COVID 19 – virusul Chinez se va răspândi peste tot în lume. Iată care ar fi antidotul!

CORONAVIRUS – arma biologică de război inventată în China

Adevăr sau invenție? Despre epidemia de coronavirus care se va răspândi peste tot în lume s-a scris pentru prima dată în urmă cu 39 de ani. Informațiile apar într-o carte misterioasă intitulată ”The Eyes of Darkness”, scrisă de americanul Dean Koontz.

Numărul celor care au fost contaminați de coronavirus crește de la o zi la alta. Ultimele date arată că până acum aproape 80.000 de persoane au fost infectate, dintre care 2.600 au murit.

Coronavirusul, prezis într-o carte apărută în 1981

Iar virusul din China a ajuns și în Europa, Italia fiind, de altfel, al doilea cel mai afectat stat după cel din Asia, ca număr de îmbolnăviri. 200 de italieni sunt infectați, iar numprul celor care pierd lupta cu virusul este în continuă creștere.

Dean Koontz descrie în romanul său, „The Eyes of Darkness”, exact coronavirusul

Dean Koontz descrie în romanul său, „The Eyes of Darkness”, exact ce este coronavirusul care a provocat o isterie globală.

Coronavirusul, armă biologică de război

În carte se vorbește despre un tip de virus creat în laborator, în China, menit să fie folosit ca armă biologică în timpurile de război. În carte, numele virusului este Wuhan-400, Wuhan fiind exact orașul din China în care a izbucnit epidemia de Covid-19.

Romanul „The Eyes of Darkness” a fost publicat în 1981

Romanul „The Eyes of Darkness” a fost publicat în 1981.

În carte se spune că virusul nu supraviețuiește mai mult de un minut în afara corpului uman și că nu este necesară folosirea unui proces costisitor de decontaminare, odată ce acesta a început să se extindă.

Antidotul pentru coronavirus: curenți electrici și căldură

Autorul mai precizează faptul că medicamentele actuale sau antibioticele nu au efect, singurul tratament fiind, o combinație de curenți electrici și căldură puternică.

În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume, atacând plămânii și căile respiratorii și rezistând la toate medicamentele cunoscute. Ceea ce o să fie mai surprinzătoare decât boala este chiar disparația acesteia, la fel de brusc precum a apărut. Va mai ataca apoi peste zece ani, după care va dispărea complet”, scrie în paginile cărții, potrivit foxnews.com.

Sursa: foxnews.com

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6