Domeniul nail art- de la pasiune la profesionalism! Interviu cu Branca Radovancovici: “ Am muncit în fiecare zi, de dimineață până seară ca să îmi pot îndeplini visul ”!

A cunoscut succesul datorită faptului că este perfecționistă, dedicată meseriei și pasionată de ceea ce face. Combină talentul cu determinarea, ambiția și dorința de a nu înceta niciodată învățarea. Branca Radovancovici, originară din România locuiește de 8 ani în Viena, acolo unde și-a dezvoltat un business în domeniul nail art. Cu o atitudine pozitivă și o energie debordantă poate cuceri orice clientă care îi trece pragul, iar amabilitatea și profesionalismul cu care le tratează reprezintă un factor extrem de important în această sferă.

De mică eram pasionată de domeniul înfrumusețării. Fiind atrasă de tunsori și coafuri, pentru prima dată am încercat anume în această sferă, dar din cauza unor probleme la locul de muncă, am fost nevoită să întrerup și să mă reprofilez. Așa că am zis să încerc și cea de-a doua pasiune  a mea: Nail art.

Din prima clipă când am pus pensula în mână, am simțit că este al meu. Fiind o fire răbdătoare și calmă, am reușit să învăț foarte repede primii pași. La început ca și toate fetele vizionam filmulețe video și puneam în practică ce vedeam acolo. Mama a fost primul meu model, mă lăsa să încerc și să exersez ori de câte ori doream. Îmi aduc aminte de primele unghii care i-am făcut, a doua zi deja jumătate erau căzute, dar acest lucru nu m-a demoralizat, ci din contra m-am ambiționat să merg mai departe și așa m-am decis să fac primul curs de bază fizic.

Precum se spune în citatul ”Repetarea este mama învățării”, în cazul specialistei întreaga activitate gravitează în jurul perfecționării continue în vederea oferirii celor mai bune servicii.

Locuind în Austria, tehnica de aici e total diferită față de ceea ce se practică în România și am fost nevoită să învăț ceea ce prestau ei aici. După primul curs de bază, nu eram mulțumită de rezultatele obținute așa că am decis să urmez alte cursuri de perfecționare. Din păcate, timpul nu îmi permitea să mă deplasez în România, așa că mi-a venit ideea de a organiza în Austria un curs la care să participe un trainer din țara noastră. Pe vremea aceea eu doar născusem și am participat cu fiul meu de 3 săptămâni, făcând pauze pentru a-l putea alăpta și implica totodată la curs. După aceasta, am văzut o schimbare majoră în tehnica pe care am învățat-o inițial și astfel mi-am făcut curaj să prestez servicii și la alte persoane.

Este femeia care niciodată nu s-a plâns pe greutăți și probleme, fiind o fire puternică și încrezută în forțele proprii a știut cum să facă față provocărilor.

La început am întâmpinat și întâlnit diferiți oameni cu percepții și viziuni diferite, iar acest lucru m-a învățat cum să înțeleg nevoile fiecăruia și că nu suntem toți egali. Eu sunt o persoană căreia nu îi place să își facă reclamă singură, în acest fel am ales ca munca și lucrările mele să fie reclama mea, iar cea mai bună reclamă este recomandarea din vorbă în vorbă.

Așa am reușit să îmi creez o bază de cliente. În prezent am la activ peste 30 de cursuri cu traineri atât naționali cât și internaționali, de la fiecare primesc informații valoroase care mă motivează să avansez în cariera mea.

Am participat la multe campionate, cel mai important fiind cel din Dubai și Bratislava unde am reușit să urc pe locul 1.

Drumul meu în această meserie a început acum 5 ani. Nu a fost mereu ușor dar având sprijinul familiei am reușit să merg mai departe de fiecare dată. În luna iunie am urmat cel mai important curs care m-a făcut omul care sunt astăzi. Îmi doream de mult timp să ajung la mentorul meu, dar de fiecare dată intervenea ceva. Am muncit în fiecare zi de dimineață până seara ca să îmi pot îndeplini visul. Denisa Bereski este cea care m-a făcut omul care sunt acum, mi-a oferit încredere în mine și dorința de a face ca totul să fie impecabil, atât tehnic ca și vizual.

Și-a construit afacerea pornind de la premiza că frumusețea pornește din interior, iar serviciile prestate sunt cartea sa de vizită. Iată de ce a pus accent pe tehnici inovatoare, aparataj ultramodern pentru a obține rezultate extraordinare. În acest fel și-a cultivat clienții și i-a fidelizat.

La început am lucrat în salon, dar metoda lor nu mi-a plăcut deoarece sunt pe premisa rapid și să fie câștig, nu se uită la detalii ci doar să fie cliente ca să fie profit. După câteva luni am renunțat și am decis să îmi deschid eu ceva al meu, unde să pot lucra așa cum îmi place, iar fiecare clientă să fie mulțumită atunci când pleacă de la mine.

În 2018, la doar 22 de ani, Branca a avut curajul să-și deschidă o afacere cu un salon de înfrumusețare.

Cel mai mult pun preț pe calitate și nu cantitate, de aceea și clientele mele sunt selectate după aceste principii. Atât instrumentele care sunt mereu sterilizate conform protocolului cât și produsele cu care lucrez sunt calitative astfel încât cei care îmi calcă pragul să poată beneficia de servicii conform preferințelor lor.

Perseverența este cheia. Învățăm asta de la Branca Radovancovici, românca care a avut curajul să viseze și să-și construiască un business, departe de casă.

Dacă există sau nu o rețetă a succesului nu știu, însă ca să fii bun într-un domeniu trebuie să muncești foarte mult pentru visul tău. Iar, de multe ori pentru a ajunge acolo unde îți dorești trebuie să faci anumite compromisuri, nu întotdeauna reușești din prima, sunt situații când trebuie să încerci de mai multe ori până să îți iasă ce ți-ai propus.

Următorul proiect la care lucrez este să am propria mea școală, unde se vor naște tehnicieni de top. La moment predau cursuri de bază cât și de perfecționare, unde cursantele învață și pleacă cu un bagaj mare de cunoștințe care le permite și oferă rezolvare la orice problemă care apare la început de drum.  

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6