div#ast-scroll-top { display: none !important; }

De la vis din copilărie, la performanță de nivel mondial. Interviu cu antreprenoarea Mădălina Ciobanu

Madalina Ciobanu a pătruns în lumea industriei beauty cu multe visuri, cu dorința de a-și depăși propriile limite și cu un ideal suprem. Încă din copilărie și-a creat propriul salon în mintea sa, iar perseverența a adus-o în prezent în acest loc unde își desfășoară activitatea ca specialist. A ajuns să cucerească România prin frumusețea și grija pe care reușește să le-o ofere femeilor.

Sunt mamă, soție, antreprenor, Brow specialist, Brow trainer și nu în ultimul rând makeup artist. M-am născut în Câmpulung Moldovenesc și am 29 de ani. La bază sunt tehnician ecolog, am terminat studiile în domeniul silviculturii însă nu am profesat niciodatăîn acest domeniu. De când mă știu mi-am dorit să am propriul meu business și da, din copilărie am visat să fac ceea ce fac astăzi, am luptat și am făcut sacrificii să ajung până aici.

Reușește să transmită energia pură și necesitatea iubirii de sine pentru toate doamnele care îi pășeșc pragul salonului.

Pe lângă serviciile pe care le ofer și anume: stilizarea sprâncenelor, stilizarea și vopsirea sprâncenelor, laminarea sprâncenelor, laminarea genelor, machiaj de eveniment și machiaj de mireasă, mă strădui să fiu un bun ascultător pentru clientele mele și totodată prietenă. Nevoile lor sunt prioritare pentru mine.

 A făcut diferite cursuri de perfecționare unde a învăţat să crească profesional ca serviciile sale să satisfacă aşteptările oamenilor din jurul său. 

Cel mai important concurs la care am participat a fost cel din luna mai care a avut loc în Turcia. Au fost 500 de participante din peste 30 de țări si 30 de jurați internaționali. Acolo am reușit să obțin locul 3 la categoria laminare sprâncene, iar acest lucru este foarte important pentru mine. La toate campionatele la care am participat am luat locuri, toate sunt importante și fiecare are semnificația lui în cariera mea.

Printre acestea se enumeră și premiul top 10 Brow stylist și top 10 makeup artist internațional. De când activez în acest domeniu am făcut cursuri cu cei mai buni traineri și am ținut pasul cu cele mai noi tendințe.

Ambiția ei nu are margini! Cu un caracter puternic și dominantă, Mădălina și-a stabilit scopuri pe care le urmează. Este diferită prin felul său de a fi, amabilă, perfecționistă și bună la suflet, iar clienții o apreciază pentru aceste calități și mai mult.

Cu siguranță nu mă voi opri, am fost și voi fi într-o continuă evoluție. Toate specializările pe care le fac și prezența mea la campionate mă diferențiază de restul lumii din domeniul beauty. Clientele au o altfel de încredere și mă privesc cu alți ochi, iar asta mă face să merg mai departe și să-mi doresc mai mult. Ca și obiective: îmi doresc să devin cea mai bună versiune a mea și să particip la cât mai multe concursuri (acolo te dezvolți atât pe plan personal cât și profesional). Bineînțeles că îmi doresc să mă extind cu salonul și am în plan niște proiecte noi, însă aceste detalii le voi dezvălui data viitoare.

Recunoaşte că nu este uşor să te menţii în acest domeniu decât cu muncă şi perseverenţă. Anume din acest motiv este dedicată și oferă cursantelor de la curs toate cunoștințele acumulate de-a lung-ul anilor.

Dacă m-aș întâlni cu mine la început de drum nu mi-aș spune absolut nimic. Aș parcurge exact același drum. Eu sunt membru în asociația internațională de Brow Artisti level 2 IABA și predau cursuri despre sprâncene.

Cursantele învață absolut totul, de la a crea forma în funcție de fizionomia clientului, la pensatul corect, la aplicarea vopselei și laminarea sprâncenelor. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care eu le spun la cursuri. Cursul de Brow Artist se desfășoară în 2 zile, după partea teoretică ele au parte și de multe ore de practică, astfel încât după terminarea acestuia fetele își pot începe activitatea.

Facebook/Madalina Ciobanu

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6