Diana Ștefania fondatoarea studioului „Ștefania Eyelashes”: “Eu sunt designerul privirii tale și omul-fericire din viața ta”!

De 3 ani activează în calitate de brow artist și lash artist, este Brand Ambasador pentru Ayra Lashes și fondatoarea unui studiou de înfrumusețare apreciat de români și nu numai. Vorbim despre Diana Ștefania, românca care și-a transformat pasiunea în job. În interviul acordat revistei noastre, antreprenoarea ne va dezvălui detalii despre parcursul professional, cursuri și succesul în industria frumuseții.

Povestește-ne câte ceva despre tine?

Sunt studentă în cadrul Academiei de Studii Economice din București pe specializarea Business și Turism și, în același timp mă prezint și ca tehnician de extensii de gene și sprâncene. Am intrat în această minunată industrie în anul 2017, iar de atunci continui să mă dezvolt atât ca tehnician, cât și ca om și tânăr antreprenor”.

Beauty este este un domeniu în care concurența poate atinge cote maxime, iar munca asiduă și responsabilitatea merg mână în mână pentru a asigura succesul!

Pasiunea pentru domeniul frumuseții cred că am regăsit-o încă din copilărie. Adoram să stau în oglindă, să îmi tund părul, să îmi fac bretonul asimetric și să mă mânjesc pe toată fața cu rujul roșu al mamei, ca mai apoi să îmi împărtășesc talentul și pe șevaletul cel mai iubit, și anume, pe pereți. Acesta era modul meu preferat de a-mi arăta toată dragostea și recunoștința, părinților mei.

În anul 2017, acea pasiune pentru lucrul în detaliu s-a concretizat prin apariția extensiilor de gene în viața mea. La doar 16 ani, Ariana, trainerul meu, mi-a făcut cunoștință cu cele două pensete magice, iar de atunci pot spune că nu le-aș mai da drumul niciodată din mâini.

Povestea continuă, iar în 2020 am devenit și brow artist. Pentru că am simțit nevoia de și mai multă noutate, dezvoltare și unicitate, rezultatul combinației celor două proceduri este absolut demențial”.

A muncit mult, cu pasiune și devotament, iar rezultatele nu au întârziat să apară!

Pe lângă părinții mei, care m-au încurajat întotdeauna în ceea ce mi-am dorit să fac, trainerul meu a văzut potențialul în mine, lucru ce m-a ambiționat și mai mult! Am parcurs un drum lung și plin de obstacole, însă am continuat să mă perfecționez alături de nume mari în industrie și toată munca trudnică depusă a început să prindă contur.

Mărturisesc că, nu mă voi opri din evoluție. Voi presăra de-a lungul călătoriei mele cele mai interesante cursuri, deoarece sunt de părerea că, întotdeauna va fi loc de mai mult în parcursul meu. Totodată, îmi doresc să menționez în acest interviu și omul care mi-a redat încrederea în forțele proprii într-un moment critic și care m-a încurajat să visez cât mai departe, Crina Doinița Busuioc. Îi sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru mine”!

„Ștefania Eyelashes”- este alegerea perfectă atunci când vine vorba de frumusețea redată la cel mai înalt nivel, deoarece este locul potrivit pentru cliente cu gusturi diferite și prețuri pentru fiecare buzunar. Studioul se remarcă prin eleganță, stil, frumusețe și inspirație!

Micul meu studiou se regăsește în prezent sub denumirea de „Ștefania Eyelashes”, însă firea ambițioasă și perfecționistă mă determină să cred cu tărie că, voi reuși să mă extind precum visez. Serviciile mele se bazează pe aplicarea extensiilor de gene într-un stil personalizat și cu efecte speciale precum Kim Kardashian, Eyeliner Effect, Feline Effect și multe altele, dar și stilizarea sprâncenelor prin laminare sau vopsire cu henna profesională.

Sunt omul căruia îi place diversitatea. Caut să aduc cele mai noi trenduri și cele mai multe beneficii pentru clienții mei. La fel de importantă pentru mine este și calitatea produselor pe care aleg să le folosesc, așadar am devenit Brand Ambasador pentru Ayra Lashes”.

Cu siguranță, uneori ești la dispoziția clienților până seara târziu. Poți numi munca o treaptă a succesului?

Succesul nu va veni niciodată fără efort, iar succesul nu este perfecțiune. Perfecționarea se realizează atunci când reușim să transformăm eșecul în lucruri constructive precum motivație, ambiție, putere și tărie. Iubesc ceea ce fac, așadar timpul pe care îl acord serviciilor ce le realizez, uneori devine nelimitat.

 Domeniul acesta devine pe zi ce trece tot mai interesant și mă face să mă dedic întru totul. Mă consider o norocoasă când vine vorba despre clientele mele! Niciodată nu simt că muncesc cu adevărat, pentru că timpul petrecut alături de ele îmi creează doar plăcere. Simt o conexiune aparte cu fiecare dintre ele și nu pot decât să le mulțumesc pentru asta”.

Dragostea și reușitele mărețe implică uneori și riscuri mărețe. Ați riscat vreodată ca să ajungi acolo unde ești acum?

Dacă nu riști, începi să te plafonezi și uiți cine ești și ce potențial ai. Personal, îmi place să îmi testez limitele continuu! Din acest motiv “risc” să particip la diverse conferințe și competiții internaționale dedicate domeniului extensiilor de gene. Vreau să știu unde mă situez tot timpul și ce ar trebui să îmbunătățesc la mine ca și tehnician și nu numai.

Totodată, sunt extrem de fericită și recunoscătoare pentru rezultatele pe care am reușit să le și obțin până acum: locul 1 în Campionatul Mondial “Simetria Lash Match 2019” by Simona Riciu la categoria “The Makeover” și locul 3 în „Elite Lash Competition 2020” by Heydy Garcia la categoria „Fantasy”.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6