div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Despre sacrificiul de a fi unul din cei mai buni specialiști. Interviu cu Luiza Arutiunova

Un specialist în frumusețe care își dedică pasiunea și abilitățile pentru a evidenția unicitatea fiecărei persoane. Se remarcă prin atenția la detalii și abilitatea de a evidenția trăsăturile naturale ale fiecărei cliente. Într-un interviu exclusiv, am avut ocazia să discutăm cu Luiza Arutiunova cu o experiență de aproape 10 ani în domeniul beauty fiind recunoscută pentru abilitățile sale remarcabile.

Totul s-a început din interes, când învățam la universitate, am terminat cursuri în domeniul beauty. Eram atrasă de tot ce înseamnă frumusețe, așa că mi s-a dat foarte ușor. Evident, nu din prima, a fost nevoie să depun efort și multă muncă pentru a înțelege totul. Parcursul profesional a mers rapid, după ce am terminat cursul de make-up m-am dus la un campionat la Moldexpo. Acolo mi-a atras atenția procedura de alungire a genelor, am privit cu entuziasm cum fetele au aplicat extensiile, fiind curioasă cum decurge totul.

Acum șapte luni a devenit și dermopigmentist, o meserie foarte solicitată care implică la fel de multă responsabilitate și profesionalism. Efectuează proceduri de micropigmentare (buze, sprâncene, eyeliner) fiind sigură că face ceea ce îi place. Crește profesional, iar primul curs individual îl va avea cu o cursantă care vine tocmai din Dublin.

În timp ce mulți ar putea considera acest domeniu un simplu aspect al industriei frumuseții, pentru ea este o formă de artă care transformă nu doar aspectul exterior al unei persoane, ci și încrederea în sine.

Toate campionate unde am participat au fost în Moldova, la Moldexpo. Erau experiențe foarte plăcute, am câștigat premii, ne-a oferit să particip gratis la conferințe în Kiev. Unde costă 150€ pe vremurile acele era ceva wow. De aici s-a început dezvoltarea mea personală. Îmi place ceea ce fac, depun mult suflet, răbdare, muncă și responsabilitate față de clienți. Fetele au început să vină din diferite țări să învețe anume la mine cursul de bază, asta chiar nu se cumpară cu nici o reclamă, dar din încrederea în mine.

Nu se oprește aici. Este mereu în pas cu ultimele tendințe din industria frumuseții, oferind proceduri inovatoare care aduc beneficii durabile pentru piele și înfățișare.

Eu creez frumusețea pentru ca clientele mele să se simtă mai încrezute în ele. De-a lungul anilor, am învățat să ofer asta. Perfecțiunea, ambiția și încrederea m-au ajutat să îmi deschid un studio/ școala unde activez degrabă 2 ani. Calitățile mele sunt-simplitatea, perfecționalismul și omenia. Mereu ofer proceduri la cel mai înalt nivel, iar clienții și elevele mele apreciază acest lucru. Ele sunt mândria mea- asta este trofeul meu.

Pentru că și-a dorit să treacă la altă etapă și de a transmite această frumoasă meserie altor fete, oferă cursuri. Luiza Arutiunova pune accent pe individualitate și încurajează cursantele să-și dezvolte propriul stil și viziune în domeniul frumuseții. Un aspect esențial al cursurilor este abordarea practică.

Predau cursuri de alungirea genelor și micropigmentare. Dacă sincer îmi place enorm să transmit fetelor această meserie. Este important doar să alegeți cu grijă trainerul care să-ți placă nu numai ca profesional în domeniu dar și ca om.

Prin dedicarea sa față de domeniul beauty, tânăra rămâne un ghid inspirațional pentru cei care își doresc să își construiască o carieră înaceastă sferă. Ea nu doar conturează trasăturile frumoase ale fețelor, ci și viitorul profesioniștilor în frumusețe pe care îi instruiește.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6