div#ast-scroll-top { display: none !important; }

De la pasiune la propria afacere beauty în Israel. Istoria de succes a Sabrinei Issawea

Seriozitate, pasiune și multă muncă, așa a reușit Sabrina Issawea să-și creeze un nume în industria frumuseții. Face parte din categoria persoanelor remarcabile care își dedică viața transformării și sublinierii frumuseții individuale. Specialistă în micropigmentare și cosmetolog cu o pasiune aprinsă față de ceea ce face se dedică muncii atât în Moldova, România cât și Israel-acolo unde are și o afacere.

Din anii 2002 sunt plecată în Israel acolo m-am și căsătorit cu un cetățean ISRAELITEAN cu naționalitate ARAB, avem împreună trei copii și sunt chiar cea mai norocoasă și fericită femeie. Înainte de a pleca eu studiasem CLOTHING DESINGER anii 1998. După care am luar o decizie. Pentru mine pixul de a reda moda sau branduri nu e ceea de ce am nevoie. Dar un alt pix de a putea reda frumuseția lumii, a bărbaților și femeilor. Am început acum cinci ani să învăț machiajul permanent și m-am îndrăgostit. Am studiat la academya Biotek din ISRAEL ‘MICROBLAIDING, POWDER BRAWS, LINER + EYE ARROW SHAIDING, LIPS PMU, REMUVER .Am clinica mea personală tot aici cu numele BIOTEK’SABRINA.

După ani de formare în Israel, unde a avut oportunitatea de a activa în calitate de specialistă Beauty și de a se perfecționa în diverse tehnici și proceduri, Sabrina se întoarce periodic și în Moldova pentru a aduce cunoștințele și experiența ei în industria frumuseții.

 Muncesc pe acest domeniuîn trei țări la moment, MOLDOVA, ROMÂNIA, ISRAEL. Îmi iubesc meseria și redaufrumusețea naturală cu produse de calitate lux. Fiindcă îmi place să redau zâmbetul pe chipul femeilor am decis să învăț încă o meserie și anume de cosmetolog. Acum efectuez tot felul de proceduri injectabile, BEAUTY-FULL FACE, LIPS. Am studiat la Moscova, iar când am revenit deja aveam o idee clară despre munca și succesul meu.

Sabrina Issawea este profesionista care în ultimii ani de activitate în beauty a devenit un etalon pentru multe colege de breaslă. Este femeia care emană încredere, iar cei care îi pășesc pragul știu asta. Decizia de a crea o afacere de la zero, în sfera dermopigmentării, a fost o alegere reușită iar astăzi deține o afacere de succes.

Domeniul frumuseții este foarte frumos dar și provocator, deoarece trebuie să cunoști foarte bine totul. Din păcate, sunt mulți specialiști care nu se perfecționează și pretind a fi cei mai buni. Dar, este important de a cunoaște structura feței, culoarea tenului și mimica. Este nevoie chiar și de un certificat al medicului pentru a declara că persoana dată (pacient, client) e  sănătos. Dar mulți dintre noi care au o așa specialitate cu clinici sau salon de frumusețe nu fac acest lucru. Constă mult igienica clinicii și deservirea, eu respect cu drag și plăcere în privința aceasta. Folosesc ace chirurgicicale de unică folosință, iar culorile pigmentului sunt naturale fără chimiclae- care nu cancerează pielea.

Am investit și investesc în continuare. Mai ales în știință, de ce este nevoie de mai multe lecții, cursuri. Fiindcă trebuie să cunoști moleculele sau formula pigmentului ce conține. Sunt mulți “specialiști” care nici nu știu că ei au nevoie de a cunoaște chimia, coloristica, morfologia, mai ales începătorilor.

Instagram/ issawea_sabrina

Îți mulțumesc mult că ai împărtășit cu noi din experiența ta. Se vede cu ochiul liber că ești îndrăgostită în ceea ce faci și că depui suflet în tot.

 

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6