[geot country="Romania"] [/geot]

’’Elite Brow Academy” by Maia Ciornii – locul unde se definește frumusețea!

Maia Ciornii dermopigmentist

Probabil ați înțeles deja că noi, echipa Isecrete, suntem niște răsfățate în ceea ce privește partea de beauty, atât din punct de vedere a informației, a produsele cât și serviciilor în sine. Suntem direct conectate la sursă.

În ultimul deceniu, au apărut sute de afaceri în domeniul beaty care, majoritatea dintre ele, au menirea să scoată din anonimat frumusețea oricărei femei.În articoul de astăzi vă inităm să o cunoașteți pe Maia Ciornii – mamă, soție, o femeie frumoasă, fondatoarea Academiei Elite Brow și un specialist la mare căutare.

Cine este Maia Ciornii?

Fondator/Master Trainer Academia Elite Brow. Sunt mamă a doi copii, soție și femeie care adoră la nebunie ceea ce face.Întotdeauna am fost atrasă de domeniul beauty și am încercat să îl descopăr în toate aspectele sale.

Când și cum începe povestea ta de succes?

Până a descoperi pasiunea pentru micropigmentare am încercat să îmi găsesc nișa în alte meserii. Am început în 2010 să fac alungirea genelor, a fost domeniul în care mi-am găsit inspirația și m-a făcut să vreau și mai mult – să descopăr toate secretele frumuseții, așa că pe listă a urmat și machiajul semipermanent.

Am studiat totul în detaliu, că să îmi dau seama care domeniu mă atrage cel mai mult și unde mă regăsesc mai bine. Micropigmentarea pentru sprâncene, buze și ochi… am realizat că sunt bună la asta și îmi aduce cele mai mari satisfacții”.

Destinul specialistei a fost să facă femeile frumoase!

Atunci când vine vorba de frumusețe nu mai este machiajul în centrul atenției ci sprâncenele frumos îngrijite, buzele atent conturate și desigur ochii… oglinda sufletului nostru. La cei 33 de ani ai săi, Maia Cionii a devenit un brand cunoscut pentru măiestria cu care face procedurile. Ceea ce o definește ca specialist este creativitatea și tehnica de lucru, care împreună redau un rezultat fabulos.

Meseria desigur că este destul de solicitantă. Recunosc, primii pași sunt anevoioși, însă munca, talentul și voința m-au ajutat să cresc. Sunt mândră de realizările mele până în acest moment, deși consider că acest domeniu poate aluneca ușor în rutină dacă nu ai mereu dorința de a crea”.

Face dermopigmentare de 9 ani. Nu obosește pentru că a făcut un pasiune pentru munca ei. Reușește prin tehnica micropigmentării să îmbunătăţească acolo unde mama natură nu a fost prea generoasă sau acolo unde dibăcia celor ce se pensează singure lasă de dorit: sprâncene neuniforme între ele, prea subţiri, cu formă urâtă sau goluri.

Micropigmentarea sprâncenelor este un machiaj semipermanent, realizat cu pigmenți cosmetici medicali de cea mai bună calitate. Tehnica corectează și pune în evidență forma sprâncenelor sau poate acoperi cicatricile, tehnica fir cu fir imită firul de păr al acestora, plus metoda powdering – efect pudrat fac ca rezultatul să fie unul estetic.

Micropigmentarea buzelorprocedura se realizează cu scopul de a contura sau reface conturul  pierdut al buzelor și de a colora parțial, adică de a le oferi o nuanță finuță și gingașă. Potrivită de asemenea și în reconstruirea buzelor prea subțiri, cu forme inegale sau disproporționate.

Micropigmentare Eyeliner – este o tehnică folosită pentru a da efectul de tuș, ideală pentru femeile cărora le place confortul de a nu fi nevoite să aplice zilnic rimel, bucurându-se 2-3 ani de ochi machiați zi și noapte. Conturul poate fi realizat doar pe una dintre zone (pleoapa superioară și inferioară) sau pe ambele. Practic se introduce sub piele un pigment care va imita conturul ochilor, așa cum se face de obicei asta și în machiajul clasic de zi sau seară, susține Maia Ciornii, fondatoarea Elite Brow.

Există reguli în orice procedură de înfrumusețare. Micropigmentarea/microblading-ul nu fac excepție.

Micropigmentarea/microblading-ul este o pigmentare a tegumentului semipermanentă care se efectuează cu pigmenți organici și vegetali, non-alergici, recunoscuți de organism. Pigmentarea se păstrează între un an și trei, în funcție de factorii mecanici și fizici cu care pielea intră în contact, precum și de calitatea pielii.

Procedura se realizează în două etape:

 • Stabilirea formei și a culorii;
 • Retușul, care constă în fixarea formei și a culorii. Toate acestea se pot regăsi în fișa clientului, completată de prestator și semnată de beneficiar. Perioada de refacere completă este de 28 zile.

Pigmentarea pielii presupune o rănire a tegumentului ce necesită vindecare, perioadă în care este absolut important să țineți cont de următoarele recomandări:

 • Folosiți crema post-tratament dimineața si seara, timp de 5-7 / 7-10 zile!
 • Primele 72 ore (3 zile), este necesar la fiecare oră să tapotați doar cu dischete uscate!
 • Evitați munca în praf și atingerea feței cu mâinile murdare!
 • Evitați expunerea la soare, solar, lămpi cu ultraviolete cel puțin 4 săptămâni înainte și după tratament.
 • Câteva zile (7-10) după procedură nu faceți băi fierbinți, masaje, saună.
 • Nu atingeți zona tratată cu alte substanțe decât cele recomandate de tehnician cel puţin până la căderea completă a cojițelor.
 • Nu smulgeți/rupeți crustele care apar în urma tratamentului.
 • Nu epilați sau utilizați orice altă procedură de smulgere pe zona tratată două săptămâni după micropigmentare.
 • Nu utilizați produse cu pigmenți (fond de ten, farduri, creioane) două săptămâni după.
 • Persoanele care sunt predispuse să facă herpes (în cazul pigmentarii buzelor), se recomandă preventiv, înainte și imediat după procedură Aciclovir 200 mg.

Retineți că, procesul de vindecare are o importanță de peste 50% din rezultatul final al procedurii! Pentru a obține o fixara adecvată în piele, este vital ca un retuș al culorii implantate să fie făcut după ce au trecut 45 de zile de la primul implant şi totdeauna înainte de 60 de zile. Altfel, culoarea s-ar putea estompa sau schimba în tonuri nedorite”, mai adaugă specialista.

Maia este adepta procedurilor de înfrumusețare care sunt o replică a naturaleții. Este un stil care se poate plia ușor oricărui tip de temperament și oricărei fizionomii, indiferent de vârstă. Dacă te numeri printre femeile care se află la începutul unei cariere în domeniul beauty sau deja profesezi, Academia Elite Brow Maia Ciornii te invită să descoperi și să înveți toate secretele micropigmentării.

Susțin cursurile pentru meseria de dermopigmentist și încerc mereu sa îmi încurajez cursantele și clientele să se reinventeze în cea mai strălucitoare versiune a lor, printr-un proces de dezvoltare care ține de înfrumusețare, fie de carieră. Întotdeauna să avem credința că cel mai bună investiție este investiția în sine!

Investește foarte mult în produse de înaltă calitate și perfecționări. A participat la Academia Biotek la Eliza Nae, a cunoscut cei mai buni specialiști precum Rustem Simtikov,  Larisa Tanase etc. În curând, Maia Ciornii merge la Academia Simetric, una dintre cele mai prestigioase din România! Specialista se mândrește și cu un trofeu pe care l-a obținut datorită muncii și perseverenței, în domeniul micropigmentării ca meșter și academie în 2019.

Vezi galeria foto!

Maia, îți mulțumim pentru interviu, sperăm mult ca sfaturile tale să le fie de ajutor femeilor care vor să fie mai frumoase iar povestea ta de succes să fie apreciată de cititorii noștri.

Iar vouă, dragele noastre cititoare vă recomandăm să alegeți cu atenție tehnicianul care are grijă de frumusețea voastră!

Elite Brow Academy by Maia Ciornii

bd.Dacia 24/2 . Tel: 079 920 091

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
interviu
Mîndrilă Alina

Interviu cu Marina Ganea Slimovschi, doctor kinetoterapeut

Marina Ganea Slimovschi are 35 de ani și este din comuna Codreanca, raionul Strășeni. De meserie doctor kinetoterapeut, cu experiență în domeniul recuperării medicale, știe să trateze fiecare caz printr-o metodă unică și eficientă. Consideră că cel mai dificil de realizat este câștigarea încrederii pacienților, dobândirea experienței profesionale, lucruri care condiționează o carieră de succes

Citește mai mult »

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6