div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Cum a ajuns Brad Pitt dependent de alcool

Într-un interviu acordat recent revistei Interview, Brad Pitt și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre problemele pe care le-a avut în ultimii ani. Actorul a spus ca s-a simțit vinovat, cel mai probabil pentru divorțul de Angelina Jolie.

“Realizez, că un act de iertare a mea pentru alegerile pe care le-am făcut și de care nu sunt deloc mândru, că apreciez acele greșeli pentru că ele au dus la ceva mai multă înțelepciune”, mărturisește Brad Pitt.

De asemenea, actorul a vorbit despre dependența de alcool cu care s-a luptat multă vreme și pe care spune că o vedea ca un fel de colac de salvare din viața sa, deoarece nu era deloc fericit. Declara însă că acea perioada a trecut, iar alcoolul nu se regăsește în stilul său actual de viață.

Brad Pitt a ajuns la dezalcoolizare dupa divortul de Angelina Jolie

Mai mult decât atât, Brad Pitt spune ca terapia prin plâns l-a ajutat extrem de mult. Nu a mai plâns încă de când era copil, însă în ultimul timp emoțiile și nervii au cedat. Susține însă că uneori e bine să lași emoțiile la o parte și să te degajezi de tot ce este rău și negativ.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente

Astăzi va fi lansat în premieră filmul “pandemia.md” – un film despre virusul relațiilor dintre oameni pe timp de “ciumă”

Lansarea națională va avea loc astăzi la Cinematograful Patria Loteanu. Concomitent cinefilii vor putea urmări pelicula și la cinematograful Cineplex Mall. Acțiunea filmului “pandemia.md” are loc în perioada carantinei de pandemie Covid 19.  În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență și regizorul de film, împreună cu familia, părăsesc orașul și se refugiază la

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6