Daniela Adochiti, trainer internațional calificat în domeniul nail art: “În ciuda pandemiei am evoluat extrem de mult ”!

Pandemia a lovit dur în afacerile din orice domeniu, dar cu încredere, răbdare și atitudine antreprenorii  perseverenți au reușit să facă față. Printre ei se numără și Daniela Adochiti din București, trainer internațional calificat care a crezut cu tărie, că curajul și dorința arzătoare de a-și trăi visul va avea o continuare frumoasă. Și nu a dat greș, iar dacă pentru unii carantina și restricțiile au însemnat le-au închis multe uși,  pentru Daniela a fost o nouă etapă în care a învățat și s-a perfecționat. Printre realizări se numără și o lucrare excepțională care a câștigat locul 1 în Paris dar și în Moscova.

Acest an pandemic a fost destul de dificil deoarece a trebuit să anulez cursuri, să le reprogramez, limitarea persoanelor, cursante dezămăgite și program încărcat. A fost greu, însă mereu am gândit pozitiv și am reușit să reorganizez repede grupele și sa ne adaptam situației.

Pasiune, artă, ambiție și perfecțiune-toate combină cu succes fiecare lucrare realizată de Daniela.  În vogă este ceea ce ne reprezintă și ne definește ca personalitate, restul sunt doar mici detalii care fac diferența.

 Tendințele sunt cele care ne plac, contează foarte mult preferințele fiecărei persoane. În vogă acest an sunt unghiuțele Mylky white, iar la bază o trecere fina de paiete. Ca și culori-nuanțele  pastelate roz Pal, galben, albastru deschis și mov sunt în trend. De preferat pentru cliente rămân unghiuțele scurte, pătrate, ovale și baby boomer care își menține poziția de ceva ani.

A acumulat un bagaj de cunoștințe și experiențe noi până acum, dar nu încetează niciodată să studieze tehnici sau modele noi. Pentru că, perfecțiunea și unicitatea o face unică și diferită de alți specialiști. Este trainer internațional calificat care predă cursuri, antreprenoare și tehncian care în funcție de nevoile fiecărei cliente, le ghidează să aleagă forma și tehnica potrivită.

Depinde foarte mult de clientă și nevoile ei. Construcția unghiilor este indicată atunci când unghiuțele sunt moi, când ne dorim o manichiură de durată mai ales în perioada de concediu, când mergem la mare ( apa sărată de exemplu înmoaie unghiuțele ), persoanelor care nu au timp să meargă de 2 ori pe lună pentru efectuarea unghiuțelor și doresc modele mai extravagante ce nu pot fi efectuate din oja Semi. Oja semi este și ea foarte căutată datorită rezistentei de până la 3 săptămâni dar și timpului de executare foarte scurt.

Pentru ca o manichiură să reziste mai mult timp și să arate impecabil în toată această perioadă, Daniela Adochiti vine cu câteva recomandări utile.

Sunt persoane destul de talentate care își efectuează manichiura acasă însă până și ele țin cont de sfaturile specialiștilor.

  • Sterilizați ustensile chiar dacă sunt personale
  • Evitați tăierea cuticulei acasă ( de preferat este împingerea ei cu un bețișor de portocală și hidratarea cuticulei cu ulei, crema chiar și un gomaj ajuta la îndepărtarea cuticulei uscate )
  • Folosiți un buferr fin
  • Aplicați întotdeauna o bază înainte de culoare ( previne îngălbenirea unghiei )
  • Folosiți un top bun( Cu cât pielea va fi hidratată si unghiuțele vor arăta bine, se evită contactul cu diverse substanțe de curățenie( recomand mănuși).

Industria frumuseții se află mereu sub presiunea concurenței și doar cei puternici și determinați reușesc să se mențină în top. Încăpățânarea și ambiția sunt atuurile au purtat-o pe culmile celor mai inimaginabile visuri. Artă este ceea ce creează, iar fiecare lucrare reprezintă amprenta muncii și dedicații sale.

Sunt chiar fericită, deoarece în ciuda pandemiei am evoluat extrem de mult. În timpul meu liber încerc tot felul de forme noi, combinații de culori, Nail ART.  Încerc să simplific mereu tehnica mea de predare pentru a face totul mai ușor pentru studente. Chiar am făcut o lucrare excepțională care a câștigat deja locul 1 în Paris dar și în Moscova, aștept rezultatele din Antalya.

Dana Adochiti nu se oprește să viseze la planuri mărețe și noi orizonturi!

Află întreaga poveste de succes- https://isecrete.com/domeniul-nail-art-intre-pasiune-si-munca-interviu-cu-daniela-adochiti-trainer-international/

Lucrările elevelor

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6