Despre provocările unui business pornit de la zero în domeniul nail art, cu Tatiana Apostol!

Succesul într-o afacere beauty presupune pregătire, disciplină și multă muncă! Reprezintă un ansamblu complex: atitudine, rezultate, satisfacție și costuri. Tatiana Apostol, fondatoarea salonului „Stiletto” din Orhei se poate lăuda cu o carieră strălucitoare. Acum șase ani a pornit în ,,lumea frumuseții” plină de entuziasm și emoții pentru a oferi servicii la un alt nivel, iar în prezent este recunoscută datorită profesionalismului de care dă dovadă zilnic.

Povestește-ne mai multe despre tine?

Sunt născută în satul Căzănești, raionul Telenești, Republica Moldova. După clasa a IX-a, mi-am făcut studiile la Colegiul Pedagogic ,,Vasile Lupul” din Orhei. Aici am întâlnit persoana care mi-a schimbat viitorul și alături de care mă simt cea mai fericită si iubită soție și mămică, și anume soțul meu Valentin. Având susținerea lui și a părinților, în 2015 am aplicat la Facultatea de Finanțe și Bănci, la ASEM.

Dorința de a atinge culmi înalte și de a fi mereu utilă oamenilor, a determinat-o să se reprofileze în domeniul frumuseții. Într-un final, a renunțat la specialitatea de bază pentru a-și crea o carieră de succes în sfera beauty.

De mică am iubit tot ce e frumos, de aceea poate nu  m-am putut regăsi în profesia de bază. Dragostea și susținerea soțului m-a ajutat să combin rolul de mama cu cel de studentă. Concomitent am început să studiez ramurile beauty  și anume manichiura. Am ales această ramură deoarece o persoana, fie bărbat sau femeie trebuie să aibă în primul rând mâinile îngrijite. La fel era mai ușor și accesibil să încep să lucrez de acasă având copil mic, fiica Andreea.

Toate astea ne-au costat mult, nu numai ce ține de bani, dar și nopți nedormite, nervi, mai ales că începusem și construcția propriei case. Am început să însușesc de una singură. Aplicând în practică ceea ce studiez, m-am convins și mai mult că îmi place și îmi doresc să promovez arta frumosului. Astfel, am urmat primul curs de bază în 2014, la Doina Perlog .

Fiind o fire ambițioasă și perfecționistă mereu îmi doream să cunosc mai mult și să cresc în domeniul Nail Art. Am avut norocul să întâlnesc doua profesioniste la care am participat la nenumărate seminare și cursuri de perfecționare, și anume Mariana Bolobosenco și Mariana Shmaya, care mi-au devenit ghid și mentore în acest domeniu minunat, pentru ce le mulțumesc enorm.

,,Fii frumoasă oricând, începând cu mâinile tale”- aceasta este cheița  mea pentru clientele care pășesc pragul salonului nostru.

Se spune că manichiură este o carte de vizită. Ce înseamnă pentru dvs o manichiură perfectă?

În viziunea mea o manichiură ideală este cea care se potrivește perfect persoanei care o poartă, care te definește și pune în evidență trăsăturile de caracter și totodată care combină simplitatea cu eleganța. Felul în care unghiile tale arată sunt o primă impresie pentru interlocutorii tăi. Printre toate cursurile și însușirea a diferite tehnici de lucru, cea mai aproape sufletului meu este metoda clasică.

După numeroase stagii de pregătire şi-a deschis propriul salon de înfrumusețare, dotat cu tehnologii de ultimă generaţie și servicii de cea mai înaltă calitate pentru clienți.

Au urmat 5 ani de experiență frumoasă și formare a bazei de clienți. Între timp în 2017 am născut al 2-lea copil, fiul Alex. Am lucrat pană a pleca la maternitate și mi-am reluat activitatea la o săptămână după naștere. Anume după acest minunat eveniment în viața nostră am înțeles că pot și vreau mai mult. Așa a venit ideea să îmi deschid propriul salon.

În 2019 am aflat de programul de finanțare ,,Start Pentru Tineri ,, ODIMM ma-m înregistrat la program. Am scris un business plan și în februarie 2020 l-am prezentat. Nu eram sigură că voi fi aleasă mai ales că începuse pandemia și se închideau toate saloanele. Oricum am decis cu soțul să nu lăsăm pe mai apoi dar să investim singuri în visul meu. Peste două luni a venit minunata veste că am fost selectată pentru finanțare de către ODIMN.

La moment avem o echipă de 5 mesterițe care își cunosc bine meseria și o fac din plăcere .

Servicii care la moment le prestăm sunt:

-Aranjare & coafură dame

– Vopsire, îndreptare cu keratină &tratamente pentru păr

-Manichiură & pedichiură SPA

-Alungirea unghiilor cu gel

-Stilizarea & vopsirea sprâncenelor

-Epilare

-Make-up.

Despre preferințele femeilor în materie de nail art acum 6 ani și în prezent, Tatiana a răspuns…

Preferințele femeilor sunt diferite în funcție de personalitate și de noile tendințe. Pe atunci erau în vogă unghii lungi și pe fiecare să fie câte un detaliu. Acum însă se pune accent pe naturalețe, mărimi mici, culori pastelate (nud și roșii cele mai solicitate). Ceea ce nu s-a schimbat și cred că nu se va schimba este french-ul, fiind cel mai potrivit cu orice ținută și în același timp denotă eleganță/rafinament.

Acum un an am decis să încerc ceva nou și m-am orientat spre domeniul beauty din pasiune și dorința de a crește și de a deveni un hairstilist cu renume. Am început cu un curs de îndreptare cu keratină și tratamente pentru păr  la Valentina Anhgel după care am urmat și un curs de coloristică la Nadea Sandu. Astfel, pe lângă Nail Art, la moment mai prestez:

  • Îndreptarea părului cu keratina 
  • Botox
  • Nanoplastie
  • Bixyplastie
  • Coloristica (tehnicile noi Bălăiaj, Shatush,Airtouch,Babylight).

Sunt la început de cale în domeniul hairstyle, dar am reuși să atrag multe cliente. Cu certitudine nu mă voi opri aici și planific pe viitor să avansez în acest domeniu. Sunt o persoană care mereu vreau să cunosc, să mă dezvolt și să țin pasul tendințelor.

Tatiana, îți mulțumim că ai găsit timp pentru a împărtăși cu noi din experiența și reușitele tale!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6