div#ast-scroll-top { display: none !important; }

De la pasiune, la performanță de nivel internațional. Liliana Zmuncila: Știu ce înseamnă să te odihnești în Maldive și să ai 2 activități care îți aduc venit constant

Revoluționează de mai bine de 10 ani  lumea frumuseții prin cursuri și mentorate în domeniul nail art. Liliana Zmuncila știe cum să le ajute pe reprezentantele sexului frumos să se simtă excelent în propria piele! Femeia de afaceri a devenit un reper atunci când vorbim despre concepte unice dedicate stării noastre de bine.

Am parcurs un drum dificil de la o simplă meșterită de unghii ce lucra la bucătărie în apartamentul părinților, la creatoarea propriei academii de unghii offline în 2017 și online în 2020 și crearea propriul meu brand de produse pentru unghii Lila Nail System TM în 2021. Am deservit peste 10.000 clienți realizând unghii cu design și stil unic. Am creat propriile programe de curs de autor și condus multiple cursuri de unghii si design. Am instruit peste 3000 de elevi, peste 5.000 de oameni au participat în live-urile și webinarele mele gratuite. Știu ce înseamnă să te odihnești în Maldive și să ai 2 activități care îți aduc venit pasiv constant.

Se află exact acolo unde trebuia să fie-printre oameni frumoși, într-un domeniu care îi aduce plăcere și venit stabil, iar totul a venit odată cu conștientizarea că își dorește mai mult. A început de la zero, a căutat idei, soluții, a implementat strategii și studiat continu pentru a acumula un bagaj vast de cunoștințe.

Sunt mămică împlinită având 2 copilași: Sofia 4 ani si Răzvan 1 an, consider că ei sunt sursa mea de energie și generatorul tuturor ideilor noi. Soție iubită și susținută de un soț inteligent și un partener implicat la fel de mult în proiectele mele ca și mine. El e cel care în 2015 după o altă căsătorie și relație toxica de 7 ani, m-a susținut după divorț și m-a scos din umbră. Mi-a arătat cu dragoste și susținere cine sunt și unde pot ajunge. Familia mea este templu meu, elevii si rezultatele mele sunt recompensa pentru Dedicația si dragostea pentru Nail industrie.

Ambiția, determinarea, multă implicare și muncă-sunt atuuri care au convins-o că are acel “ceva” care îți trebuie să pornești pe cont propriu și să te lupți pe o piață extrem de competitivă.

Am absolvit cu brio 9,12 media generală USMF Nicolae Testemițeanu, facultatea medicină generală. Studiind 6 ani supraîncărcati și lucrând paralel cu clientele și elevii mei. M-am realizat financiar atunci când am înțeles că visul meu tine doar de Nail industrie și e ceea cu ce vreau să mă ocup. Sunt feminină la exterior și ca de piatra în interior! Generez idei cu viteza luminii, iar cea mai important parte din corpul meu e creierul meu isteț.

Titlu de excelență în Nail industry pentru anul 2019

Și tot 2019 briliant ledy top 50 de femei influente din RM.

Știu cât de important este să nu stai pe loc și să te dezvolți constant, atât pe plan personal, cât și profesional. Și știu cât de mult contează încrederea în sine și anturajul corect. Așa că multiple exerciții de dezvoltare personală am inclus în cursurile și mentoratele mele. Vreau cu adevărat să ajut femeile noastre să se afirme în Nail industrie și să reușesc la fel cum am reușit și eu!

Cum a început totul?

Îmi amintesc în 2013 când căutam curs de bază nu era nimeni, pregătit să predea. Am intrat în această industrie în 2012, atunci când am început să merg ca client peste tot, îmi plăcea ce văd la meșterii din oraș, am schimbat mai mulți meșteri pentru a înțelege mai bine tehnica și am înțeles că aș putea și eu doar că trebuie să primesc un fundament.

Și când am ajuns în 2013 eram în anul I la facultate, căutam un curs de bază m-am confruntat cu o problemă și anume lipsa instructorilor și de bază în Moldova. Am scris la mulți dar nimeni nu era gata să predea curs, iar într-un final un meșter care nici nu avea cursuri mi-a predat. M-am confruntat cu lipsa de informații, de tehnică și alte greutăți a fost să înțeleg diverse tipuri de placa unghială și cum să lucrez cu ele. A fost nevoie de practică. 

Fire autodidactă, a devenit extrem de pricepută și si-a creat un stil unic, așa că ea a decis să-și extindă pasiunea la nivelul următor. Avidă pentru noi provocări, a căutat permanent cursuri, seminarii și masterclass-uri, având ca scop îmbunătățirea cunoștințelor și abilitaților sale. Astăzi, zeci de cursante au posibilitatea de a afla și îmbrățișa această frumoasă meserie chiar din confortul casei.

Mi-a trebuit să am multe cliente ca să înțeleg unde greșesc în tehnica mea. Toate informațiile pe care le dau acum la curs și experiența mea este doar prin greșeli. Atunci când am înțeles ce nu am făcut bine, în acel moment am evoluat. Când am început să practic această meserie nimeni nu credea în mine, toți spuneau că nu voi reuși, inclusiv părinții, partenerul. Tu nu vei reuși, asta nu vei putea și asta m-a motivat să le arăt că pot. Acum scopul și misiunea mea este să le demonstrez femeilor din întreaga lume că a fi independentă financiar e posibil, a reuși să ai o meserie, să îți alcătuiești singură programul de lucru, să ai timp pentru familie, să lucrezi mai puțin și să câștigi mai mult este posibil. Industria nail art îți dă această posibilitate la maxim.

Să înveți, să fii gata să treci diverse cursuri și să nu cedezi! Din fericire sau din păcate talentul aici nu este suficient, dar contează și străduința pe care o depui, povestește cu mult entuziasm Liliana.

Evident, nu ai făcut doar un curs și te-ai oprit. Este o profesie unde trebuie să investești atât în cursuri cât și în materiale. La un an de activitate am conceput cursurile, având multiple cliente într-o zi una dintre ele mi-a spus…tu ești foarte bravo, vreau să învăț de la tine. Atunci mi-am zis că nu am nimic, nici tehnică, dau doar așa de la mine cum am învățat și eu. Doamna a fost de acord și spre mirarea mea totul a decurs bine, a fost reușit.

Acest curs m-a motivat să încep să predau dar nu așa, ci mi-am dorit să fie ca niște adevărate bombe cu programe puternice, ghid de studiu, programul să fie cât mai structurat și pe etape. Și totodată, elevele să nu se încarce cu informație ce nu le-ar ajuta. Pentru mine a fost important să văd rezultatele lor și atunci când am văzut că asta se reușește și nu am făcut altceva decât să formez mai multe cursuri.

Hărnicia și perseverența ei a avut rezultate minunate. Secretul? Investiție continuă atât în cursuri cât și în materiale de înaltă calitate.

Avem curs de bază se numește NAIL START, curs de perfecționare NAIL EXPERT și avem curs pentru viitori traineri NAIL INSTRUCTOR. Toate sunt online și probabil sunt unica persoană care absolut toată activitatea și-a mutat-o în mediul online pentru că am văzut că funcționează. Am primit o mulțime de mesaje precum că nail este imposibil să înveți în mediul online și tot din dorința de a le demonstra contrariul am făcut cursurile într-atât de clar explicate cu imagini de la teorie și practică.

Ai conștientizat că stagnezi? Spune stop și începe să perseverezi și să fii îndrăzneață, iar Liliana este exact specialista de care ai nevoie pentru a te dezvolta. Pe lângă faptul că îți împărtășește toate secretele acestei meserii, fie că ești abea la început de cale sau trainer, te mai și învață cum să îți stăpânești emoțiile și să poți preda cu libertate altor tinere această profesie.

Banii sunt o necesitate dar optez/promovez dragostea pentru meserie. Mă aflu în Italia cu soțul meu. Această țară mi-a lărgit complet orizonturile, mi-a deschis gândirea, m-a făcut să îmi măresc potențialul. Cred că veniturile pe care le am eu aici sunt datorită faptului cum mă simt eu în această țară, dacă aș fi fost în Moldova nuștiu unde aș fi ajuns.

Iubind această artă, creând și descoperind mereu ceva nou, implicit beneficiind zilnic de provocările clientelor au îndrumat-o pe Liliana spre o perseverență și dezvoltare continuă, iar în prezent a devenit un nume de referință atât în Italia cât și întreaga lume.

Avansarea pe care o am acum o am acestei țări pentru că am descoperit oameni noi, am simțit energie nouă. Ador orașul Milano, ador aglomerația, unde este multă lume. Eu cred că sunt un vampir de energie, când sunt printre oameni mă încarc cu energia lor, ador să vorbesc în fața oamenilor, să predau cursuri, webinare, pentru mine asta e o adevărată plăcere.

Evident că ies și eu din zona de confort am și eu anumite frici dar sunt primele clipe doar, iar la un moment dat eu pur și simplu mă degaj și nu mai am nici o barieră. Milano este casa mea, a durat cam trei ani să mă adaptez, am cu ce mă mândri atunci când spun că locuiesc aici, toate rudele vin la noi în ospeție. Avem unde ne duce și ce vedea, Italia este un colț de rai și ai ce vedea.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6