Epilarea cu laser- este sau nu definitivă? Interviu cu Natalia Roșcovan, fondatoarea „Ice Laser”

Fie că este pe picioare, pe față, pe spate, inghinal sau în zona axilei, părul a fost considerat mereu un accesoriu inestetic al corpului nostru. Încă din antichitate, oamenii au cautat diverse metode de îndepărtare a părului corporal. Dezavantajul acestor metode era acela că trebuiau repetate la un interval regulat de timp, pentru că, orice ar fi făcut continua să crească. Odată cu evoluția tehnologiei au aparut proceduri din ce în ce mai noi de îndepărtare a părului, iar cea mai revoluționară dintre ele este Epilarea cu LASER. Am discutat cu Natalia Roșcovan, fondatoarea „Ice Laser” despre beneficiile acestei proceduri dar și de ce unele persoane nu au rezultate.

Este o persoană cu atitudine, o femeie grațioasă și în același timp sociabilă. Știe să muncească pentru rezultate și își tratează clientele cu multă seriozitate.

De 5 ani am deschis cabinetul meu cosmetologic. În această perioadă am reușit foarte multe, am procurat mai multe aparate cosmetologice, des fac cursuri de performanță și frecventez diverse seminare, deoarece suntem în secolul inovațiilor masive și trebuie mereu să fim în pas cu toate invențiile. La momentul actual, aparatul care îl folosesc, este unul de ultima generație. Este Laser hybrid Diode. Acest tip de laser, este un laser semiconductor, care utilizează tehnologia cu diode tri-clustere.

În prezent laserul epilarea cu laser a devenit o metodă populară în rândul doamnelor deoarece are multe avantaje comparativ cu metodele tradiţionale, precum epilarea cu ceară.

Aceasta oferă beneficiile a 3 lungimi de undă laser, eficiente pentru îndepărtarea părului într-un singur dispozitiv cu energie furnizată simultan (808nm, 755nm și 1064nm). Fiecare lungime de undă vizează o structură diferită din foliculul de păr. Cele 3 zone țintă principale sunt Bulge, Bulb și Papilla. Lungimea de undă de 808 nm poate ajunge la papila dermică, care este o penetrare profundă a foliculului de păr. 808nm are o absorbție moderată a melaninei, ceea ce îl face relativ sigur pentru toate tipurile de piele, inclusiv piele mai închisă la culoare (cu excepția tipului de piele 6).

Capacitățile sale de penetrare profundă vizează și bulbul și bulbul foliculului de păr. Lungimea de undă Alexandrite de 755 nm oferă o absorbție mai puternică a energiei prin producerea melaninei, ceea ce este ideal pentru majoritatea tipurilor de păr și a culorii părului și este util în special pentru firele de păr mai deschise și cele mai subțiri. Lungimea de undă de 755 nm vizează umflarea foliculului de păr. Lungimea de undă Nd:Yag 1064nm este caracterizată printr-o absorbție mai scăzută a melaninei, ceea ce o face mai mult concentrația pentru tipurile de piele mai închisă la culoare. Nd Yag oferă, de asemenea, cea mai adâncă penetrare pentru foliculul de păr, permițându-i să țintească bulbul și Papilla.

Epilarea definitivă laser, este, cu siguranţă, mult mai precisă decât toate celelalte metode sau proceduri de îndepărtare a părului. Tehnologia avansată, de înaltă precizie de la baza aparatelor de epilare din cadrul Ice Laser, favorizează controlul asupra tratamentului și obținerea rezultatelor dorite într-un timp cât mai scurt.

Absorbția mai mare de apă, generează o temperatură mai ridicată, crescând profilul termic al tratamentului cu laser pentru o îndepărtare cea mai eficientă a părului. Prin combinarea acestor caracteristici cu durata corectă a pulsului se asigură suficientă deteriorare termică a țesuturilor țintă ale foliculului de păr, lăsând țesuturile din jur neafectate. Oferind o densitate corectă de energie, se asigură că producția de energie este suficient de puternică și suficient de lungă pentru a deteriora țesutul țintă. Utilizarea protecției epidermice sub forma de răcire asigură protecția pacientului în timpul tratamentului.

Ce mituri există legate de epilarea cu laser?

În ultima perioadă, tot mai mulți oameni apelează la astfel de proceduri, deoarece cu siguranță văd singuri beneficiile și plusurile procedurilor cu laser. Miturile încep să dispară, odată ce persoanele văd rezultate reale pe corpul său. Desigur sunt și persoane care vin destul de sceptic la procedura, dar după primele proceduri deja, rămân satisfăcuți și dispare scepticismul. Desigur, fiecare corp și organism este foarte individual și atunci când nu avem rezultatele dorite după procedură, ține de careva momente legate de sănătatea omului (spre exemplu disbalans hormonal, probleme ale glandei tiroide, ș.a., dar și în acest caz este individual și chiar sunt persoane cu rezultate foarte bune). După o anamneză individuală corectă a fiecărui pacient, este și un rezultat bun.

Întrebată de ce unele persoane, un procent mic dar există, nu se bucură de rezultate precum marea majoritate, Natalia a răspuns.

Sunt niște principii de bază, pe care fiecare persoană ar trebui să le urmeze. Acestea ar fi pauzele între ședințe recomandate de specialist și neapărat și ceea ce nu este permis să facem între proceduri (spre exemplu să folosim ceva ar putea afecta rădăcina -ceara, penseta, shugaring). După toate ședințele necesare aplicate, este și procedura de întreținere, care la fel este individuală pentru fiecare, deoarece și ea depinde de mai mulți factori ( de obicei de la 6 luni la 2 ani). Recomand primele 3 ședințe să fie făcute cu pauză între 3-5 săptămâni. Pentru o epilare definitivă corectă cu laser, ar fi bine să fie urmat acest protocol. Dar dacă din anumite motive nu se întâmplă, nu e nimic grav, doar că se pierde un pic din efect și ca urmare ar fi necesar cu câteva proceduri mai multe până la final.

Programează-te acum la Ice Laser!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Beauty

De la pasiune la propria afacere beauty în Israel. Istoria de succes a Sabrinei Issawea

Seriozitate, pasiune și multă muncă, așa a reușit Sabrina Issawea să-și creeze un nume în industria frumuseții. Face parte din categoria persoanelor remarcabile care își dedică viața transformării și sublinierii frumuseții individuale. Specialistă în micropigmentare și cosmetolog cu o pasiune aprinsă față de ceea ce face se dedică muncii atât în Moldova, România cât și Israel-acolo unde are și o

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6