Ecaterina Butnaru,meșteriță handmade:” Fericirea nu constă în bani, dar în bucuria realizărilor, în emoţia efortului creativ “.

Imaginație, autenticitate și multe ore de lucru. Asta definește conceptul handmade, care devine din ce în ce mai popular în ultimii ani. În cadrul rubricii “Oameni care inspiră” ți-o prezint pe Ecaterina Botnaru, o mămică care inspiră prin creativitate și unicitate cu fiecare lucrare.

A învațat că un lucru calitativ necesită foarte multă răbdare, dragoste și suflet, și că doar în așa mod lucrurile frumoase iau amploare.

Povesteşte-ne mai multe despre activitatea ta, cum a început totul, ce te-a motivat?

Încă de mic copil am iubit să cos rochii pentru păpușile Barbie. Am moștenit taletul bunicii mele care la fel ca mine a învățat de una singură această activitate fără a avea studii. Doream să devin croitoreasă, însă am ales altă profesie, de fapt total diferită de ceea ce îmi plăcea și anume contabilitate. Am activat în acest domeniu până la concediul de maternitate cu cel de-al doilea fiu.

Stând acasă cu ambii băieți mi-am descoperit mai mult creativitarea și plăcerea de a coase ceva deosebit , unical. În luna mai 2018 de ziua mea de nastere mi-am cumparat sigură cadoul mult dorit o masină simplă după care a început totul. Prima mea comandă de o bentiță a fost de la o vecină ,apoi de la o prietenă, cunoscute și tot asa. De atunci și pînă acum nu am avut zile fară a nu coase decât cele de sărbătoare.Mă dedic cu trup și suflet pentru a obține un rezultat frumos.

Care a fost cea mai neobișnuită comandă pe care ai făcut-o până acum?

Cea mai neobisnuită comandă a fost un cerc cu decor ce includea o bomboană.Clienta a ales ca se combine cu rochița ei în același stil.

Unde găsești sursa de inspirație?

Mă inspiră totul, propriile fantezii,familia,lumea din jur sau chiar unele imagini cu modele trimise de către client. Pot crea aproape orice dacă am stofa,furnitura necesară și croiul respectiv.

Mai exact, ce lucrări putem găsi în colecțiile tale ?

În colecția mea puteti gasi bentițe ,coronițe ,cercuri,căciuli și fulare cusute.De asemenea,fustițe din bumbac sau fustițe tutu,rochițe chiar și papioane. Am o colecție maricică de căciuli cu fulare tricotate ,dar din cauza timplului extrem de puțin, acum nu mai tricotez.

Pe lângă faptul că faci ceea ce îţi place, reuşeşti să câştigi şi bani, ceea ce presupune o satisfacţie enormă pentru o mămică. Unde găsim creațiile tale?

Pe lângă faptul că creez din placere,mult mă stimulează și faptul că pot câștiga un venit. Totul datorită mamei mele și fiului meu mai mare care mă susțin șile mulțumesc din tot sufletul.

Toate creațiile mele le puteți găsi pe pagina mea de Facebook și Instagram- https://www.facebook.com/profile.php?id=100008265099964 -Catrinel Bentițe Coronițe.

Fiecare obiect pe care își pune semnătura, poarta și căldura inimii sale, iar imaginația și creativitatea îi permit să vada în fiecare bucată de țesătură o lucrare cu totul specială.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6