[geot country="Romania"] [/geot]

Cele mai extravagante proceduri de frumusețe la care apelează vedetele

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

Nu toate vedetele preferă să vorbească despre operațiile estetice și procedurile de înfrumusețare la care apelează. Dar mai sunt unele care se simt mai relaxate să discute despre acest subiect și nu fac un secret din faptul că au apelat la chirurgia estetică sau la proceduri de înfrumusețare pentru a-și corecta anumite trăsături ori pentru a le îmbunătăți.

Află care sunt cele mai extravagante, scumpe, exclusiviste și neobișnuite proceduri la care recurg vedetelede la Hollywood pentru a se menține la fel de tinere, de fresh și de atrăgătoare.

Kim Kardashian – metoda Vampirului

beauty extravagante vedete

Când câștigi sute de milioane de dolari datorită imaginii tale, atunci nimic nu e prea mult sau prea ieftin pentru a-ți menține aspectul. Kim Kardashian își păstrează fața tânără și fermă prin diverse proceduri, cea mai neobișnuită fiind un facelift vampir, prin care sângele ei, extras din braț, îi este reinjectat în față pentru a preveni apariția ridurilor.

Sandra Bullock – cremă de hemoroizi pentru pungile de sub ochi

beauty extravagante vedete

Sandra Bullock apelează la o metodă neobișnuită, dar eficientă pentru a-și trata cearcănele și pungile de sub ochi, și anume crema de hemoroizi.

Mila Kunis – tratamente cu diamante și rubine

Soția lui Ashton Kutcher își face peeling-uri cu praf de diamante și de rubine. Acest tratament conține antioxidanți, reduce inflamațiile și costă 7000 de dolari.

Angelina Jolie – tratament cu caviar

Actrița apelează la împachetări cu caviar pentru a-și menține pielea fermă și fină. Ea a adoptat aceste proceduri mai ales în timpul sarcinilor,ceea ce are scop de a preveni apariția vergeturilor.

Jennifer Lopez – tratamente faciale cu placentă

Vedeta vrea să arate veșnic tânără, mai ales acum, când a atins deja jumătate de secol de viață. Tratamentul ei facial preferat este cel cu măști de placentă și cu colagen, care ajută la menținerea aspectului tânăr al tenului.

Kate Hudson – tratament ”la rece”

Probabil cel mai ieftin și mai simplu tratament: actrița își ține pentru câteva secunde fața în apă rece cu gheață pentru revitalizare. Câteva secunde petrecute ajută la eliminarea aspectului adormit al feței și la redinamizarea circulației la nivelul tenului.

Irina Shayk – mască de față cu aur

beauty extravagante vedete

Fosta soție a lui Bradley Cooper, Irina Shayk, își aplică frecvent o mască de față cu aur de 24k, despre care se spune ca reînnoiește stratul celular al feței și reduce ridurile. O mască de față de acest fel costă 300 de dolari, iar printre adeptele ei se mai numără modelele Victoria’s Secret Elsa Hosk, Alessandra Ambrosio și Sara Sampaio.

Sursa- https://www.alistmagazine.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS

Începe vara cu prieteni, film și întâlniri de neuitat!

Vara e perioada activităților frumoase petrecute alături de prieteni! Iată de ce, echipa isecrete vă recomandă să mergeți și la film. În perioada 1-5 iunie, MEDIACOR – centrul de producții și tehnologii pentru industriile de film și media va găzdui un eveniment inedit Inelul de Foc la Mediacor | Festivalul Industriilor Creative. Serialul “Inelul de

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6