[geot country="Romania"] [/geot]

Concediul de maternitate i-a oferit ocazia să descopere pasiunea pentru domeniul handmade. Interviu cu Ecaterina Antoci, fondatoarea brandului ’’MamiCreează’’!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki
barndul mamicreeează
Cu multă imaginație și pasiune, unii oameni pot face adevărate minuni. Ecaterina Antoci, originară din Orhei a finisat facultatea de Sociologie și Asistență socială, dar a lucrat ca inginer în pregătirea personalului. Actuala sa activitate are la bază însă un hobby pe care l-a transformat în afacere în urmă cu aproximativ doi ani-creează diferite decorațiuni personalizate, cărți senzoriale, pernuțe și rame foto. 

Este o tânără mămică  care trăiește în fiecare zi cu zâmbetul pe buze, urmându-și visul. Pe lângă dragostea pentru domeniul handmade, îi place să gătească, să exploreze locuri frumoase și să călătorească.

Dragostea pentru domeniul handmade își are rădăcini încă din copilărie. Țin minte că, făceam hăinuțe pentru păpuși și îmi plăcea sa cos. Unele dintre acestea le-am păstrat ca amintire și astăzi le admir.

Fiind la facultate nici gând că aș putea să mă aventurez în această lume colorată. Totul a luat o întorsătura acum 1 an și 5 luni. Fiind în concediul de îngrijire a copilului aveam nevoie de o ocupație și atunci m-am gândit să creez ceva pentru băiețelul meu. Scopul de a începe un mic business a apărut și la inițiativa familiei, a persoanelor apropiate care erau impresionați de decorațiunile confecționate de mine”.

Are un har aparte. Reușește cu multă imaginație și pasiune să realizeze decorațiuni personalizate. Se interesează de culorile preferate ale celui căruia îi sunt destinate, de pasiunile sale dar și felul său de a fi. Mai apoi folosindu-și intuiția și talentul realizează lucrări uimitoare.

Pentru a învăța să realizez perfect ceva desigur că, a fost nevoie de timp de aceea primele decorațiuni le făceam cadou. Apoi a apărut ideea de a crea brandul ”MamiCreează” și o pagină pe rețelele de socializare. Mă bucur că, timp de aproape un an m-am implicat în diferite proiecte și așa au apărut comenzile.

Dacă la început realizam doar decorațiuni personalizate, acum colecția este mai vastă și puteți găsi carusel pentru leagăn, pernuțe, rame foto, cărți senzoriale, ciorapi cu diferite desene, mărțișoare etc”.


Și-a dat seama că realizarea obiectelor decorative o relaxează și că își dorește să facă tot mai multe. Astfel, a ajuns astăzi să fie foarte solicitată.

Chiar dacă durata procesului de creare a unui decor poate varia între 3-5 zile, iar o carte senzorială 8-10 zile eu nu observ cum trece timpul.  Ceea ce fac la moment a devenit un mod de viață deja pentru mine, o activitate în care m-am descoperit și totodată pot să aplic orice idee îmi apare în gând. Eu cred că, energia mea pozitivă poate fi transmisă prin fiecare lucrare și desigur liniștea sufletească pe care posed în timpul procesului. E plăcut când te poți relaxa muncind”!  

De unde te inspiri?

Inspirația mea sunt copiii și tot ce e legat de ei. Deoarece cât trăim putem învăța, uneori mai analizez și lucrările altor meșteri același domeniu- creații din fetru pentru că, este materialul de bază cu care lucrez și deja adaptez propriile idei. ’’MamiCreează’’ face povești personalizate din fetru pentru fiecare copilaș în parte”.

 

Ecaterina Antoci meșterița handmade din spatele brandului ’’MamiCreează’’  iese în evidență prin micile sale „capodopere” care apar din iscusitele sale mâini. Reușește să combine perfect rolul de mamă, soție și antreprenoare, iar echipa Isecrete îi dorește multe realizări frumoase.

Vezi galeria foto!

  • decorațiuni din fetru

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 5 / 5. Numărul de voturi: 2

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6