Despre pasiunea pentru muzică și vise împlinite. Interviu cu Lenuța Alexei, tânăra care și-a lansat prima piesă!

lenuța alexei și-a lansat prima piesă
Lenuța Alexei o tânără în vârstă de 20 de ani, originară din satul Ciobanca, raionul Strășeni și-a lansat prima piesă, intitulată „Ușa casei mele”. Activează în Formația Speranța din Chișinău condusă de Ion Canțer în calitate de solistă și moderatoare la evenimente private. Urcă și cântă cu mândrie pe scenă, alături de soliști consacrați, care își duc mai departe tradițiile și obiceiurile moștenite din străbuni. Cum și-a descoperit talentul pentru muzică, aflați din interviul acordat pentru revista Isecrete.

De mică ;i-a dorit să devină cântăreață. Pentru a fi mai aproape de visul ei, și-a cizelat talentul la Școala de Arte din Strășeni unde a făcut canto popular, iar în prezent este studentă la Universitatea Pedagogica “Ion Creangă”. Este o tânără talentată și plină de viață.

Muzica ocupă un loc aparte în viața mea. Am început să cânt încă din fragedă copilărie la fiecare sărbătoare din familia noastră, iar pentru că sunt o fire mai artistică nu lipseam la nici o festivitate ce se desfășura în satul meu”.

Lenuța își găsește motivația în oamenii puternici, care au muncit pentru realizarea dorințelor. Astăzi, tânăra trăiește un vis devenit realitate- lansarea primei sale piese. A tins spre acest moment de când a pășit în lumea muzicii.

Ideea de a lansa o piesă o am de foarte mult timp, dar trebuie să recunosc că această idee a luat naștere la inițiativa soțului meu. Am lucrat la piesă cam aproximativ 4 luni, deoarece carantina ne-a dat niște bătăi de cap. Autorul este Marin Crețu( Kapushon ) și această melodie este despre ziua mea de naștere, o sărbătoare minunată unde mă bucur de orice moment. A fost o experiență frumoasă și le mulțumesc oamenilor cu care am colaborat.

Melodia este plină de voie bună și transmite cel mai pozitiv mesaj, iar eu tind să cred că, oricine o va asculta va simți aceeași stare de bine. În viitor îmi doresc foarte mult să mă realizez profesional și să bucur cu melodii frumoase”.

Nu își imaginează viața fără muzică, de aceea încearcă să combine această pasiune cu pedagogia.

Am ales să studiez pedagogia pentru că, iubesc foarte mult copilașii și pentru că îmi doresc să cultiv arta frumosului în tânăra generație. Ambele domenii îmi sunt aproape sufletului și mi-ar plăcea să le combin”.

Îndrăgostită de sunete, tânăra nu își mai imaginează viața în afara artei pe care a îmbrățișat-o cu mulți ani în urmă!

Iubesc muzica deoarece doar în ea mă regăsesc. Îmi place să cânt, iar emoțiile care mă încearcă în aceste momente sunt de nedescris. Cântecul mă duce într-o lume aparte și îmi trezește cele mai puternice sentimente. Eu  întotdeauna trec prin mine ceea ce cânt”.

Succesul se datorează muncii, perseverenței și ambiției sale. Deși, până a ajunge aici a fost o cale lungă plină de provocări. În timp ce semenii săi aveau alte ocupații și se distrau, Lenuța mergea la repetiții și învăța. Totuși spune ea, nu-i pare rău pentru tot ce a parcurs.

M-am confruntat cu situații diferite. Deoarece făceam și liceu și școala de arte concomitent, iar tot timpul meu era rezervat pentru școală am fost privată cumva de acest lux, de a ieși cu prietenii. Apoi au urmat evenimentele, mergeam în calitate de solistă și desigur fiind desfășurate în weekend eram axată doar pe asta. Au fost și momente când preferam să stau acasă, să mă odihnesc decât să plec la distracții. În pofida acestor lucruri, niciodată nu mi-a părut rău că am ales muzica și mi-am dedicat aproape tot timpul meu acestei pasiuni.

Mă mândresc și mă bucur pentru ceea ce am obținut astăzi, deși întotdeauna se poate mai bine. Încă muncesc asupra mea și îmi doresc să cresc profesional. Până acum cred că, dorința, încrederea în sine și scopurile bine determinate m-au ajutat să nu cedez”.

Vezi galeria foto!

Lenuța îți mulțumim pentru interviul acordat și, baftă în ceea ce faci cu tot sufletul!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
interviu

Gaby’s cakes povestea unei tinere mămici a cărei pasiune de a crea torturi a devenit o mică afacere

Întotdeauna i-a plăcut să gătească, să combine diferite gusturi, culori, texturi. Marea pasiune sunt torturile pe care le concepe după rețete combinate și le ornează cu pricepere.
Extrem de modestă și muncitoare, Gabriela Mogîldea este mamă a trei copii care reușește să combine toate activitățile pentru a reuși să facă ce-și dorește.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6