Dragostea pentru parfumuri transformată în afacere. Interviu cu Mihaela Zeinalov, aromastilist marca Giter

Miroase a dragoste și pasiune! Firavă dar în același timp puternică și perseverentă, Mihaela Zeinalov este o tânără ce provine de la țară cu valori și o educație pe măsură. A știut dintotdeauna că-și dorește o viață decentă, iar pentru asta a muncit mult. Chiar dacă dorințele au dus-o pe calea străinățății, odată revenită în Moldova și-a propus să evolueze profesional. Insistența și implicarea pe măsură i-au adus astăzi succesul. În doar un an de activitate în compania Indigo, antreprenoarea a reușit să lanseze o afacere cu o echipă determinată în spate.

Dacă ar fi să mă definesc aș spune că sunt om bun la toate. Am fost născută în raionul Florești. Provin dintr-o familie de oameni simpli dar cu valori frumoase. Munca și credința cred că au fost valorile care mi-au marcat copilăria și apoi evoluția. Domeniul frumosului și a business-ului mereu au fost pentru mine o tentație dar nu a fost să fie.

 La doar 18 ani am luat decizia să plec în lumea mare, părinții erau categoric dar am reușit totuși să-i conving. Cred că darul de a convinge  este o calitate cu care m-a înzestrat Dumnezeu și mă ajută să obțin absolut tot ce îmi doresc de la viață. Pentru mine nu există nu se poate, sunt foarte încăpățînată și dacă îmi pun coarnele în gard nimeni nu mă poate da la o parte.

A învăța să crezi în tine este unul dintre cei mai puternici factori în obținerea succesului. Mihaela fiind dintotdeauna o persoană care ia decizii asumate și calculate, plecarea peste hotare a fost o etapă din viață ce i-a arătat că poate mai mult decât atât.

Mereu am făcut așa cum îmi spunea intuiția, cumva mergeam după ea. Deci, intuiția mi-a spus că trebuie să plec în Rusia apoi în Europa pentru un trai mai decent deoarece eram tentată de o viață materială mai ușor de obținut. Dar, până la urmă soarta a hotărât să nu mă regăsesc acolo făcând munca grea la negru și să mă reîntorc înapoi în Moldova. Am zis că acasă este cel mai bine neștiind încă ce mă așteaptă. Am început din start cu meseria pe care o aveam în Rusia măcelar-vânzător. Vă imaginați, eu o fire atât de gingașă cu o meserie care necesită multă putere fizică, cunoștințe și foarte multă răbdare însă continuam să rămân mereu în afara lucrului acea fire sensibilă, iubitoare de lucruri frumoase, ținute selecte și îndrăgostită de parfum.

Odată ce o femeie se iubește, ea reflectă fericire și redă această fericire familiei și celor care o înconjoară.

 Îmi doream la nebunie odată pe măsuța mea măcar 5 parfumuri diferite. Parcă e un vis realizabil dar nu și atunci când salariul nu îți permite.  Magia cuvântului-a venit acea zi când am făcut cunoștință cu marca Giter. M-am îndrăgostit din prima. Nu îmi venea a crede că am găsit naturalețe, calitate-parfumerie franceză originală, accesibilă pentru toți. Și visul meu s-a realizat. Din start mi-am cumpărat 5 parfumuri și am rămas uimită de prețul achitat. Am pus întrebări, am cules informații și mi s-a propus să mă asociez cu compania ca și consumator fidel. Asta mi-a plăcut mult.

Când ești pasionat de ceea ce faci, e mult mai ușor să găsești impulsul și hotărârea de a continua. Chiar dacă a urmat o perioadă în care Mihaela a muncit foarte mult, rezultatele au fost pe măsură. Iar, oamenii frumoși atrag astfel de persoane în viața sa.

Dar, a urmat să îmi schimb statutul de consumator în antreprenor când am aflat toate posibilitățile pe care le oferă compania pe platforma sa. Afacere cu zero risc și minim investiții, dezvoltare personală, nu este neapărat să ai studii superioare când vii în INDIGO căci aici primești zeci de studii prin instruire de calitate-călătorii, cadouri valoroase, bonusuri decente care nu au limite, recunoaștere națională și internațională ceea de ce au nevoie toți, dar nu toți o primesc.

Un an-atât i-a trebuit tinerei să se afirme și să crească profesional la un nivel înalt. Continuă să se dedice cu multă pasiune și dăruire, clienții fiind sursa de inspirație zilnică. Poartă cu mândrie parfumul marca Giter care îi marchează personalitatea. O face unică, diferită și în același timp aproape de cei care o înconjoară.

Antreprenoriatul ca afacere a pornit în februarie 2021. Care sunt rezultatele mele? Timp de un an am închis cinci nivele dintre care director, director de argint și director de aur. Nivele care mulți le închid în 2-3 ani. În prezent, am o echipă de peste 300 de parteneri naționali și internaționali, sunt un lider cu nume în companie deoarece dețin cea mai importantă diplomă în activitatea și munca mea cu echipa de zi cu zi-PIA( planificare, instruire, acțiune).

Calitate și originalitate la un preț accesibil pentru toată lumea! Așa definește Mihaela gama de parfumuri de care este înnebunită.

 Neapărat sunt foarte mulți ca mine îndrăgostiți de parfum dar fără posibilitatea de a le procura din cauza prețurilor exagerate din magazine. Recomand la toată lumea să întoarcă capul și să vadă că există posibilitatea de a procura același parfum original francez de calitate înaltă la un preț mul mai accesibil.

Femei motivate există peste tot. Dorința lor de a realiza ceva remarcabil nu este doar o întâmplare sau pur noroc. Ambiția necesită o combinație de tenacitate, muncă asiduă și dăruire, iar Mihaela a reușit să adune în echipa sa doar persoane ambițioase.

 Strategia mea este foarte simplă- sunt îndrăgostită la nebunie de produsele marca Giter, consum aceste produse eu și toată familia mea, facem economii din bugetul personal dar totodată avem grijă și de sănătatea noastră, recomand la toată lumea să facă același lucru.  Câștig bani din asta, ajut și alți oameni să câștige.

Instagram/ Mihaela Zeinalov

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6