De la specialistă în domeniul beauty, la expertă în crearea cosmeticii bio!

Orice femeie are tendința să își îmbunătățească aspectul pentru a deveni mai atractivă. Iar unul dintre cele mai simple și eficiente metode dovedite pe parcursul anilor, este utilizarea cosmeticilor bio. Avantajele lor incontestabile sunt: ​ siguranța completă, proprietăți de vindecare. Produsele naturale includ la preparare doar ingrediente din agricultura ecologică, fără utilizarea de îngrășăminte chimice, OMG-uri, aditivi artificiali și alte substanțe.

Următorul articol, marca Isecrete.com, se adresează celor care știu că tinerețea fără bătrânețe și frumusețea vin din inima naturii... dar și despre Elena Mitiliuc, femeia care crede într-o lume mai bună, mai zâmbitoare și speră la o întoarcere a omenirii către natură.

Elena Mitiliuc, creatoarea laboratorului BeautyBio-Organic cosmetic, este o ființă luminoasă cu o personalitate puternică, corectă și încrezătoare. E o femeie echilibrată și cochetă, căreia nu îi este teamă să fie diferită și să iasă în evidență. La doar 30 de ani, a reușit să îmbine cu succes meseria ei de hair și makeup stilistă cu marea ei pasiune pentru natură. Brandul de cosmetice bio creat de ea este unul construit pe calitate și respect pentru tratamentele naturiste.

Ideea de a crea cosmetică bio a apărut acum doi, din dorința de a aduce lumină în viața femeilor și din dorința de a trăi sănătos și de a trata ceea ce unii agravează mai mult. Principala mea țintă este producerea unor preparate care să conțină numai ingrediente naturale, cu efecte dovedite de reparare, restaurare și rejuvenare a pielii, cu efect pe termen lung. Desigur, îmi doresc ca acestea să fie alternativa sigură și eficientă la chimicalele toxice existente în cosmeticele din comerț.

A fost încurajată să lanseze brandul BeautyBio-Organic cosmetic, cu produse 100% naturale.

Produsele care le realizez sunt mereu în schimbare și în evoluare, avem mereu în stoc săpun-mască, scrub, săpun intim, balsam de buze, ser pentru riduri, cremă pentru vergeturi, pentru mâini, cremă pentru protecție solară și altele. Dar sunt și produse care le produc individual la solicitarea clientului pentru a trata o anumită problemă.

Nu mă axez doar pe o singură porțiune a corpului ci sunt în curs de realizare a unor produse menite pentru toate problemele pielii. Mereu încerc să mă dezvolt și să mă perfecționez pentru că îmi place să văd rezultate muncii mele. De fapt, pe rezultate și mă axez pentru că după cum a spus și Herb Kelleher: ” Profitul este un produs secundar al serviciilor de calitate”.

Produsele create de Elena Mitiliuc sunt compuse numai din ingrediente alese. Lucrează doar cu furnizori atestați și caută să-și cunoască cât mai îndeaproape clienții, să le înțeleagă nevoile și să le poată recomanda o anumită rețetă, un anumit produs.

Sunt produse absolut naturale, fără adaos de conservanți sau diverse substanțe chimice. Folosesc doar uleiuri nerafinate și obținute prin presare la rece, uleiuri esențiale cu grad terapeutic 100% naturale. Laptele de capră nu îl procur din supermarket ci direct de la oamenii de la țără. Datorită componentelor bio, unele preparate pot fi utilizate și pentru bebeluși sau copii, fiind absolut inofensive și prietenoase cu pielea acestora.

Ce beneficii au produsele cosmetice bio pe care le creați?

Beneficiile acestor produse nu se limitează la o singură acțiune. Multe cliente au procurat săpun pentru acnee dar au sesizat că le-au dispărut și ridurile. Iar o altă clientă a procurat un ulei pentru riduri și a tratat în același timp și punctele negre. Aceste produse tratează diverse probleme ale pielii, conțin cel puțin 100% ingrediente naturale care îngrijesc pielea, iar fiecare dintre acestea sunt testate riguros pentru reacții alergice și microbiologice.

Aveți și studii în alte domenii?

Cu toate că, mulți mă cunosc ca fiind specialistă în domeniul beauty: hairstylist, make-up artist și nail artist, confirm că mă regăsesc mai mult în arta de a trata tenul clientelor decât de a le astupa cu alte produse cosmetice. Sunt mândră de produsele bio pe care le creez, deoarece multe femei deja au renunțat la produsele cosmetice folosite pentru a acoperi unele imperfecțiuni. Mai mult mă regăsesc în arta de a scrie. Planific în timpul apropiat să public prima mea carte.

Cine v-a susținut în toată această afacere?

Sunt mândră că am evoluat și sunt recunoscătoare pentru toată susținerea soțului meu dar și a părinților mei. Iar cea mai mare susținere o am din partea clienților care, zi de zi, îmi confirmă beneficiile acestor produse.

Nu se oprește aici. Cere mereu feedback-uri în urma comenzilor, pentru că o interesează foarte mult părerea clientelor ei, cum se simt sau ce îmbunătățiri și-ar dori. Elena Mitiliuc, echipa isecrete.com îți dorește multă inspirație pentru afacerea care îți aduce o satisfacție de nedescris.

Facebook/ https://www.facebook.com/beautybio.md/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
interviu

Interviu cu Marina Ganea Slimovschi, doctor kinetoterapeut

Marina Ganea Slimovschi are 35 de ani și este din comuna Codreanca, raionul Strășeni. De meserie doctor kinetoterapeut, cu experiență în domeniul recuperării medicale, știe să trateze fiecare caz printr-o metodă unică și eficientă. Consideră că cel mai dificil de realizat este câștigarea încrederii pacienților, dobândirea experienței profesionale, lucruri care condiționează o carieră de succes

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6