div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Daniela Caras, specialistă în SMM: Este o meserie care îți oferă satisfacție personală și un venit constant

În prezent, rețelele de socializare facilitează comunicarea și accesul la diferite surse de informații, totodată fiind și unica sursă de venit pentru mii de persoane. Despre cum e să fii propriul angajator și să muncești de oriunde îți dorești, am discutat cu Daniela Caras. Originară din satul Zîrnești, raionul Cahul R. Moldova, absolventă a Colegiului de Medicină din Cahul, tânăra mai este pasionată de fotografie și Social Media Manager. A făcut curs, a studiat și pus în practică toate cunoștințele, iar acum este pregătită să împărtășească din secretele unei afaceri online și cu alții.

În 2017 am început totul de la zero în Germania. Eu fiind întotdeauna înconjurată de oameni, aici eram o străină, necunoscând limba, oamenii, absolut nimic.
În același an am început cursurile de limbă germană, astfel totul devenind mult mai ușor. Momentan sunt în concediul de maternitate, dar din luna Aprilie voi reveni la locul meu de muncă unde activez ca asistentă într-un birou de consultanță financiară.
De 8 ani sunt și Fotograf. Am aici un mini fotostudio.

Cum să faci un business din promovarea altor afaceri? Daniela are răspunsul la această întrebare. A început a studia meseria de Social Media Manager din dorința de a oferi servicii de calitate și de a-și dezvolta branding-ul personal fiind în concediul de maternitate. O femeie ambițioasă și deșteaptă, a muncit foarte mult pentru a ajunge la acest nivel.

 Domeniul SMM îl studiez de mult, dar mai aprofundat de când sunt in concediul de maternitate. Acum am mai mult timp pentru a studia tot ce îmi place. Însă oficial o diplomă am obținut acum aproximativ o lună în urmă. Lucrând in domeniul fotografiei am creat de multe ori conținut pentru anumite persoane care dețin anumite afaceri si am consultat vis-a-vis de rețelele de socializare ale acestora.

Social media marketing este una dintre sarcinile necesare pentru dezvoltarea unei afaceri de orice scară. Daniela este o persoană dedicată muncii și în același timp pasionată de ceea ce face.

Eu consider acest domeniu foarte apropiat de activitatea mea în fotografie, îmi place enorm de mult și consider ca nu este un domeniu unde m-as pricepe mai bine, decât acolo unde este nevoie de creație.

Dacă te gândești că blogging-ul nu mai este o afacere profitabilă să știi că te înșeli amarnic. Sute de mii de persoane de pe întreg globul creează zilnic conținut de calitate pentru teme cât se poate de diverse, prin intermediul cărora generează venituri, iar Daniela în cadrul unui curs complex te va învăța totul despre Instagram și cum poți câștiga bani indiferent de locul în care te afli.

Cursul “ Instagram de la zero” este un proiect foarte important pentru mine, fiind și primul din acest domeniu. Crearea lui a venit odată cu începerea unui Challenge gratuit “ Noua mea pagină” ,care a avut loc pe pagina mea și unde am văzut foarte mult interes pentru aranjarea corecta a unei pagini de Instagram. Cursul meu este despre Instagram de la crearea paginii până la capitolul reclama si vânzări. Este un curs complex, cu multă informație, la care am lucrat si lucrez in continuare foarte mult. Au rămas doar câteva zile în care poți beneficia de un preț redus. Lasă-mi un mesaj aici.

În doar șapte zile ai posibilitatea de a studia și învăța totul pas cu pas o meserie foarte solicitantă în ultima perioadă. 250 de euro sau peste 2.000 de euro, atât câștigă un SMM, iar de remunerarea ta depinde implicarea și câte proiecte alegi să gestionezi.

Instagram/ Daniela Caras

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6