[geot country="Romania"] [/geot]

Detalii despre starea copiilor intoxicați grav într-o școală din Moldova.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

25 de elevi ai Gimnaziului „Anatolie Sarghi” din satul Talmaza, raionul Stefan Voda, au fost transportați ieri la spital cu intoxicații din cauza unui coleg de-al lor, care a folosit în scoala spray lacrimogen. După ce au primit îngrijirile necesare, copii au plecat acasă. În spital rămâne doar o elevă. Gimnaziul a fost dezinfectat și astăzi procesul de studii va continua.

Părinții copiilor au aflat repede despre incident și s-au dus la spital.Elevii au fost transportați la spital cu cinci ambulanțe. Medicii spun că starea copiilor este acum satisfăcătoare,

În a doua jumătate a zilei, doar un elev din cei 25 afectați a rămas la spital. La gimnaziu i-am găsit doar pe paznic și pe două femei de serviciu, care aeriseau încăperile.Directorul gimnaziului din Talmaza nu se afla în instituție când s-a produs incidentul. Larisa Lungu promite că orele vor fi recuperate, iar elevii revin mâine la școală.

Poliția a aflat că substanța toxică, răspândită accidental în școală, a fost adusă din Rusia.

Băiatul care a creat starea de alertă la Talmaza a pulverizat aproximativ 150 de doze din acel spray. Potrivit autorităților, este al doilea caz de intoxicaţie cu substanțe chimice, în ultimii trei ani. Cel din urmă incident a fost în liceul din satul Costeşti, raionul Ialoveni. 

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6