim, învățăm și memoram. Cred că este o ramură fascinantă a psihologiei, deoarece ne poate ajuta să înțelegem modul în care funcționează mintea umană. În prezent, nu practic psihologia în mod profesional. Sunt încă în curs de dezvoltare și învăț mereu lucruri noi despre psihologie. Cu toate acestea, îmi place să folosesc cunoștințele mele despre psihologie pentru a ajuta oamenii să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși și pe ceilalți.

Chiar dacă vizitarea unui psiholog rămâne încă un tabu în țara noastră, psihologul recomandă să facem acest pas o serie de motive.

Să ne îmbunătățim sănătatea mintală. Psihologii sunt profesioniști specializați în sănătatea mintală și pot ajuta la diagnosticarea și tratarea tulburărilor emoționale, cum ar fi anxietatea, depresia și tulburările de personalitate. Să ne înțelegem mai bine pe noi înșine. Psihologii pot ajuta oamenii să înțeleagă gândurile, sentimentele și comportamentele lor. Acest lucru poate fi util pentru a face alegeri mai bune în viață și pentru a avea relații mai sănătoase. Să ne dezvoltăm abilitățile emoționale. Psihologii pot ajuta oamenii să dezvolte abilități emoționale, cum ar fi gestionarea stresului, rezolvarea problemelor și comunicarea eficientă. Aceste abilități sunt esențiale pentru a face față provocărilor vieții și pentru a duce o viață împlinită.

Cu timpul a devenit o sursă de inspirație pentru cei aflați la început de carieră în domeniul psihologiei. Într-o lume în continuă schimbare, Eugenia rămâne un exemplu al modului în care pasiunea, devotamentul și învățarea continuă îți pot aduce rezultate.

Psihologii, înainte de a fi psihologi, sunt oameni. Au aceleași emoții, gânduri și comportamente ca orice altă persoană. Desigur, au o educație și o pregătire specială în domeniul psihologiei, dar acest lucru nu îi face invulnerabili la probleme emoționale. Din păcate, există adesea anumite așteptări nerealiste cu privire la psihologi. Unii oameni cred că psihologii sunt perfecti și că nu au nicio problemă emoțională. Alții cred că psihologii ar trebui să fie capabili să rezolve orice problemă emoțională, indiferent de cât de dificilă este.

Aceste așteptări nerealiste pot fi o povară pentru psihologi. Este important să înțelegem că psihologii sunt oameni. Au aceleași emoții, gânduri și comportamente ca orice altă persoană. Este important să fim realiști cu privire la ceea ce poate face un psiholog. Psihologii nu sunt magicieni și nu pot rezolva toate problemele emoționale.

O parte importantă a activității sale constă în înțelegerea individualității fiecărui pacient. Psihologul consideră că abordarea personalizată și empatia sunt cheia unui proces terapeutic eficient. Această atitudine a contribuit la construirea unei relații de încredere între ea și pacienții săi.

Câteva dintre așteptările nerealiste pe care oamenii le pot avea cu privire la psihologi:

Psihologii sunt perfecti și nu au nicio problemă emoțională.

Psihologii pot rezolva orice problemă emoțională, indiferent de cât de dificilă este.

Psihologii ar trebui să fie capabili să ajute pe oricine, indiferent de cât de severă este problema emoțională.

Este important să ne amintim că psihologii sunt oameni. Au aceleași emoții, gânduri și comportamente ca orice altă persoană. Este important să fim realiști cu privire la ceea ce poate face un psiholog.

Pentru Eugenia, satisfacția vine din momentele în care vede transformările pozitive ale pacienților săi. Fiecare reușită mică reprezintă o victorie, iar ea rămâne dedicată misiunii de a ajuta oamenii să își recapete echilibrul emoțional și să își atingă potențialul maxim. În final, poveștile unui psiholog precum intervievata noastră arată căun specialist trebuie să fie  ilustrează că dincolo de titlul de specialist în sănătate mentală, există un om pasionat și devotat, implicat în fiecare zi în descifrarea și vindecarea complexității minții umane.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6