Conferă senzualitate și naturalețe privirii… cu procedura de Laminare a Genelor!

Mascara este produsul fără de care majoritatea dintre noi, femeile, nu am putea ieși din casă și asta pentru că ne dorim o privire conturată care să ne transforme întreaga fizionomie. Dar dacă ți-am spune că există o procedură care îți oferă gene lungi, bogate și curbate, fără să mai ai nevoie de rimel?

Elena Suruceanu se numără printre femeile care maternitatea le-a schimbat radical viața! După ce a profesat în domeniul management-vânzări, mama a doi copii, a decis să-și schimbe profilul de activitate. Câteva cursuri de bază de beauty, au adus-o pe tânăra entuziastă în topul speciliaștilor de la noi.

Elena Suruceanu, lash artist și lami maker de câțiva ani bucură femeile cu proceduri beauty care le conferă o alură magnifică și o privire cuceritoare!

“Această pasiune a luat naștere acum patru ani, odată cu apariția pe lume a fetiței mele. Anterior am activat într-un domeniu unde, cu doi copii era mai dificil să mă reântorc. Am început să mă gândesc la o altă activitate cu care să mă ocup, iar ideea a venit din momentul în care și eu, ca oricare femeie ce iubește frumosul mergeam în fiecare lună la procedura de alungire a genelor. Am fost tentată de yeylash-ing și am început un curs de bază . Eram sigură că am făcut alegerea perfectă. Asa a luat naștere „Lash By Strliia”, brandul care mă reprezintă în totalitate”.

Ochii atrag printre primii atenția atunci când interacționăm cu cineva, nu-i de mirare că mereu căutăm trucuri pentru a ni-i pune în evidență. Niște gene lungi, dese și curbate sunt cea mai simplă metodă, însă ce ne facem dacă genetica nu ne-a înzestrat cu ele și nici nu suntem adeptele genelor false? Laminarea genelor este răspunsul!

Cred că preocupările primordiale ale unui specialist sunt preferințele clientelor. Pentru că printre ele se regăsesc și femei care optează pentru naturalețe, am urmat și cursuri de laminare. Acum mai mult ca niciodată sunt fascinată de ceea ce fac, și sunt mereu în căutare de noi idei și tendinte pentru a le oferi doamnelor oportunitatea de a se simți mereu frumoase și răsfățate”.

Una dintre cele mai populare proceduri în această perioadă, laminarea genelor, poate fi numită drept alternativa extensiilor de gene. Vom încerca să aflăm de la Elena Suruceanu cele mai importante nuanțe ale acestei proceduri întrebate printre cliente, dar și să arătăm diferența dintre tehnicile de laminare a genelor.

“Laminarea genelor este o procedură SPA, un tratament potrivit tuturor femeilor ce mizează pe naturaleţe, care au genele scurte şi deschise la culoare. Este cea mai bună alternativă pentru doamnele care nu folosesc mascara sau care au dezvoltat alergii la acest produs. Produsele pe care le utizez sunt de cea mai bună calitate pe bază de vitamine, uleiuri și colagen care stimulează și grăbesc procesul de creștere al firelor naturale.

Reprezintă o tehnică non-invazivă de ondulare, ridicare, îngroșare, vopsire și hrănire a genelor naturale pe termen lung. Datorită lash botoxului, un cocktail de vitamine, minerale, ulei de argan și keratină hidrolizată obținem gene hidratate și cu un aspect impecabil“.

Care sunt etapele?

“Procedura de Laminare Vitamin Botox constă din 5 pași. Primul pas presupune demachierea cu ajutorul unor soluții speciale, apoi genele se ridică de la rădăcină, folosind paduri de silicon. Urmează produsele step1 și step 2, pentru fixare și volum. Următoarea etapă constă în vopsirea genelor într-o nuanţă de negru intens cu o vopsea specială, iar la final se aplică un ulei keratinizat ce are sarcina de a regenera genele și de a le proteja de factorii externi. Efectul este vizibil imediat și are o durată de până la două luni.

Este important ca meșterul să aleagă minuțios produsele pe care le folosește, deoarece pentru un tratament calitativ avem nevoie de preparate naturale 100%. Laminarea se realizează cu vitamin Lash Botox, tratament excepţional cu 14 ingrediente funcţionale, ce conţine ulei de Jojoba, vitamina A, glicerină, pantenol B5 cu efect benefic de a întări ţesutul. Acidul hialuronic oferă luciu iar uleiul de argan, vitaminele E şi F, uleiul de migdale, vitamina B și uleiul de macadamia le regenerează intens”.

Beneficiile?

“În urma procedurii obținem gene perfecte, sănătoase, regenerate și care ne vor face diminețile mai ușoare. Pentru că noi, femeile, suntem mereu ocupate și lăsăm pe ultimul loc grija pentru frumusețea exterioară. Iată că laminarea genelor conferă o notă de feminitate, senzualitate și în același timp păstrăm naturalețea care nu va ieși prea curand din modă“.

Sprâncene neascultătoare? Soluția este laminarea sprâncenelor!

Printre procedurile beauty efectuate de Elena se numără și laminarea sprâncenelor. O tehnică modernă care îți permite să obții un aspect mai bun al sprâncenelor, le face mai expresive, păstrând în același timp toate caracteristicile individuale și naturalețea. Totodată, îmbunătățește starea firelor și stimulează creșterea.

“Procedura de laminare a sprâncenelor este recomandată absolut tuturor femeilor, deoarece este inofensivă și se bazează pe componente naturale. Tratamentul este potrivit în special dacă te confrunți cu următoarele probleme ” :

formă neregulată și ușoară asimetrie a sprâncenelor;

direcția greșită de creștere a părului individual;

fire neascultătoare și dificil de vopsit cu produse beauty;

uscarea, subțierea sau pierderea firelor datorită colorării permanente, a menționat specialista.

Elena se mândrește cu diplomele și trofeele care dovedesc muncă asiduuă depusă zilnic și profesionalismul ei de înaltă calitate. Răbdarea, perseverența și dorința de a împărtăși cunoștințele acumulate în toți acești ani au determinat-o să facă un alt pas important. Specialista a decis să transmită și altor femei pasionate de domeniul frumuseții, idei practice și informații prețioase, în cadrul cursurilor de laminare a genelor și sprâncenelor Vitamin Botox.

Specialista nu se oprește aici! Muncește pentru a deveni mai bună și vrea să cucerească noi trepte în domeniul beauty!

‘Echipa isecrete.com îți mulțumește pentru interviu și îți urează mult succes în continuare!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6