Cristina Nichita, make-up artist și hair stylist. Secretul succesului este același pentru toți: muncă multă și sacrificiu

Un nume cunoscut în domeniul de make-up și hairstyling, Cristina Nichita este mereu alături de femeile din toate sferele care își doresc o transformare pe măsură. Cu o experiență de aproape 7 ani, tânăra a acumulat destulă experiență și cunoștințe pentru a picta frumusețea pe chipul doamnelor. Cum a început totul și care este povestea din spatele succesului, am discutat într-un interviu marca Revista Isecrete.

De mică eram atrasă de tot ce este frumos, consider că sunt un om al artei, pentru că întotdeauna mi-a plăcut să creez ceva interesant. De mică desenam foarte frumos, toată viața mi-a plăcut să brodez, croșetez, să îmi creez ceva haine deosebite singurică, să aranjez lucrurile frumos, ba chiar și teatru am făcut ceva ani cât eram la școală. Ceea ce ține de domeniul beauty, la fel mereu am fost atrasă de această latură când eram studenta, toate colegele erau machiate în veneta pentru absolvenți.

Cum ai descrie traseul tău profesional?

Îmi plăcea să am cosmetică multă și în fiecare zi îmi făceam machiajul după vestimentație.  A început pasiunea mea, mai în serios cu un curs profesional de make-up, eu fiind angajată într-o instituție publică de stat ca jurist, am studii în acest domeniu. Atunci când am ieșit în concediul de maternitate cu primul copil, simțeam că ceva nu-mi ajunge. Mă plictiseam și atunci mi-a venit ideea să fac un curs de make-up, mai ales că cunoșteam pașii corecți. Atunci a fost dragoste la prima vedere vis-a-vis de această profesie și am zis că asta voi face de azi înainte. S-a întâmplat în 2016.

 După care încetișor am început să-mi adun cliente, am înțeles că am rezultate bune și am început să investesc mai serios în acest domeniu. Iată așa a venit fără să vreau și hairstyling-ul, deoarece clientele solicitau și ceva de făcut cu parul pe lângă make-up. Atunci mi-a venit ideea sa învăț și coafuri( aici un mic secret, eu abia după 5 ani de făcut coafuri am făcut abia primul curs profesional de Hairstyle, adică eu făceam așa cum mă conducea imaginația mea), după care am înțeles că trebuie să mă aprofundez și să fac cursuri de perfecționare ca să am rezultate mult mai bune. Tot la solicitarea clientelor mele am început să fac stilizarea sprâncenelor. Mai nou de doi ani sunt și fondatoarea unui salon de frumusețe foarte drăguț chiar în inima Chișinăului, aici am o echipă de fete, care la fel sunt din domeniul beauty și facem tot posibilul ca frumusețea să fie cea mai frumoasă bijuterie la un eveniment!

Care sunt satisfacțiile profesionale pe care le ai în domeniul tău de activitate?

Povestea de succes a unei femei în afaceri este în primul rând dragostea față de ceea ce faci, în al doilea rând susținerea familiei, a soțului îndeosebi, care mult m-a susținut și m-a încurajat să cresc, să mă dezvolt și să cred in mine. Și nu in ultimul rând constă în foarte multă munca, exersare, urmărirea tendințelor și sa fii la curent cu ceea ce se solicită la moment pe piață. Și totodată aș spune că întotdeauna trebuie să fii sincer cu tine, să știi ce vrei, și să te ții cu dinții de ceea ce îți place sa faci! Adevăratul succes este atunci când faci ceea ce iubești și iubești ceea ce faci, să primești plăcere spirituală și desigur financiară.

Ca să ai meseria mult visată, trebuie să fie îmbinată cu pasiune, iar din pasiune vine și evoluție, pentru că vrei mai mult din acea experiență. Să îmbini toate astea în 2022 este extrem de ușor și de greu în același timp pentru că mereu trebuie să evoluezi.

Pe final am un mesaj pentru toate clientele mele: Eu vă mulțumesc și vă sunt recunoscătoare că mă alegeți anume pe mine, deoarece să fim sinceri avem o piață foarte dezvoltată și calitativă în domeniul beauty. Avem meșteri foarte mulți și foarte buni, concurența este mare, astfel noi trebuie mereu să demonstrăm că suntem cei mai buni. Pentru mine e mai importantă reclama decât publicitatea. Țin foarte mult la ceea ce fac și la imaginea mea, depun mult suflet și străduință în tot!

Instagram/ Cristina Nichita

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6