Descoperă cele mai ”delicioase” și deosebite genți în formă de biscuiți, bomboane sau torte!

Ce zici dacă ai ieși din anonimat cu o geantă total diferită de ce poartă femeile în prezent? Rommy de Boomy, un celebru designer din Olanda a devenit cunoscută după ce a creat cea mai delicioasă colecție de genți și accesorii.  În ultimii ani aceasta a devenit destul de virală pe internet datorită accesoriilor inspirate de diferite produse alimentare. Se pare că această idee a fost agreată și multe doamne au început să le cumpere și să le poarte.

Genți în formă de biscuiți, felie de tort, bomboane, diferite batoane de ciocolată, nutella, brânză, gogoși glazurate, clătite, paste în formă de fundiță, baghete de pâine și altele.

Artista daneză, este creierul din spatele acestor creaţii, piese minunate și delicioase. Ea s-a gândit să combine dragostea pentru modă cu dragostea oamenilor pentru alimente, mai ales pentru dulciuri. Aceasta le-a dat genților personalitate și culoare, pentru că și ea este femeie, știe că orice doamnă este înnebunită de tot ceea ce este nou, mai ales de pantofi și accesorii.

Atunci când vine vorba despre accesorii, aceasta transformă totul în ceva minunat, lucru care este distractiv. Desenele ei sunt pline de energie, cu o explozie de culoare. Îi place să creeze produse unice. Fiecare piesă trebuie să fie unică pentru artistă daneză şi de aceea Rommy a ales să creez modele, inspirându-se din gastronomie.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
interviu

Interviu cu Marina Ganea Slimovschi, doctor kinetoterapeut

Marina Ganea Slimovschi are 35 de ani și este din comuna Codreanca, raionul Strășeni. De meserie doctor kinetoterapeut, cu experiență în domeniul recuperării medicale, știe să trateze fiecare caz printr-o metodă unică și eficientă. Consideră că cel mai dificil de realizat este câștigarea încrederii pacienților, dobândirea experienței profesionale, lucruri care condiționează o carieră de succes

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6