Daniela Caraman, contabila care creează accesorii ce reflectă frumusețea unică a fiecărei femei!

Printre cei care au descoperit că, munca manuală înseamnă plăcere și dedicație se numără Daniela Caraman. Este un om al cifrelor, de profesie contabil, o ştiinţă exactă care se regăseşte oarecum în crearea accesoriilor. Nimic nu confecționează la întâmplare, totul se numără, se creşte, se descreşte, asfel încât la final să obțină o lucrare perfectă. Cum combină cele două domenii, aflăm din interviul acordat pentru Revista Isecrete.

După câteva ore în care face calcule și bilanţuri, contabila se duce acasă şi migăleşte ore întregi bijuterii complicate. Pentru Daniela Caraman  meseria de contabil şi domeniul handmade sunt compatibile.

Am început lucrul handmade în anul 2015, de atunci am încercat multe și de toate, cercei, coliere, brățări, accesorii pentru păr și broșe-preferatele mele. Pentru crearea lucrărilor este necesară o gama vastă de materiale, culori, forme, dimensiuni pe care le aleg cu multă atenție. Am 31 ani. Sunt contabil cu acte în regulă și activez în acest domeniu. Iubesc liniștea, somnul, călătoriile, locurile mai puțin aglomerate și să citesc. O persoană ambițioasă, veselă, dornică de a încerca ceva nou, care fiind acasă in concediu de maternitate am încercat să creez pentru mine bijuterii. Era o ocupație care mă relaxa și totodată mă răsfățam cu accesorii frumoase”.

A învăţat tehnici de realizare a bijuteriilor, a vizionat zeci de filmulețe, şi-a achiziţionat uneltele necesare şi a început să dea viaţă unor bijuterii spectaculoase. Nu le creează după tipare, ci doar după modelele formate instantaneu în imaginaţia sa.

Cred că, majoritatea artiştilor pornesc în lumea handmade de la un hobby, este minunat să faci ceea ce îți place și să fii apreciat. Nu e deloc simplu să te ocupi de toate, să fii artist, contabil, soție și mamă, să îți găsești inspirația oricând dorești și să te gândești la toate. Din fericire, acolo unde este o problemă există și o soluție. Pasiunea cu care creezi și entuziasmul cu care dai naștere lucrurilor noi și mulțumirile celor care se bucură de ceea ce faci tu, sunt cu mult mai importante și mai mari decât orice provocare”.

Bijuteriile sunt create cu un echilibru între design, calitate și confort!

Toate accesoriile sunt realizate manual și îmbină materialele naturale, diferite pietre semiprețioase. În forme inspirate din natură, bijuteriile sunt unicate și create pentru fiecare personalitate în parte”.

“Nu renunța la ceea ce îți dorești să faci. Acolo unde există Dragoste și inspirație, nu poți greși!

Răbdarea…este elementul cheie care stă la baza acestei ocupații. Pe parcurs, înveți să apreciezi munca executată manual și înțelegi costul lucrărilor. Pare simplu dar, handmade implică și timp, dedicație, inspirație. Fiecare lucrare este individuală, iar în spatele unei lucrări stau nu mai puțin de 6 ore de muncă și inspirație. Cred că, accesoriile pe care le creez sunt foarte feminine, accesibile și potrivite oricărei ținute”.

Contabila şi-a descoperit o latură artistică pe care o foloseşte acum din plin. Pentru ea dar şi pentru cei care îi devin clienţi fideli și se bucură de bijuteriile care reflectă frumusețea unică pe care fiecare femeie o are.

Mi-am dorit foarte mult să creez bijuterii pe care să le poți purta mult timp, să fie confortabile și să aibă un design deosebit”.

Vezi galeria foto!

Facebook Bijuterii handmade by Daniela Caraman

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
interviu

Interviu cu Marina Ganea Slimovschi, doctor kinetoterapeut

Marina Ganea Slimovschi are 35 de ani și este din comuna Codreanca, raionul Strășeni. De meserie doctor kinetoterapeut, cu experiență în domeniul recuperării medicale, știe să trateze fiecare caz printr-o metodă unică și eficientă. Consideră că cel mai dificil de realizat este câștigarea încrederii pacienților, dobândirea experienței profesionale, lucruri care condiționează o carieră de succes

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6