[geot country="Romania"] [/geot]

Cum a ajuns Brad Pitt dependent de alcool

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

Într-un interviu acordat recent revistei Interview, Brad Pitt și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre problemele pe care le-a avut în ultimii ani. Actorul a spus ca s-a simțit vinovat, cel mai probabil pentru divorțul de Angelina Jolie.

“Realizez, că un act de iertare a mea pentru alegerile pe care le-am făcut și de care nu sunt deloc mândru, că apreciez acele greșeli pentru că ele au dus la ceva mai multă înțelepciune”, mărturisește Brad Pitt.

De asemenea, actorul a vorbit despre dependența de alcool cu care s-a luptat multă vreme și pe care spune că o vedea ca un fel de colac de salvare din viața sa, deoarece nu era deloc fericit. Declara însă că acea perioada a trecut, iar alcoolul nu se regăsește în stilul său actual de viață.

Brad Pitt a ajuns la dezalcoolizare dupa divortul de Angelina Jolie

Mai mult decât atât, Brad Pitt spune ca terapia prin plâns l-a ajutat extrem de mult. Nu a mai plâns încă de când era copil, însă în ultimul timp emoțiile și nervii au cedat. Susține însă că uneori e bine să lași emoțiile la o parte și să te degajezi de tot ce este rău și negativ.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS

Începe vara cu prieteni, film și întâlniri de neuitat!

Vara e perioada activităților frumoase petrecute alături de prieteni! Iată de ce, echipa isecrete vă recomandă să mergeți și la film. În perioada 1-5 iunie, MEDIACOR – centrul de producții și tehnologii pentru industriile de film și media va găzdui un eveniment inedit Inelul de Foc la Mediacor | Festivalul Industriilor Creative. Serialul “Inelul de

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6