De la pasiune la profesionalism: Interviu cu Olga Umurzacov, stilist protezist în unghii tehnice

Viitorul industriei de nail art este pe mâini bune şi asta datorită Olgăi Umurzacov, stilist protezist în unghii tehnice. De aproape șase ani cucerește prin modele realizate cu multă grijă și pasiune. Povestea acestei tinere ambițioase este una plină de admirație. Fără un curs de bază dar cu o dorință enormă de a face ceea ce îi place, a început a studia de una singură toate secretele acestui domeniu.

Cu aproximativ 6 ani în urmă nici nu mă gândeam că voi ajunge un Nail Artist. Povestea mea a început de la o zi simplă în care navigând pe internet mi-a apărut muza de a face unghii. Astfel, am mers și mi-am procurat strictul necesar pentru a efectua o extensie. Am încercat  pe mine să îmi fac o extensie și totodată priveam video-uri cum să efectuez o manichiură. Dar, nici prin gând că voi putea să câștig bani. Eram pasionată și emoționată, iar prima mea clienta a fost bunica mea. Țin minte cum i le-am făcut foarte finuțe, mici, într-o culoare nude. A durat cam patru ore totul, dar am avut răbdarea de a realiza totul până la final.  

Ai intrat în lumea afacerilor de succes la o vârstă fragedă. Ce te motivează?

Au urmat prietenele și mama mea. Cel care m-a susținut în toate a fost soțul meu. A trecut și el prin mâinile mele, îi făceam uneori și lui manichiura după care i le scoteam. Făceam practică extrem de mult, iar el răbda, văzând că depuneam cu adevărat străduința. El la fel este artist în domeniul Tatuajelor.

În doar șase ani de activitate, Olga a ajuns la un progres uimitor.

Am început în luna Septembrie și astfel efectuând la mai multe fete desigur gratis, am început să îndrăgesc tot mai mult această meserie. Primii mei bănuți câștigați erau în luna Decembrie cu o săptămână înainte de Anul Nou. Primii 1000 de lei câștigați într-o săptămână. Înainte de a activa în acest domeniul am activat ca solista vocală în multe localuri din Chișinău și suburbii la fel. Muzica este o pasiune pentru mine și un hobby la care niciodată nu voi renunța, chiar și acum că sunt specialistă în extensia unghiuțelor, dar mai cânt uneori.

Meseria aceasta este un studiu continuu în care trebuie să investești mereu și să ții pasul cu tendințele, revoluționând domeniul ne povestește Olga.

Când am început să lucrez pentru  a câștiga bani erau momente cu lacrimi, isterii, neînțelegeri, cliente nemulțumite sau neserioase. Eram criticată chiar și postată pe site-urile de socializare cu nemulțumiri, dar reclama rea e tot reclamă. Din start când vedeam așa recenzii mă supăram și încercam cumva să clarific situația dar asta era tot în viața virtuală, a doua oară acea persoană nu mai venea, însă eu nu mi-am pierdut speranța, am muncit și depus efort ca să trec peste toate.

Un business de succes poate merge înainte doar datorită profesionalismului și dorinței de a evolua și totodată de a oferi cele mai bune servicii clientelor.

În spatele meu nu este nici un curs de bază. Eu m-am învățat și condus după ceea ce vedeam pe internet, după un an am trecut un webinar online cu o meșteriță din Rusia care foarte multe secrete a împărtășit și apoi perfecționări de la meșteri de peste hotare.

Dar oricum eu eram foarte atentă la orice detaliu mic și da, nu am renunțat la diverse video de pe internet deoarece nu încurcă niciodată informație nouă pentru mine.

Fără îndoială, Olga Umurzacov știe cum să le ajute pe reprezentantele sexului frumos să se simtă excelent în propria piele! Femeia de afaceri a devenit un reper atunci când vorbim despre concepte unice dedicate stării noastre de bine, deoarece manichiura este cartea de vizită a doamnelor și poate spune multe de caracterul și felul de a fi.

Contează mult perfecționarea pentru că meșterii care cu adevărat doresc să învețe o tehnică nouă pentru o extensie sau corecție bine efectuată și modernă. Pentru mine acest serviciu aduce plăcere și apoi bani. De 2 ani am început să mă împart și cu alte fetițe cunoștințele și dragostea pentru ceea ce fac. Am predat la aproximativ 20 de fete în această perioadă. Sunt mândră că am reușit să ating acest nivel de profesionalism depunând multă muncă și străduință în domeniul dat. O deosebită plăcere este atunci când munca mea și visul le-am investit în persoane frumoase și talentate. Mulțumesc elevilor mele pentru alegere și încredere.

Prin perseverență și muncă grea, nail artista a reușit să facă din pasiunea pentru frumos, o afacere stilată.

Ca să devii un NailArtist este nevoie de dorință, încredere în sine, răbdare, investiții și nu numai financiare ci și investiții în sine însuși. Am devenit acum cine sunt eu cu foarte multă răbdare și dragoste față de acest domeniul și da n-o sa m-a opresc aici la jumătate de drum o să merg mai departe. Acest serviciu necesită foarte multă muncă fizică cât și sufletească, în unele momente am jertfit și sănătate pentru acest serviciu și viața personală dar s-a meritat căci nu am lăsat mâinile în jos și nu am renunțat. Știu că sunt Meșteri care o să se regăsească în cuvintele mele și aceeași meșteri cu adevărat iubesc și prețuiesc munca sa.

Instagram/ Olga Umurzacov

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6