[geot country="Romania"] [/geot]

Celebrități care au slăbit incredibil în 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki
Mulți oameni obișnuiți se confruntă cu problema surplusului de greutate. Nici vedetele nu sunt ocolite de acest flagel și chiar dacă apelează la antrenori personali și nutriționiști, le este foarte greu să scape de kilogramele în plus. Dar cu multă ambiție și eforturi serioase, uneori și cu sacrificii, unele staruri reușesc să se elibereze de sub presiunea apăsătoare a greutății, inspirându-i și pe alții.

În 2019, multe celebrități s-au transformat total prin pierderi de greutate. Printre ele se numără Jessica Simpson și Adele care au apărut cu siluete de invidiat.

Jessica Simpson

Jessica a reușit să slăbească extrem de mult după ce a dat naștere celui de-al treilea copil, Birdie Mae Johnson. Aceasta a reușit să ajungă înapoi la greutatea dorită, deși se îngrășase foarte tare.

Harley Pasternak le-a zis în exclusivitate celor de la HollywoodLife că Jessica mănâncă într-o zi ouă fierte, fructe, pește la grătar și multe legume.

Adele

Pe lângă Jessica, Adele a reușit să slăbească extrem de mult, apărând la petrecerea dată în cinstea zilei lui Drake cu un corp extrem de armonios. Adele a reușit să dea jos kilogramele nedorite datorită lui Joe Wicks. Aceasta practică pilates alături de prietena ei, Ayda Field.

Mariah Carey

Și Mariah Carey a dat jos aproape 25 de kilograme. Aceasta a recurs la o operație de micire a stomacului, reușind să arate perfect.

Celebrități ce s-au transformat total prin pierderi de greutate în 2019

Kenya Moore

Kenya Moore a slăbit foarte mult după ce i-a dat naștere fetiței sale, Brooklyn Daly, în noiembrie 2019.

Celebrități ce s-au transformat total prin pierderi de greutate în 2019

Drew Barrymore

Drew a reușit să slăbească foarte mult, iar de atunci strălucește! În poze este vizibil faptul că acum este foarte mulțumită de ea.

Simon Cowell

Starul a slăbit aproximativ 10 kilograme de când a ales dieta vegană. „O dată ce te obișnuiești cu asta te simți mai bine. Memoria mea este mai bună, eu mă simt mai bine. Încă pot să beau bere, deci sunt fericit.”, le-a spus el celor de la HollywoodLife.

Sursă: HollywoodLife ,eva.ro

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6