div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Cristina Marian Specialist SPA-Sugaring: „Fără dăruire, orice lucru se face în zadar!”

Cristina Marian despre epilarea cu zahăr
În prezent se pune foarte mult accent pe aspectul fizic. Toată lumea se preocupă de felul în care arată, așa că afacerile în domeniul beauty se dezvoltă rapid. Orice femeie își dorește să obțină bani frumoși, astfel încât să poată trăi decent. Dacă mai are cunoștințe în materie de frumusețe și ceva ajutor, se poate înființa o afacere reușită care va prospera în timp. Este și povestea Cristinei Marian din Chișinău care a reușit de una singură să-și realizeze visul!

Perseverența, dorința continuă de a acumula cunoștințe noi precum și optimismul-toate aceste calități au ajutat-o pe Cristina Marian, specialist SPA-Sugaring să-și îndeplinească visul. Cu o experiență de aproape 3 ani în domeniu susține că, rețeta este una simplă, însă extrem de eficientă bazată pe pasiune, seriozitate și inițiativă.

Mereu mi-a plăcut tot ce înseamnă frumos și de aici pasiunea pentru domeniul beauty. Am început să cochetez cu această meserie în 2017. Înainte de a începe această aventură mergeam și eu frecvent la proceduri de sugaring. După ce am născut din motiv că, nu prea dispuneam de timp liber pentru a mă deplasa la salon am încercat acasă metoda cu ceară, dar mi-am dat seama că nu mi se potrivește. Ideea de a urma un curs de epilare cu pasta de zahăr mi-a venit imediat după această tentativă și mă bucur de alegerea făcută.

Prima perioadă am lucrat în Chișinău, apoi am plecat la soțul meu în Anglia. Am activat acolo în această sferă, dar dorul de casă și cei dragi a fost prea mare așa că ne-am întors. De 3 luni activez într-un salon din Capitală.

Afacerea s-a transformat în pasiune, dar și într-o sursă inepuizabilă de satisfacții. Prioritatea numărul 1 încă de la începutul carierei a fost investiția în perfecționare. Astfel, și-a bifat prezența la cele mai bune cursuri din țară. Pentru Cristina a fost important să obțină o pregătire complexă. Până acum investește zi de zi în educația sa.

Fiecare seminar a fost memorabil de la care am acumulat informații utile. Cu mare plăcere și entuziasm frecventez atunci când am posibilitate masterclass-uri pentru învăța ceva nou din lumea sugaring-ului. Țin la clientele mele de aceea în cadrul evenimentelor de acest gen testez diferite produse și încerc să fac alegerea cea mai bună. În acest mod, încerc să le răsfăț cu tot ce este mai bun, iar răsplata din parte lor nu încetează să apară.

Un client care se întoarce este cel mai valoros client.

În munca mea de zi cu zi eu primesc plăcerea din comunicarea cu clientele mele și ador să aud cuvinte frumoase despre cât de catifelată și moale își simt pielea după procedura de epilare. Îmi place să fac femeile fericite!

Pasiunea pentru frumusețe îi definește cariera în domeniul beauty, iar perfecționarea continuă o ajută să exceleze.

 Pe viitor planific să fac un curs de Tehnolog pentru a putea transmite cunoștințele mele în domeniul epilării și altor femei. Desigur, nu renunț la visul de a avea un studiou nu doar cabinet în care activez la moment.

Numai prin perfecționarea continuă și dobândirea unor cunoștințe bine definite împreună cu talentul și dăruirea, poți fii unul din cei mai buni în specialiști domeniul frumuseții, susține Cristina.

Pe tot parcursul activității mele nu am avut motive pentru a renunța, iubesc ceea ce face și sunt fericită de fiecare clipă petrecută la muncă alături de clientele mele frumoase. Cred că, momentul cel mai deprimant este pandemia de acum!

 

Epilarea cu zahăr o procedură care se bucură de tot mai multă popularitate în rândul femeilor nu este la fel de nocivă pentru piele ca alte metode. Cristina folosește doar produse profesionale, iar în această perioadă de pandemie are grijă să dezinfecteze spațiul de lucru după fiecare clientă.

Procedura se realizează cu o pastă de zahăr 100% organică și hipoalergenic. Un produs sută la sută  bio ce conține apă, zahăr și suc de lămâie. Totodată, este singurul preparat  permis în cazul persoanelor ce suferă de dermatite, psoriazis cât și celor care au varice.

Pasta de zahăr se aplică spre deosebire de metoda cu ceară,  la temperatura corpului și astfel nu prezintă nici un pericol pentru piele. Primele fire după epilare pot reapărea după 2-3 săptămâni în funcție de zonă. După mai multe proceduri repetate rădăcina firului se slăbește și ne putem bucura de un aspect al pielii mai moale, catifelat și plăcut la atingere. 

Este recunoscută pentru ambiția și determinarea de care dă dovadă în fața fiecărei provocări. Mereu cu zâmbetul pe buze și amabilă, are o atitudine corectă ce o ajutată să atragă multe aprecieri din partea clientelor sale.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6