Creatoarea brandului DavieStill, despre muncă și noile colecții: „Confecționarea unei ținute cere multă atenție”

Singura modalitate prin care poți face lucruri extraordinare este să iubești ceea ce faci. După acest motto se ghidează în fiecare zi Vika Tutunaru, creatoarea brandului DavieStill. De la primele sale creații, s-a remarcat pentru originalitatea și implicarea maximă, iar astăzi se bucură de clienți fideli și mulțumiți.

DavieStill: a apărut acum 6 ani. Odată cu venirea pe lume a primului băiețel fiind în concediu de maternitate, am simțit că dispun de timp, puteri, cunoștințe și dorință de a mai avea o activitate suplimentară la toate treburile zilnice. Aveam deja un curs de design vestimentar finisat, așa că am început a crea hăinuțe mai ușoare- fustițe, rochițe și bluzițe. Probabil că nu am fost atât de ocupată în aceste activități și am planificat al 2-lea băiețel. După aceste evenimente dorința de a face mai mult era din ce în ce mai mare, cât și solicitările în special rochițe asortate pentru mamă și fetiță.

Originalul și perfecțiunea sunt două calități care definesc arta brandului. Hainele sale împart energie, feminitate și frumusețe, într-o lume colorată, plină de grație și maniere. Cu fiecare colecție nouă, Vika transmite din munca sa zilnică, emoții și zeci de ore nedorimite încununate cu modele excepționale.


Prin aceste minunate seturi mamă-fiica am devenit mai remarcați și cunoscuți de multă lume. Pandemia: nuștiu cum pentru alții însă pentru mine a fost perioada cea mai frumoasă. Chiar în primele zile de izolare a venit pe lume prințesa noastră, inspirația mea de a crea cele mai deosebite și frumoase rochițe de seară.

A reușit să se poziționeze pe piață printr-o individualitate aparte. Toate creaţiile ei sunt unicat, iar realizarea unei ţinute complete îi ia câteva zile de muncă intensă. Vika e convinsă că ținutele nu sunt niște haine simple ci ”emoţii şi amintiri”.

DavieStill a devenit un brand cunoscut datorită recenziilor frumoase ale clienților noștri. Azi ne bucurăm de succes și mulțumim tuturor care au trecut pragul atelierului nostru. Nu ne oprim aici, deja se planifică ținute de toamnă-iarnă, costume sport- clasice, paltonașe, scurte.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6