Dana Budeanu, atac la femeile însărcinate: “Băi, amețitelor, vreau să știu și eu, de ce faceți, mă, copii?”

Criticul de modă, Dana Budeanu, a ieșit din nou la atac pe canalul său de Youtube. De data aceasta le-a luat la țintă pe femeile însărcinate care acumulează multe kilograme în cele 9 luni de sarcină. Ea a spus că ajung să se îngrașe din cauza alimentației necorespunzătoare. 

“Toate femeile însărcinate sunt frumoase. Nu! Cum?! Și porcii ăia de 120 de kilograme sunt frumoși? Balenele alea ucigașe de 120 de kilograme sunt frumoase? De ce sunteți ipocrite? Toate alea care li se face nasul atât radiază? Radiază porcul? Nu înțeleg efectiv. Nu reții nimic când ești însărcinată. Reții doar ce vrei. Adică frigiderul… îl înghiți! Cât bagi atât reții, a spus Dana Budeanu.

“Băi, amețitelor, vreau să știu și eu: de ce faceți, mă, copii?” 

Criticul a vorbit și despre forumurile de mămici, pe care le consideră un fel de secte în care se strâng toate “imbecilele,” care își dau cu părerea, fie că se pricep sau nu.

“Această secta de femei care, de vreo 15 ani încoace rămân însărcinate, nasc, sunt mame cum n-au mai fost altele înaintea lor, care funcționează în aceste grupuri, forumuri de psihopate 24/24. Totul se face pe aceste forumuri din care ele își dau cu părerea și-și iau părerile. Totul e pe aceste forumuri, care au dus la crearea unei psihoze generale și a unei stări complet anormale despre ce înseamnă să fii mamă.

Băi, amețitelor, vreau să știu și eu: de ce faceți, mă, copii? De ce faceți copii dacă e așa o dramă? Dacă nici nu știți ce pampers să-i luați, dacă nu știți nimic, dacă stați și vorbiți între voi orice… De ce faceți? Nu toate femeile sunt făcute să fie mame și unele dintre cele mai mișto sunt alea care înțeleg asta și nu fac copii. Copiii nu se fac că trebuie, că asa e normal în societate, că așa vor părinții, că vrea el și nu vrea ea, că vrea ea și nu vrea el.

Nu se fac că trebuie copiii, că de asta e nenorocirea, că niște imbecile ca voi nasc! Voi nu trebuie sa nașteți dacă pentru voi este un coșmar tot ceea ce se întâmplă de când rămâneți însărcinate până muriți. Și ne dați noua o societate plină de fătălai și imbecile, ca voi îi creșteți. Astea sunt noile mame, niște psihopate care trăiți efectiv în aceste demente,” a mai zis Dana Budeanu.

“Să se dea lege: fătălaul să fie luat în armată nouă luni!”

Danei Budeanu este de părerea că. ar trebui să se dea o lege ca în cele nouă luni în care femeia este însărcinată, bărbatul să fie trimis în armată.

“M-am gândit la o soluție pentru ăștia care rămân ele gravide și începe jihadul: când rămân astea gravide, e momentul ca să scăpați de toți mafioții. Să se dea lege: soțul să fie luat în armata nouă luni! Las-o pe ea sa stea cu mami, cu imbecilele celelalte, cu alea de pe forumuri, ca ea oricum nu mai e cu tine, boule, e cu alea de pe forumuri! Viata în cuplu s-a terminat când ea rămâne însărcinată. Ea trăiește cu alea, e în sectă” a mai afirmat Dana Budeanu. (vezi aici clipul).

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente

Astăzi va fi lansat în premieră filmul “pandemia.md” – un film despre virusul relațiilor dintre oameni pe timp de “ciumă”

Lansarea națională va avea loc astăzi la Cinematograful Patria Loteanu. Concomitent cinefilii vor putea urmări pelicula și la cinematograful Cineplex Mall. Acțiunea filmului “pandemia.md” are loc în perioada carantinei de pandemie Covid 19.  În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență și regizorul de film, împreună cu familia, părăsesc orașul și se refugiază la

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6