A renunțat la o carieră în contabilitate pentru domeniul handmade. Elena Scutaru: Inspiraţia o găsesc din orice

Are studii economice, iar în prezent este în concediul de îngrijire a copilului, lucru care nu o încurcă să-și dezvolte o mică afacere în domeniul handmade. Vorbim despre Elena Scutaru, o mămică minunată a trei fetițe superbe a împărtășit pentru cititorii revistei Isecrete cum și-a început activitatea dar și cum le reușește pe toate.

Pentru că firele creează povești, tânăra încearcă prin creațiile sale să aducă mai multă bucurie și poftă de viață celor care le procură. Cu o răbdare deosebită reușește să transforme o bobină de ață în jucării deosebite și alte creații impresionante.

Acum 9 ani fiind însărcinată cu prima fetiță, având prea mult timp liber eram în căutare de a face ceva. Cum răscoleam internetul într-o zi, m-am gândit să încerc origami, apoi am învățat să fac accesorii de păr. Dar, tot nu era al meu. Până m-am regăsit în plăcerea de a croșeta- o ocupație care acum mă liniștește, mă relaxează și ajută să-mi pun gândurile în ordine.

La început, i s-a părut greu, dar după ce a văzut câteva video a deprins pașii de bază, după care, ușor a început să-și pună amprenta proprie pe fiecare lucru pe care îl croșeta.

Am început să croșetez căciulițe, fulare, rochițe, dar la moment mă axez mai mult pe jucării și plapume. De asemenea, am solicitări și de genți/rucsacuri, așa că eu cu mare plăcere le confecționez.

Elena croșetează de la păpuși de un centimetru, până la creații ce ajung la un metru. Acestea sunt umplute cu un material special care le permite spălarea, deoarece, spune ea lucrurile pe care le realizează nu sunt numai de pus în vitrină. 

Tind să ofer doar creații realizate perfect, de aceea pun mare accent ca firele pe care le folosesc, începând cu cele acrilice- lina, mohair, merino, rafie și terminând cu  cele mai subțiri să fie de o calitate înaltă. La moment pentru confecționarea jucăriilor utilizez  fire de plush hipoalercice care nu fac scame și nu sunt predispuse spre alergii.

Până a ajunge să se bucure un copilaș de o jucărie, inițial se fac detaliile mici (mâini ,picioare, codița, urechile). Apoi corpul și se introduc în împletitură fiecare piesa, de aceea eu am mare grijă ca detaliile să fie fixate bine, să nu să se rupă sau să provoace disconfort. Ultima etapă și cea mai dificilă este formarea mimicii feței animăluțului.

A învăţat totul singură, motivată doar de dorinţa de a realiza ceva care să îi poarte amprenta. Acum, după ce stăpâneşte bine tehnica, se încumetă să realizeze orice lucrare.


Secretul unei creații reușite constă în pasiunea pentru domeniul handmade, să îți placă la nebunie acesta artă a lucrului manual, numai atunci când depui suflet, inspirație și multă muncă va ieși ceva frumos, ce va aprecia fiecare client.

Îndemn mămicile să nu economisească atunci când vine vorba de o lucrare handmade personalizată, deoarece în această creație meșterul depune toată străduința, multă muncă, imaginație ca să fie specială și originală. Emoțiile primite nu se echivalează cu prețul unei lucrări. Jucăriile sunt foarte solicitate pentru: botez, cumătrie, zi de naștere, sau externări din maternitate. Totul se face la comandă prealabil, atunci când am ceva în stoc foarte repede se găsește cumpărătorul.

FACEBOOK/ https://www.facebook.com/ellen_accesorii-107783628171745/

INSTAGRAM/ ellen_accesorii

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6