[geot country="Romania"] [/geot]

COVID-19// Regim special de lucru pentru bugetari începând de astăzi, 8 decembrie

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

Începând cu data de 8 decembrie, funcţionarii publici vor lucra conform unui regim special. Acest lucru îl prevedere decizia Comisiei Naţionale Extraordinare pentru Sănătate Publică (CNESP).

Ministerele, Cancelaria de Stat, alte autorităţi administrative centrale subordonate Guvernului, instituţii publice, întreprinderi de stat ş.a. vor organiza desfăşurarea activităţii în regim special  de muncă, de la orele 7.30 până la 16.00, şi pauza de masă de la 12.00 până la 12.30, cu revizuire ulterioară, în funcţie de situaţia epidemiologică„, se spune în decizia CNESP.   

Se dispune autorităţilor din domeniul ordinii publice să continue suravegherea respectării de către persoanele juridice şi fizice a măsurilor de prevenire şi control a infecţiei de COVID-19„, se spune în decizia CNESP.

La 27 noiembrie, CNESP a declarat stare de urgenţă în sănătate publică pe întreg teritoriul Republicii Moldova pe perioada 30 noiembrie 2020 – 15 ianuarie 2021.

Nerespectarea măsurilor de sănătate publică expuse constituie pericol pentru sănătatea publică şi va servi temei pentru tragere la răspundere contravenţională şi/sau penală a persoanelor vinovate.

SURSA: tvrmoldova.md

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Știri
Mîndrilă Alina

CNESP: Începând cu 8 noiembrie, se interzic nunțile, botezurile și mesele de pomenire în Republica Moldova

Începând cu data de 8 noiembrie, în R. Moldova se interzice organizarea tuturor evenimentelor private, nunți, botezuri, mese festive sau de pomenire. O hotărâre în acest sens a fost luată de către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică. Până în prezent organizarea de evenimente private era permisă cu participarea a cel mult 50 de persoane

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6