Cristina Furmuzachi, meșterița care cucerește prin accesorii unicate: „Domeniul handmade pentru mine înseamnă multă ambiție, muncă și calitate într-un singur produs”

Curioasă, inventivă şi mereu în căutare de a crea ceva nou. Mămică a două fetițe, Cristina Furmuzachi își găsește alinarea și liniștea în lumea sa handmade. Mereu cu o energie pozitivă, ingenioasă și inspirată de a crea cele mai frumoase și deosebite accesorii pentru micile fashioniste, a reușit să se facă remarcată nu doar în Moldova ci și peste hotarele țării.

Sunt mămică a doua fetițe minunate, Paula și Camelia, în numele lor am creat proiectul meu de suflet Mini Bantik by P&C. Ele sunt cea mai mare realizare a mea și sursa de inspirație în acest domeniu. Am finisat facultatea Bussines și Administrarea afacerilor la ASEM, dar pasiunea pentru artă și frumos mi-a răpit inima încă de la 17 ani, de atunci când am pășit în industria unghiilor cu gel și nu am mai ajuns să activez în economie, cu toate că am absolvit universitatea cu rezultate foarte bune.

Ceea ce face numește afacere născută din pasiune.

 Proiectul meu Mini Bantik by P&C a luat naștere acum un an, atunci îmi doream tare mult să creez fundițe deosebite și calitative pentru fetițele mele, ca mai apoi să înregistrez un flux mare de comenzi pentru alte mici domnițe. Acum creez fundițe din stofă, barhat, piele ECO, sclipici, catifea, am adus pe piață accesorii pentru păr croșetate și confecționate din lână.

Domeniul handmade pentru mine înseamnă multă ambiție, muncă și calitate într-un singur produs. Poți să creezi ceva manual doar atunci când îți place cu adevărat ceea ce faci și ai multă răbdare, dorință și motivație. Motivația vine atunci când tu aduci pe piața un produs, oamenii nu ezită să îl achiziționeze, prin urmare rămân mulțumiți si îți apreciază munca la justa valoare, așa cum a fost și în cazul meu, produsele într-o perioadă foarte scurtă au ajuns să cucerească multe inimi atât din Republica Moldova cit si din Italia, Marea Britanie, SUA, Irlanda, Franța ș.a.

Toate materialele utilizate sunt atent selecționate; comandate din diferite țări și combinate astfel încât să obțină accesorii deosebite, cu totul diferit de ceea ce se găsește pe piață.

Misiunea și activitatea mea cea mai importantă este creșterea armonioasă și educarea fetițelor mele, dar deja de 9 ani activez în domeniul frumuseții, ca specialist în industria unghiilor cu gel. Acesta este primul meu hobby, tare îndrăgit de mine încă de la început și care chiar mi-a devenit un job între timp. Până la nașterea primei fetițe aveam un studio unde primeam cliente și predam cursuri fetelor, acum pe perioada concediului de maternitate mi-am organizat un mic studio acasă unde lucrez cu mare drag.

Realizarea fundițelor a fost o provocare pentru Cristina deoarece era în concediul de maternitate  cu două fetițe mici, una de doi ani și jumătate și alta de aproape un anișor. Fără a cunoaște în ce constă această ocupație și ce presupun etapele de lucru,  tânăra a perceput totul ca o nouă meserie și a învățat de una singură de la zero.

 Am învățat destul de repede acest domeniu cred eu după cum aveam timp pentru asta doar noaptea. Inițial am cercetat piața naționala și internațională, am văzut ce se creează la noi, ce se creează peste hotare și am decis pentru mine ce vreau eu sa aduc pe piața. Am căutat furnizori de materie primă aici în Moldova, am găsit foarte puțini de aceea m-am oprit la materia primă livrată din exterior, după care am început etapa de învățare cum se realizează fiecare model, ce instrumente și stofe sunt necesare, dimensiuni, forme, tipuri. Am învățat rapid această meserie pentru ca eram fascinată de fiecare rezultat, eram mândră de mine când vedeam produsul final și respectiv eram și motivată să continui, să învăț, să creez frumos pentru cele mai gingașe ființe. Ambiția se numără printre calitățile care mă caracterizează și atunci când am un vis neapărat fac tot posibilul să îl realizez.

Întrebată cum e să fii meșter handmade în Moldova să fii meșter handmade, Cristina a răspuns:

Este apreciat, cel puțin în cazul meu așa este, toate clientele mele atât din Republica Moldova cât și cele de peste hotare au rămas mulțumite și au apreciat la justa valoare munca mea, calitatea produselor și nu în ultimul rând unicitatea produsului pe care îl creez. Dacă este plătit acest domeniu, da este plătit, atâta timp cât tu depui suflet și calitate în fiecare produs, știi ce materie primă folosești și poți să îți justifici prețul, este absolut firesc să îți impui un preț corespunzător.

Creatoarea brandului a dezvoltat aceste accesorii cu multă dragoste, iar a baza lor stă eleganța, feminitatea și posibilitatea de a te simți o fetiță deosebită.

Acest domeniu este atât de frumos încât nu există o etapă mai frumoasă decât alta. Eu primesc o plăcere enormă începând de la adăugarea în coș a materiilor prime, o procedură online, deoarece materialele vin din alte țări și până la împachetarea produsului finit care urmează să își cunoască stăpâna. Dar fericirea și împlinirea adevărată este atunci când fundițele mele stau plasate frumos pe etichete personalizate și urmează sa ajungă la clienți, una mai perfectă decât alta, pur și simplu mă opresc pentru o clipă din lucru și le admir. În fiecare zi împachetez cutiile cu fundițe pentru fetițe și sunt atât de motivată să continui ceea ce fac, sa creez modele noi, sa învăț, sa ma perfecționez și să găsesc suficientă putere să fac față numărului mare de comenzi care vin din toate colțurile lumii.

FACEBOOK/ Mini Bantik by P&C

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6