De 11 ani transformă unghiile într-o operă de artă! Roxana Gridian: „Cea mai mare bucurie este mulțumirea de pe chipul femeilor”

Pasiunea Roxanei Gridian pentru domeniul nail art, s-a născut din dorința de a aduce calitate, perfecțiune și măiestrie iubitoarelor de frumos, printr-o manichiură deosebită. Totul a pornit în anul 2011, atunci când a făcut și primul curs. Avea doar 19 ani însă un potențial nemaipomenit pe care și l-a dezvoltat prin multă muncă, implicare, învățare și investiții.

Frumoasa româncă ne-a oferit un interviu în exclusivitate în care ne povestește despre pasiunea pentru această meserie, succes, eșecuri, dezvăluindu-și visele în sertar.

Am început de jos “furând” meseria dintr-un salon. Am ales această ramură deoarece cuprindea tot ce îmi plăcea să fac: Artă. Mereu am fost inspirată să pictez. Mi-a fost greu deoarece nu exista atâta informație. Între timp a început totul să avanseze, iar eu simțeam că stau pe loc, perioadă în care m-am gândit că aș vrea să fac altceva. Atunci am decis să investesc în “avansarea” mea….vreme în care mi-am cunoscut mentorul, Ionel Luminița. Pot spune că a fost dragoste la prima vedere. Este omul care și la ora actuală mă susține și mă ajută foarte mult în tot ce fac atât pe plan profesional cât și pe plan de dezvoltare personală.

Meseria de nailt artist a reușit să dezvolte și partea cea mai plăcută pentru Roxana-arta. A învățat să facă ceea ce nu credea că-i va reuși: design complex, 3d/plat, pictură sau efecte. Dar, îndrăzneala și ambiția cu care s-a născut au ajutat-o să se regăsească căci doar dacă iubești să faci asta, succesul nu v-a întârzia să apară.

De un an de zile, de la un simplu tehnician am decis să devin formator. Nu a fost ușor recunosc. Multe ore de cursuri, multe zile, săptămâni plecată departe de copii, dar fără susținerea celor dragi nu aș fi ajuns până aici.  Însă, fără sacrificii și investiții nu ajungi niciodată acolo unde îți dorești ( lucru ce l-am învățat de la un om important în viața mea).

Consider că dacă iubești ceea ce faci, să nu te lași. Trebuie să investești și să lupți pentru visele tale

Ca și tehnician, ramura mea preferată este realizarea unghiilor extreme. Nu sunt unghii cu care poți defila zilnic pe stradă dar pentru faptul că te poți exterioriza într-un alt stil ca și artist pe mine, cel puțin, mă relaxează și mă scoate din zona mea de confort și rutina zilnică. Ca și trainer am ales să fac acest lucru pentru că știu cât de greu mi-a fost mie la început de drum, făcând singură de capul meu așa cum vedeam pe ici pe colo. Lucru total greșit. Știu pe pielea mea cât de mult contează să ai un om în spate care să te ajute să evoluezi.

11 ani de activitate și de experiență spune multe despre Roxana. Fiind o persoană talentată și dornică a decis să împărtășească toate cunoștințele sale persoanelor motivate de a deveni specialiști profesioniști.

Am decis să formez și să ajut alți tehnicieni să se formeze și să se dezvolte corect. Recomand  fiecărui tehnician sau viitor tehnician, să investească și să nu se plafoneze. Să aleagă cu grijă trainerul care să îl formeze. Să meargă în continuare cu același trainer dacă acesta la rândul lui oferă toate informațiile corecte și logice, mai ales să facă cu pasiune această meserie pe care eu o numesc artă. Dacă vrei să și câștigi sau să te și întreții făcând unghii, pasiunea face ca totul să devină mai simplu- banii vin singuri pentru că tu mergi la muncă cu plăcere.

Munca cu oamenii necesită răbdare, educație și un minim de psihologie

Toate cursurile îmi solicită energia pentru că sunt cu aceeași persoană- trainerul Ionel Luminița. Mă supra solicită dar în sensul bun, îmi place pentru că de fiecare dată îmi întrec limitele și îmi demonstrez că pot. Nu pot să aleg unul preferat deoarece învăț de la toate, chiar și cele care le repet. Nu am un nivel anume, mereu avem de învățat și de muncit.

Printre ingredientele succesului consideră că se numără pasiunea pentru ceea ce face și faptul că pune un accent foarte mare pe dezvoltare personală, comunicare amabilă cu clientele și servicii de înaltă calitate. 

Am învățat de la mentorul meu că atunci când ajungi să zici că ai ajuns la nivelul în care nu mai ai ce învăța, cariera ta a luat sfârșit. Satisfacția care o vezi pe chipul clientelor la finalul procedurii, e o recompensă frumoasă pentru mine. Să nu uităm că manichiura este cartea de vizita a unei femei, iar aspectul mâinilor contează foarte mult. Nu este doar un simplu serviciu.

Facebook/ Roxana Gridian

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6