Domeniul nail art, între pasiune și muncă! Interviu cu Daniela Adochiti, trainer internațional.

Dana Adochiti pasiune pentru nail art

Este trainer internațional calificat pentru cursantele care vor să practice această meserie. Daniela Adochiti din România, București de 14 ani se dedică unui job care îi aduce satisfacție și împlinire. Până să ajungă aici însă, a trecut printr-o serie de schimbări care au ajutat-o să își dea seama ce își dorește să facă. Cu un talent nativ și prin multă muncă a reușit să își transforme pasiunea în profesie.

dana adochiti

O carieră de succes în domeniul frumuseții nu este la îndemâna oricui. Pe lângă cursuri, muncă și dedicare, ai nevoie de calități de lider și să fii cu un pas înaintea tuturor, ca într-un joc de șah. Daniela Adochiti a reușit să-și creeze o carieră de vis în tot acești ani.

Cum a început pasiunea ta pentru domeniul nail art?

Am început să practic această meserie acum 14 ani. Până a mă regăsi în această sferă am încercat să muncesc ca hairstylist la un salon de înfrumusețare, dar se pare că nu a fost pentru mine. În salonul respectiv mereu îmi îndreptam privirea spre specialista care făcea manichiura, cumva simțeam că, nail art e mai aproape de sufletul meu. Și uite așa începe aventura mea! 

 O urmăream când lucra și așa am început să fur din meserie cum se spune. Eram atât de încântată,  încât nici nu știu cum au trecut cei 2 ani. În tot acest timp, am experimentat foarte mult, aveam cliente peste tot: la salon, acasă, mergeam la ele.

Daniela Adochiti își dedică timpul liber perfecționării continue pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi informații. Nail artista își ajută cursantele să îndrăgească și mai mult această meserie, le  transmite din cunoștințele sale dobândite timp de 14 ani și formează adevărați profesioniști.

Pentru că, mi-am dorit să evoluez și să devin cea mai bună versiune a mea am cercetat piața și am ales să mă perfecționez la cel mai bun trainer, Tatiana Makarova care m-a format pe mine să devin și eu la rândul meu instructor, tehnician. Apoi, am îndrăgit formele extreme și fiind în căutarea unui trainer care ar putea să îmi ofere informații utile, am cunoscut-o pe Kostka Bojana care este și creatoarea formelor extreme.

De la pasiune la afacere de succes

În momentul actual doar predau. Susțin cursuri de 3 ani atât în țară cât și peste hotare. Acum predau în Londra dar, am solicitări de a merge în Grecia, Spania, Germania. Predau foarte mult baza pentru începători, cursuri de perfecționare și cursuri de unghii extreme, nail art. Optez mereu pentru calitate, informații valoroase și mă strădui să fiu la curent cu toate tendințele care apar. 

Cursantele după finalizarea cursului pleacă cu bagaj mare de cunoștințe, sunt capabile să facă un set de unghii cap coada cu ușurință. Ele primesc certificate internațional acreditat, dar și diploma de participare dacă optează pentru un curs rapid de 2 zile de exemplu.

Care este stilul de manichiură pe care îl preferi?

Realizez cam toate tehnicile care apar. Merg des la perfecționări, iar tot ce apare nou este o provocare pentru mine. Până acum 6 luni eram super încântată de forma dragon nails, însă acum merg doar pe creativitate, forme diferite mai lungi, mai arcuite, totodată improvizez pe partea decorativă cu ce îmi place. Când ajungi la un nivel avansat mergi foarte mult pe vizual fără să ții cont de anumite reguli.

Sunt pasionată de ceea ce fac și nu mă văd într-un alt domeniu. Dar, dacă nu alegeam nail art aș fi ales ceva tot pe partea de creație. Să faci unghii nu este ușor, deoarece sunt tehnici complicate care îți pot lua și un an sa le execuți corect, tine de foarte multă atenție, detalii, răbdare și dorință!

Facebook Dana Adochiti

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6