Dina Bruma spune povestea „Estetic Nail Studio”- o afacere creată din pasiunea pentru frumos!

Arta vine din multă pasiune și muncă! O fire hotărâtă, cu un talent nativ, a ştiut dintotdeauna că vrea să se perfecţioneze şi să se afirme în domeniul nail art. Dina Bruma, absolventă a facultății de drept, mamă, soție și fondatoarea studioului „Estetic Nail Studio” a pășit în lumea antreprenoriatului încet dar cu un bagaj, cu multe visuri și dorințe de a-și depăși propriile limite. În interviul pentru Revista Isecrete, specialista vorbește despre provocările acestei meserii dar și despre propriul salon de înfrumusețare – un bussines care s-a născut dintr-o pasiune enormă pentru frumos.

Vorba cântecului Prietenii știu de ce … o completează pe Dina, care nu este doar un nail artist desăvârșit, ci și un om extraordinar. Își începe ziua cu o cafea delicioasă și o stare de bine perfectă. Încearcă mereu să vadă doar partea plină a paharului și să privească cu încredere spre viitor.

Sunt născută în satul Băius, raionul Leova, Republica Moldova. Am 36 ani, locuiesc și activez în Chișinău. După absolvirea liceului, în 2003 am aplicat la Facultatea de Drept, la USM. Îmi plăcea această meserie iar după studii, avem un scop bine pus la punct:  sigură mă vedeam specialistă în acest domeniu. Cu timpul, viziunea mea s-a schimbat și mi-am îndreptat atenția spre o altă pasiune, mai colorată”.

Şi-a început cariera în domeniul nail-art acum 7 ani. Talentul, atenția pentru fiecare detaliu, profesionalismul dar mai ales pasiunea pentru acest job au stat la baza succesului și dorinței de a deveni unul dintre cei mai desăvârșiți specialiști.

De mică am iubit arta, ca peste ani să mă regăsesc în industria Nail Art. Treptat a apărut dorința de a cunoaște mai multe despre această meserie și în 2013 am urmat primul Curs. A fost o experiență plăcută dar în același timp, deloc ușoară. De altfel, la început, nimic nu ți-se dă ușor. Dar, caracterul impulsiv și ambiția m-au ajutat să trec peste toate obstacolele și să nu renunț. Au urmat apoi perfecționări și de atunci mă dedic în totalitate job-ului. În momentul în care am început a activa, mi-am dat seama, că dacă nu ai răbdare, perseverență și încredere în forțele proprii, e dificil să muncești. Astăzi mă pot mândri cu un bagaj vast de cunoștințe și informații utile. Rezultatele obținute mă motivează să muncesc și să tind spre perfecțiune.

Dorințele se realizează dacă găsești circumstanțele potrivite. Am avut norocul să fiu susținută de-a lungul timpului de cei dragi, de aceea le mulțumesc din suflet”!

Doar un mentor bun te poate lansa mai repede pe piața care abundă deja de servicii nail-art. Din dorinţa de a învăţa cât mai multe şi de a se perfecţiona în acest domeniu, Dina a urmat mai multe cursuri avându-i ca dascăli pe cei mai buni traineri.

Scopul meu este să evoluez și să îmi dezvolt continuu standardele în domeniul Nail Art la un potențial maxim. Nu mă consider cea mai bună, ci doar un specialist care a investit continuu în activitatea sa. Am susținut o serie de perfecționări atât în țară, cât și peste hotare. Mă mândresc cu mai multe colaborări frumoase alături de mai buni traineri de la care am învățat foarte multe, studiind cursuri off-line și on-line. Tatiana Makarov, Elena Khmelnitskaya,Yulia Mihaylenko,Cristina Andreea Albu,Tanya Povenskaya sunt specialiștii care au împărțit cu mine informații valoroase”.

”Un om de succes este acela care poate construi o fundație solidă cu carămizile pe care alții le aruncă în el”. 

dina bruma

”În acest domeniu te bucuri de succes, dacă investești în tine și abilitățile profesionale. Succesul îl obții, dacă ești mereu în pas cu cele mai noi tehnici și tendințe, oferind clientelor servicii de calitate și de top. Consider că, un specialist bun nu încetează niciodată să se perfecționeze, deoarece doar așa îți poți menține poziția de top”.

„Estetic Nail Studio Dina Bruma” este locul unde descoperi Diva din tine! Aici te așteaptă o atmosferă elegantă și te bucuri de un răsfăț pe măsură.

Am parcurs un drum lung, de la pilit unghii pe masa de călcat rufe din casă, până la organizarea și deschiderea unui Studio Nail. În 2014 mi-am văzut visul realizat. Experiența m-a  învățat că niciodată nu trebuie să gândesc negativ, iar dacă îmi doresc ceva să acționez. Asta am făcut din prima clipă când m-am aventurat în acest domeniu și acum mă bucur de rezultatele muncii mele. „Estetic Nail Studio Dina Bruma” este doar un element dintr-un mare proiect care urmează să apară în viitor”.

Adorație și preocupare constantă pentru domeniul frumuseții – sunt doar câteva aspecte ce o caracterizează pe Dina Bruma.

Succesul nu apare peste noapte! Dacă exersezi, și deși greșești o iei iar de la început – atunci la sigur reușești. Evident că, în momentul când am pornit în această lume nu era totul roz. Încercam să realizez lucrări simple dar lucrate estetic, îmi doream ca totul să fie executat la cel mai înalt nivel. În toți acești  ani (7 la număr) studiind această industrie, în prezent mă bucur și  realizez că,  am reușit să practic și să creez diverse modele pentru fiecare clientă cu mult drag”.

Din vasta dvs. experiență, cât de mult s-au schimbat preferințele femeilor în materie de manichiură?

Femeile mereu au preferințe diferite, care se schimbă și în funcție de noile tendințe. Actualmente, se solicită lungimi cât mai scurte și naturale, nuanțe practice dar în vogă precum: nude, roșu, nuanțe pastelate. Ceea ce nu s-a schimbat și a rămas la mare căutare ca și acum 7-8 ani este french-ul, fin, simplu dar în același timp ușor de asociat cu orice stil de ținută”.

De cum trec pragul „Estetic Nail Studio Dina Bruma”, clientele sunt așteptate într-o atmosferă prietenoasă unde domnește armonia. Aici orice femeie se simt încrezătoare, specială și unică.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6