div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Dorina Istrati-Roșca face artă din machiaj!

În acest articol vrem să îți prezentăm istoria Dorinei Istrati-Roșca, cea care a decis că domeniul beauty are un viitor strălucit și ea vrea să facă parte din el.

”Pedagogia a fost visul meu de mic copil, mereu mi-am dorit să fiu cea care va crește și educa generații frumoase, învățătorii mereu au fost un etalon pentru mine. Am făcut studii pedagogice și chiar mi s-a spus că am acest dar de a fi un dascăl bun. Concomitent, am activat într-o companie de produse cosmetice și eram fascinată de frumos, făceam prezentări, învățam femeile cum să arate bine și care sunt secretele unui machiaj natural”.

Cum a început aventura ta în domeniul de frumusețe?

Unul dintre cele mai importante principii în viața mea este să învăț de la cei mai buni, oamenii puternici, care se afirmă și știu ce vor. Asemenea persoane întotdeauna au trezit admirația mea. Acum doi ani, am decis că domeniul frumuseții este mai aproape de mine și că mă regăsesc în totalitate. Eram în concediul de maternitate, micuța mea avea doar șase luni când am luat decizia că trebuie să fac cursuri de make-up și stilizare a sprâncenelor cu brow henna. Nu am dat greș, chiar mă regăsesc în ceea ce fac în fiecare zi’!

Dorina de mult își dorea o carieră interesantă, care să se plieze mai bine cu domeniile de interes, competențele, valorile și planurile ei de viitor.

Am început să fac machiaje la cerere pentru persoanele dragi și în fiecare zi eram tot mai impresionată de acest domeniu. Pedagogia și arta frumuseții au și ele o legătură, să știi că mi-a fost de folos. Un bun specialist trebuie să și asculte clienții săi, să le înțeleagă preferințele, emoțiile și dorințele din prima clipă.În această ordine de idei, consider că, în viață nimic nu este întâmplător”!

Dorina crede că „frumuseţea va salva lumea” 🙂 Este un specialist beauty conștiincios, la curent cu ultimele tendințe, cu o imaginație debordantă plină de  rafinament.

De ce calități este nevoie pentru a deprinde mai ușor arta machiajului?

Cele mai importante calități pe care neapărat trebuie să le posede un specialist în acest domeniu ar fi: dăruire de sine, dragoste pentru frumos, creativitate, dorința de a te perfecționa, să te bucuri de tot ceea ce faci”.

Tendințele beauty se schimbă de la un sezon la altul, așa că specialiștii trebuie de fiecare dată să studieze ce culori și texturi apar.

Recomand, mai întâi de toate femeilor să țină cont de etapele principale de îngrijire a pielii chiar dacă se aplică sau nu produse de make-up. În special în sezonul rece, atunci când tenul se deshidratează mult mai ușor.

Naturalețea este și în sezonul rece în topul preferințelor multor femei. În vogă se regăsește corecția feței, săgețile romantice din zona ochilor și nuanțele pastelate care vor face furori printre doamnele pasionate de frumos. Indiferent de tendințe, recomand să alegi tipul de machiaj care te reprezintă și în care te simți frumoasă”.

Printre serviciile prestate de Dorina, se numără stilizarea și vopsirea sprâncenelor cu brow henna.

Vopsirea sprâncenelor o execut cu Brown Henna, este cea mai nouă tehnică de stilizare a formei sprâncenelor prin vopsire. Menține rezultatul,,tatuajului” 5-14 zile pe piele și 6-7 săptămâni pe firul de păr. Această formulă specială permite nu doar vopsirea firului dar și conferă o nuanță naturală, putem modela forma și să ajungem la un rezultat care va schimba întregul aspect’, a mai adăugat Dorina.

Și-a amenajat un locșor în locuință, unde realizează machiaje deosebite și transformări spectaculoase. Are aspirații și visuri.

Ce își dorește acum Dorina?

Îmi doresc foarte mult să am propriul salon, să deschid o școală unde aș putea preda niște cursuri femeilor pasionate de acest domeniu. Toți începem de undeva, așa că eu am destulă răbdare și încredere în propriile forțe. Îmi doresc să devin cunoscută și în afara țării. E un vis care sunt sigură că va prinde contur în viitor, este nevoie de multă muncă, cunoștințe, experiențe și perfecționări în continuu, ceea ce fac zi de zi”.

Dorina, echipa isecrete.com îți dorește succes și multă perseverență în toate.

Facebook-https://www.facebook.com/makeupDorina/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6