div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Diferenţa dintre dragoste adevărată şi pasiune trecătoare.

La începutul relației, totul pare frumos. În această perioadă este ușor să ne păcălim pe noi înșine că suntem îndrăgostiți, când în realitate acest lucru nu este tocmai așa.Desigur, iubirea și pasiunea pot coexista armonios într-o relație. Totuși, acesta nu este același lucru. Cum să determinăm ce simțim exact pentru o persoană: iubire sau pasiune?

Iată câteva sfaturi care să te vor ajuta:

În dragostea dintre oameni există o relație specială

Îndrăgostiții stabilesc treptat o legătură la nivel emoțional și psihologic. Când o persoană iubește, își dorește ca partenerul său să devină parte din viața sa. Îl introduce pe cel ales cu în cercul de prieteni și familie. Vorbește despre relația sa de fiecare dată când are această ocazie.

Când iubești, acționezi ca o echipă

Ai observat că ai început să folosești din ce în ce mai des pronumele „noi” și nu „eu” în discursul tău? Acest lucru sugerează că ești mai predispus să gândești în numele cuplului tău în general decât pe cont propriu.

Orbuch numește acest fenomen „coerență”. Viața ta și viața unei persoane dragi, așa cum s-a spus, sunt țesute într-una singură și funcționezi ca un întreg.

Când iubești, nu îți este frică să fii sincer

Dacă iubești cu adevărat o persoană, vrei să cunoască totul despre tine. De asemenea, vrei să cunoști totul despre ea. Nu ai secrete și nu încerci să ascunzi de ea detalii din viața ta.

Poți crede că dacă te deschizi complet către o persoană, vei deveni vulnerabil. Cu toate acestea, ești gata să îți asumi acest risc, pentru că relațiile cu această persoană sunt mult mai importante pentru tine.

Când iubești, deciziile tale se reflectă reciproc

Când oamenii se află într-o relație, ei iau în considerare părerile celuilalt. Acest lucru este natural. Când iubești sincer, te îndrepți către partenerul tău cu probleme, împărtășești succese, realizări și multe altele cu el. Știi că această persoană te va sprijini mereu și te va înveseli.

Ești fericit să trăiești fără să ții cont de părerea persoanei cu care te întâlnești? Dacă da, atunci aceasta nu este dragoste.

„Pasiunea este temporară, romantismul este frumos, dar cel mai important este iubirea. Fără iubire, romantismul și pasiunea nu vor ajunge nicăieri”.

Pasiunea se bazează pe perfecţiune, iubirea adevărată se bazează pe acceptare. Pasiunea este cea care te orbeşte şi face să crezi că partenerul sau partenera ta sunt perfecţi. Când iubeşti, însă, ştii că iubitul sau iubita ta nu sunt perfecţi, însă îi iubeşti şi accepţi atât cu calităţi cât şi cu defecte.

Pasiunea poate fi resimţită faţă de mai multe persoane, însă iubirea adevărată nu o poţi simţi decât faţă de o persoană anume. Dacă eşti în căutare de pasiune, mergi într-un bar şi îndreaptă-te către cel mai atrăgător bărbat sau cea mai atrăgătoare femeie. Ştii şi tu că atunci când vine vorba de iubire adevărată, este nevoie de mai mult decât atât. Este nevoie să cunoşti calităţile şi valorile persoanei respective. Trebuie să vezi dacă sunteţi sau nu compatibili.

Sursa- https://psihologiadeazi.ro/ , https://www.realitatea.net/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Relații&cuplu

 Află care sunt pericolele ce pot apărea dacă nu faceți sex o perioadă mai lungă

Absenţa sexului într-o relaţie poate avea numeroase efecte asupra ambilor parteneri, iar unele dintre ele pot ameninţa însăşi fundaţia cuplului. Descoperă care sunt cele mai grave 6 pericole pentru cuplu dacă nu faceţi sex o perioadă mai lungă. Studiile despre sexualitatea în cuplu au descoperit o legătură clară între fericire şi frecvenţa sexului. Cuplurile fericite

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6