De 11 ani deţine secretele unghiilor perfecte. Cum a luat naștere o carieră de success, aflăm de la Adriana Cirstea

Fii mulțumit de ceea ce ești, dar nu înceta să evoluezi! După acest motto se ghidează Adriana Cirstea, trainer în manichiură și fondator al brandului CIA Nails & Beauty ( produse pentru unghii și gene). Originară din România, își desfășoara activitatea în Londra, acolo unde și deține propria academie. Care sunt caracteristicile-cheie ale unui nail artist de succes, o meserie „pe val” și ce a motivat-o să aleagă un job în industria frumuseții, am discutat cu ea într-un interviu pentru Revista Isecrete.

Primul curs l-am făcut în anul 2011. De atunci am făcut foarte multe cursuri pentru că mereu este nevoie să înveți și să ții pasul cu noile tendințe. Pasiunea pentru acest domeniu minunat o am dintotdeauna, în special sunt atrasă de nail art și forme extreme.

 Fiind încă la liceu țin minte că în fiecare săptămână  aveam o nouă manichiură. În anul 2007 știam că asta vreau să fac și doream să urmez un curs, doar că la acea vreme puțini erau în această sferă.

Ca formator întotdeauna a oferit cursanților tehnici speciale. Succesul unui tehnician de unghii se traduce prin multă muncă, varietatea și calitatea serviciilor oferite, îndemânare, amabilitate și PROFESIONALISM.

Am participat și eu la rândul meu la foarte multe cursuri și voi continua să particip pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutăți și bineînțeles pentru a putea oferi și cursantelor mele cele mai noi tehnici. Consider că un tehnician sau trainer de succes nu se va opri niciodată din învățat oricât de multă experiență ar avea. De asemenea, am participat și la competiții în diferite țări atât ca jurat cât și în calitate de concurent. Pot spune că în ambele cazuri a fost o experiență extraordinară. Concurența o percep ca pe ceva firesc, nu am temeri ci încerc mereu să îmi depășesc limitele.

O femeie cu aspirații si potențial extraordinar, ce pune accent pe abordare individuală și tinde să ofere mai mult. Își dedică timpul perfecționării continue în vederea oferirii celor mai calitative cursuri.

Mi-am dorit foarte mult să ajung să fac unghii extreme pentru poster de cel puțin 15 cm, însă a fost mai greu până mi-am făcut timp de a participa la noi cursuri. Am studiat și exersat mult, astfel am ajuns să pun în practică și cu multă muncă să-mi ating scopurile.

Cu o experienţă de aproape 11 ani Adriana predă tehnici rapide şi moderne de lucru, prin intermediul a zeci de cursuri acreditate, pe care le-a conceput de la zero.

Investiția mea a fost foarte mare însă am luat fiecare proiect treptat. Cursuri atât de perfecționare cât și calificări, brandul produselor mele pentru unghii și gene- marcă înregistrată în Marea Britanie. Dețin o academie de lux în Londra dotată cu aparatură de ultimă generație și mobilier deosebit, unde îmi susțin cursuri alături de încă 4 traineri de top, fiecare dintre ei fiind cu o experiență vastă pe domeniul lor.

Atunci când predau cursuri sunt foarte focusată să explic cât mai bine, cu exemple clar stabilite, astfel încât oricine să poată înțelege tehnica mea. Am emoții de fiecare dată când cunosc cursante noi și o mare bucurie în suflet când ele reușesc să ajungă acolo unde eu și ele își doresc.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6