div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Diana Stoica, dermopigmentist: „Totul poate deveni inspirație dacă privești lumea cu alți ochi”!

diana stoica

Diana Stoica, dermopigmentist: ‘’Momentele în care pun seara capul pe pernă, știind că, peste zi am redat clientelor mele încrederea în sine și că le-am adus foarte aproape de cea mai bună versiune a lor, mă face fericită’’.

Diana Stoica, este românca care a reușit să-și depășească limitele inspirației începând activitatea în domeniul beauty de pe la vârsta viselor. Este genul de persoană ambițioasă și curajoasă, care se inspiră din toate lucrurile care o înconjoară! Își face munca din pasiune și este extrem de motivată să continue la fel, mai ales când vede satisfacția și mulțumirea din ochii clientelor sale! În interviul acordat revistei Isecrete, Diana Stoica a vorbit despre parcursul ei în carieră,  dar a dat și câteva sfaturi atât pentru un look mai special, cât și pentru cel de zi cu zi.

Mă numesc Diana Stoica și am 28 ani …. and still counting. Fac brow styling de 14 ani și micropigmentare de aproape 5 ani. Prestez aceste servicii la Sibiu, România.

Dorește să inspire și alte femei: care să-și depășească limitele și să-și urmeze pasiunile. Despre inspirație și aspirații, dar și despre echilibru, care este vital pentru a fi împlinit pe plan profesional și, mai ales, personal, am „discusut-o’’ chiar noi.

Prima atracție către acest domeniu am simțit-o la vârsta de aproximativ 22 ani, când pasiunea mea pentru ”frumos” s-a amplificat. Cercetam industria frumusetii și atunci am realizat că, sprâncenele sunt un element de o importanță extraordinară în aspectul general al chipului. Iar, pe lângă clasicul stilizat, micropigmentarea poate fi singura metodă prin care putem obține simetria un chip mai luminos, mai relaxat și armonios cu trăsăturile feței.

Ce reprezintă domeniul beauty pentru tine și care consideri că este partea cea mai frumoasă a acestei meserii? 

Am căutat mereu tehnica perfectă, care să mă ajute să optimizez timpul de execuție și să obțin rezultate vindecate excepționale. Încă de la începutul carierei mele de dermopigmentist, m-am axat mai mult pe sprâncene. Aș putea spune că, unicitatea este o chestiune de perspectivă și de alegere stilistică, de trucuri personalizate și adaptate chipului, care împreună cu vibrația momentului, mă ajută să realizez tehnica mea favorită, și anume, tehnica powder.

Din dorința de a arăta tot ce pot, am reușit să le impresionez pe trainerele mele preferate, Cristina și Alina Delcaru, prin realizarea unor lucrări impecabile. Mă bucură enorm să știu că, am parte de admirația lor și le sunt recunoscătoare că mi-au împărtășit secretele celei mai populare tehnici de micropigmentare.

Ce te caracterizează mai mult: spontaneitatea sau studiul?

Principala sursă de inspirație o găsesc în fiecare dintre clientele care îmi calcă pragul și în vibrația momentului. Îmi place să cred că, ofer un serviciu personalizat. Înainte de a mă apuca propriu-zis de lucru, port o discuție pe îndelete cu clienta, în urma căreia îi înțeleg dorințele și așteptările apoi, creez împreună cu ea, o viziune comună satisfăcătoare.

Pregătirea de bază te ajută să faci cunoștință cu noua meserie pe care îți dorești să o practici, însă după părerea mea, nu e suficientă. Avem nevoie să menținem în permanență contactul cu noutățile din domeniu, să le aflăm secretele, să le practicăm adaptându-le stilului nostru de lucru, pentru a obține rezultate frumoase și de succes.

Care e „secretul succesului” în aceast domeniu?

”Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi.” după cum spunea Robert Collier. Acest motto caracterizează perfect meseria de dermopigmentist.

Cât de bine trebuie să cunoști clienta pentru a o putea ajuta cu sfaturi și recomandări? Trebuie să existe o legătură, o conexiune între tine și persoana cu care lucrezi? Care sunt cele mai importante lucruri pe care le-ai învățat tu până astăzi?

Clientele sunt cartea mea de vizită. Discuțiile prealabile cu ele, mă ajută să pun în aplicare tehnici corecte și  să realizez proceduri impecabile. Unul dintre cele mai importante abilități dobândite până acum, este capacitatea de a controla și anticipa rezultatul vindecat în raport cu mecanismele pielii.

 Ce faci pentru a fi mereu în pas cu tendințele din acest domeniu?

Particip constant la congrese, masterclass-uri și evenimente de profil pentru a-mi îmbogăți portofoliul cu informații clare și sincere despre tot ceea ce înseamnă micropigmentarea.

Ce te motivează în fiecare zi?

Cel mai mult mă motivează satisfacția clientelor și faptul că îmi spun cât de bine se simt și cât de multe lucruri s-au schimbat în viața lor de când am început să ne vedem și să colaborăm.

 Care este momentul cel mai emoționant din cariera ta? Dar din viața personală?

Ce sprâncene frumoase am, nu îmi vine să cred că sunt ale mele, îmi plac atât de mult că îmi vine să plâng” – replica aceasta nu cred că o voi uita prea curând. Reprezintă unul din momentele emoționante pe care le trăiesc zilnic în cabinetul meu, de fiecare dată când văd mulțumire și încântare pe chipul clientelor mele în clipa în care se privesc în oglindă. Acel ”wow” rostit la final.

Momentele în care pun seara capul pe pernă, știind că, peste zi am redat clientelor mele încrederea în sine și că le-am adus foarte aproape de cea mai bună versiune a lor. Din viața personală, cu siguranță, cel mai emoționant moment a fost nașterea fiului meu, Patrick, care de aproape 3 ani, zilnic îmi îndulcește viața.

Diana Stoica este dovada vie că, ambiția și curajul de a pune în mișcare idei frumoase pentru piața beauty, dar și abilitatea de a-i face pe ceilalți să se simtă mai bine, ne îndeamnă să căutăm soluții acolo unde nu mai credem că există. Echipa isecrete.com îți urează succese!

Contacte Diana Stoica

 nr. telefon : 0757498343

facebook: Stoica Dianna

facebook page: “Microblading & Micropigmentare • Stoica Dianna PMU”

instagram: diannastoica.pmu

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6