div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Cum să aplici parfumul ca să reziste mai mult

Te-ai întrebat vreodată de ce parfumul tău de foarte bună calitate persistă numai câteva ore, apoi începe să se estompeze? Răspunsul ar putea fi că faci unele greșeli în modul în care îl folosești și locurile unde aplici.

Pulverizează pe haine

Parfumul nu ar trebui aplicat doar pe piele, ci și pe haine. De fapt, fibrele textile rețin mirosul pentru mai mult timp decât pielea. Este o variantă excelentă și în cazul în care ai pielea sensibilă sau ai alergie la parfum.

Nu pulveriza în aer

Unele persoane au obiceiul de a pulveriza parfum în aer, pentru ca imediat să treacă prin acei vapori. Nu este o strategie prea bună. Vei irosi prea mult produs, iar mirosul se va estompa rapid. Pulverizează parfum direct pe piele sau pe haine dacă vrei ca aromele să reziste mai mult.

Aplică pe vârful urechilor

Sună ciudat, dar funcționează. Cu cât pielea este mai uleioasă, cu atât va păstra parfumul mai mult timp. Iar pe vârfurile urechilor este o suprafață mai uleioasă decât în spatele urechilor.

Aplică puțină vaselină cosmetică pe piele

Masează puțină vaselină cosmetică pe zona încheieturilor mâinilor înainte de a pulveriza parfum. În acest fel aromele vor rezista mai mult. Această substanță grasă păstrează parfumul mai mult timp pe suprafața pielii decât dacă pielea ar fi uscată.

Folosește mai întâi o loțiune de corp fără parfum

Masează pe corp o loțiune hidratantă care nu conține parfum. După cum am menționat, pielea hidratată și puțin uleioasă păstrează aromele pentru mai mult timp și le blochează pe piele. 

Pulverizează parfumul pe piele imediat după ce ieși din duș

După duș, pielea este umedă și hidratată și reține mult mai bine aromele. Este momentul perfect să pulverizezi parfumul pe corp.De asemenea, eviți pătarea hainelor delicate precum bluzele sau rochiile din mătase naturală. 

Nu îți freca încheieturile mâinilor

Multe persoane au obiceiul de a-și freca încheieturile mâinilor după ce aplică parfumul. Prin mișcarea de frecare și încălzirea zonei, accelerezi evaporarea parfumului, ceea ce face ca mirosul să se estompeze mult mai repede.

Aplică parfumul pe zonele de puls

Pentru ca parfumul să dureze mai mult, alege unele dintre zonele de puls pe care să aplici. Sunt zone mai calde, în care pielea este mai subțire, ceea ce ajută la dispersarea parfumului treptat pe durata întregii zile. Zonele de puls sunt:partea interioară a încheieturilor mâinilorpe zona interioară a coatelorpe spatele genunchilorpe gâtpe abdomen.

Pulverizează parfum pe peria de păr

Este o greșeală să aplici parfumurile care conțin alcool direct pe păr. Alcoolul îți usucă părul și îl degradează, de aceea ar trebui să pulverizezi parfum pe perie înainte de a te pieptăna. Părul tău va mirosi frumos și nu va fi afectat de alcool.

Folosește un parfum special pentru păr

Dacă îți este teamă că un parfum obișnuit ar putea să-ți afecteze părul, atunci poți folosi unul special conceput pentru păr. Cele mai multe parfumuri de top au și astfel de variante. Este recomandat să folosești același parfum pe păr și piele, nu două parfumuri diferite. 

Amestecă parfumul cu o loțiune de corp fără miros

Ți se termină parfumul? Toarnă restul de parfum într-un recipient cu loțiune de corp fără miros. Agită bine și folosește loțiunea după duș pentru a-ți parfuma tot corpul.

Sursa- https://www.eva.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6