Domeniul frumuseții văzut prin ochii Georgianei Popescu, lash artist și fondatoarea ’’Georgy Lash Academy’’!

“Frumusețea poate schimba percepția femeilor despre ele însele. O femeie încrezătoare în propriile forțe poate cuceri lumea!”

În ultima perioadă din ce în ce mai multe femei aleg să se lanseze în afaceri, iar cea mai mare creștere este evident în industria beauty. Unele dintre ele au decis să ducă pasiunea pentru frumusețe la un nou nivel și și-au lansat propria afacere de suflet. Este și cazul Georgianei Popescu din București, România lash artist, trainer acreditat de 2 instituții din Ucraina și fondatoarea salonului ”Georgy Lash Academy”.

georgiana popescu

Pasiunea, munca și bucuria de a evolua în acest domeniu se văd și prin fluxul mult mai mare de cliente care îi acordă specialistei încrederea în fiecare zi. Misiunea antreprenoarei este de a satisface toate exigențele femeilor care îi pășesc pragul, în materie de înfrumusețare prin prestarea servicilor de cea mai înaltă calitate. O recomandă profesionalismul, amabilitatea și dorința continuă de perfecționare.  Este o fire sociabilă, prietenoasă și iubitoare de tot ce e frumos.

Am absolvit facultatea de Relații Economice Internaționale la Universitatea Romano-Americană. Tot aici am făcut și masteratul Managementul și Marketingul Organizației. Viața a avut alte planuri cu mine, de aceea nu am mers să lucrez pe specialitate. În 2015 am pornit în aventura mea nebună în lumea frumuseții. Totul a fost o pură curiozitate, iar împreună cu o prietenă de liceu am făcut primul curs de bază de extensii de gene. La început eram sceptică, nu eram sigură dacă voi reuși, chiar dacă îmi plăcea foarte mult. Pe parcurs, am început să primesc plăcere de la fiecare rezultat obținut. Mă bucuram ca un copil de reușitele proprii, iar laudele primite în adresa mea îmi dădeau un suflu de putere și dorință”.

georgy popescu

Încă de la început, eram foarte atentă la nevoile și la dorințele clientelor mele și încercam să le ofer efectul spectaculos cu ajutorul extensiilor de gene la care visează și ce pot fi purtate pe termen lung. De 2 ani sunt acreditată ca trainer de către două instituții din Ucraina: Lash&Brow Stylist și Viva Educational Center”!

Pentru că și-a dorit să devină un nume cunoscut a muncit fără a număra orele. Răsplata pentru străduința și dedicația sa, au fost clientele care o recomandau ca un specialist de top.

”În primul an munceam și câte 14 ore pe zi, iar la un moment dat făceam față cu greu cerințelor clientelor așa că am avut nevoie de o colaboratoare! Astfel, în echipa mea au apărut două fete și specialiste minunate cărora le mulțumesc din tot sufletul pentru ajutorul și sprijinul oferit. Ele se numesc Sabina și Diana”!

Georgiana se numără printre femeile puternice care crede în forțele proprii. Afacerea pe care a lansat-o acum 4 ani poate inspira pe oricine. ’’Georgy Lash Academy’’ este povestea ambițioasă a unui mic salon înfrumusețare care și-a propus să evolueze și să ofere femeilor servicii de cea mai înaltă calitate.

Georgy Lash Academy

Acum 4 ani mi-am deschis propria afacere, un studiou unde activez împreună cu cele 2 colege. Pe lângă serviciile de extensii de gene pe care le prestez, predau cursuri atât pentru începători cât și de perfecționare .Georgy Lash Academy’’ este locul unde suntem libere, pline de idei și gânduri frumoase. Aici dezvoltă pasiunea pentru frumos și se nasc noi proiecte de viitor”.

Se implică cu trup și suflet în afacerea sa, pentru a le reda femeilor puterea și dorința de a experimenta, în ceea ce privește propriul stil.

”Pentru a transmite mai departe arta frumosului și pentru ca atât clientele cât și cursantele mele să rămână mulțumite particip frecvent la cursuri și seminare! Anul trecut am participat la peste 10 cursuri de perfecționare în orașul București și Chișinău. De asemenea, mi-am bifat prezența la cea mai mare conferință în acest domeniu Top Lash Camp 2019 în Poiana Brașov.

Anul acesta am trecut la un al nivel, iar una din reușitele mele a fost de un alt rang: am organizat un curs de perfecționare împreună cu Lilia Rybka, un trainer cunoscut din R. Moldova. În septembrie mă așteaptă un eveniment de amploare, am onoarea de a fi unul dintre organizatorii cursului de traineri în domeniul extensiilor de gene susținut de Irina Bogush din Ucraina”!

Încrederea în forțele proprii și satisfacția clientelor este principalul atu care îi dă puterea de a se autodepăși. Ca planuri de viitor, fondatoarea ’’Georgy Lash Academy’’ spune că îşi doreşte să se extindă, să continue cursurile pentru cei care vor să înveţe să se pună în valoare singuri, dar să exploreze mai mult partea artistică a acestui domeniu.

”Pe viitor doresc să împărtășesc această meserie cu cât mai multe cursante și să pun prima cărămida în acest domeniu pentru ele”!

Pentru cei care doresc să înceapă o afacere în domeniu are mai multe sfaturi: să muncească mult, să viseze la fel de mult, să investească în pregătirea profesională şi în produse, să îşi urmeze calea, indiferent de obstacole.

 ”Dacă m-aș întâlni cu mine la început de carieră mi-aș spune că, această meserie pentru mine este a doua casă și a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat până acum”!

Georgiana, ești un model de perseverență și ambiție, îți mulțumim că ai acceptat să ne oferi acest interviu.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6