“Matching Mom & Daughter” concept promovat în Marea Britanie de basarabeanca Diia Garabadji

Diia Garabadji este moldoveanca care s-a făcut remarcată acum câțiva ani datorită ținutelor impecabile pe care le creea pentru toată familia. Ca și în cazul multor mămici pe care maternitatea le-a dat viața peste cap, la propriu, Diia a revenit la o pasiune mai veche, și anume să coase seturi mamă-fiică, un vis împlinit pentru ea și Emma, primul ei copil. A făcut furori printre mămicile stilate din Moldova cu modele deosebite și de calitate.

Însă acum doi ani, tânăra mămică s-a stabilit, împreună cu familia, la mii de kilometri de casă – în Marea Britanie. Și acolo continuă să creeze ținute în set. Curiozitatea echipei isecrete.com nu are margini și am ținut morțiș să aflăm cum se descurcă acum, având deja doi copii, dacă printre muzele ei se numără și băiețelul ei de câteva luni dar și ce părere are soțul ei despre ideea de a purta împreună cu toți membrii familiei, ținute identice!

Hai să ne reamintim cum a început totul, de la idee până acum?

Ideea de a coase haine în seturi a apărut acum patru ani, când s-a născut fetița mea Emma. Dorința mea era să cos ceva deosebit pentru ea. După puțin timp am început să experimentez și am zis că un set de rochițe mamă-fiică ar fi o mare provocare pentru mine. Pentru băieței am început să cos recent, când a apărut în viața mea Mark. Aș dori desigur să cos și pentru ei hăinuțe unice, stilate și, în același timp, confortabile”.

Cum reușește Diia Garabadji acum să realizeze ceva, fiind în concediu de materniate?

Este cea mai frecventă întrebare pe care mi-o adresează mămicile. Noi, femeile, putem face orice și mereu le reușim pe toate. Personal, cred în faptul că singură m-am depășit pe mine și continui s-o fac în fiecare zi. Sunt mămica unui băiețel adorabil deja de patru luni și jumătate. Mark este un bebeluș extrem de cuminte și liniștit, iar eu profit de aceste momente și mai realizez câte o comandă. Ceea ce fac îmi place cu adevărat și acest lucru mă motivează să le reușesc pe toate și să mă descurc cu toate activitățile pe care mi le propun”.

Ce părere are soțul tău despre faptul să purtați toată familia ținute identice?

Am fost susținută de soțul meu din momentul în care am înțeles că iubesc să creez hăinuțe. Suportul lui contează mult pentru mine și el mă motivează să merg mai departe. Încă nu este de acord să poarte atât de des hainele pe care le creez, dar lucrez la acest capitol”.

Povestește-mi despre plecarea voastră din R.Moldova de acum doi ani.

Iubim Republica Moldova și venim aici cu mare dor de fiecare dată când avem ocazia, dar am decis să ne mutăm în Marea Britanie pentru a le oferi copiilor noștri o viață mai bună. Am hotărât să plecăm pentru că eram conștienți cât de mult suntem limitați acasă, pentru că ne doream să obținem mai mult și să trăim mai bine. A fost o perioadă grea pentru că trebuiau rezolvate chestii legate de acte, limbă, locul de trai și alte detalii. Soțul meu plecase cu un an mai devreme pentru a organiza totul pentru venirea noastră. Așteptam cu nerăbdare ziua în care vom fi din nou împreună, mamele aflate în această situație mă pot înțelege cât e de dificil.

Totuși, consider că am făcut alegerea corectă. Trăim într-un oraș drăguț în nordul țării deja de doi ani și suntem fericiți”.

Cine sunt clienții tăi în Marea Britanie? Mai faci comenzi și în Moldova?

În ultimii doi ani aici am reușit să cunosc multe femei stilate, care găsesc binevenită ideea purta seturi mamă-fiică. Le mulțumesc pentru faptul că apreciază ceea ce fac iar pozele cu modelele create de mine mă face extrem de fericită și mă motivează să continui.

Obișnuiam să lucrez cu mămicile din Republica Moldova, care sunt adorabile, dar distanța ne creează unele impedimente. Totuși încerc să mențin legătură și să trimit comenzi și acasă, chiar dacă se întâmplă mult mai rar”.

Astfel de ținute în set sunt caracterizate drept piese vestimenatre care nu nu vor ieși niciodată din modă.  

Consider că ținutele pentru toată familia sunt un lucru care caracterizează o familie unită și puternică, ce trezește sentimentul de un tot întreg și care aduc frumusețe în garderoba lor. Nu știu dacă vor ieși sau nu din vogă vreodată, dar voi încerca să creez lucruri atât de frumoase, practice și confortabile, încât cei care doresc să iasă din tipare cu haine mai diferite, să se bucure de un look mai special”.

Modele create de tine le vedem prezentate de fetița ta, Emma. Povestește-ne despre experiența ei de a cocheta cu camera.

Pot afirma cu siguranță că Emma și aparatul foto sunt create una pentru alta. Chiar dacă la început era mai complicat, acum singură găsește diverse unghiuri și îmi spune cum vor ieși fotografiile mai frumoase. E mereu încântată când urmează o nouă ședință cu hăinuțe. Cred că pasiunea mea a trezit artistul din ea. E un copil care mereu dă dovadă de originalitate și se implică în prezentarea pieselor vestimentare. Sunt norocoasă să am o fiică atât de frumoasă, originală și plină de energie. Pozele spun tot”.

După Emma, următorul candidat la prezentarea ținutelor create de Diia este Mark, noul membru al familiei. Cum a reacționat Emma la venirea pe lume a micuțului?

Cred că cea mai încântată dintre noi toți era Emma. Îl aștepta atât de mult pe Mark, iar grija de care dă dovadă în fiecare zi spune totul, nu îl lasă din brațe nici măcar pentru un minut. E o legătură strânsă între ei, care mă face să mă simt fericită. Îi ador când se joacă împreună, când Emma are grijă de el sau când dorm împreună. Odată cu apariția lui, am devenit mai fericită, împlinită și plină de peripeții. Cu ei, nu ai cum altfel! Motivația, inspirația și puterea la fel le regăsesc în ei, nu cred că aș fi obținut ceea ce am acum fără doza lor de fericire ”!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6