Ce tunsori se poartă în acest sezon. Află de la hairstylista Argentina Cireș!

Coafura contează foarte mult la conturarea imaginii tale şi tindem să credem că nu există femeie care nu experimentează cu diverse tunsori pentru a o găsi pe cea potrivită. Ne inspirăm foarte mult din look-urile multor celebrităţi, vedem actriţe şi modele cu părul mereu excepţional aranjat. În sezonul toamnă-iarnă 2019-2020, printre cele mai cunoscute tendinţe care vor face furori găsim formele geometrice cu bob perfect simetric şi tunsori pixie.

Imaginea unui specialist în domeniul beauty este foarte importantă, deoarece reprezintă un exemplu pentru clienții săi. Acum câțiva ani, hairstylista Argentina Cireș și-a uimit prietenii cu o tunsoare scurtă și o culoare nonconformistă, total diferit de ceea ce purta până atunci.

”De cîțiva ani aleg doar tunsorile pixie cu elemente specifice pentru bărbați. Nu mii frică sa experimentez nici cu culoarea.Am avut curajul să am și o nuanță de albastru-azuriu. Pe viitor încă nu sunt pregătită să revin la stilul vechi.Unul dintre motive ar fi faptul că, deja am o personalitate formată. Ma simt mult mai încrezută și stylată cu tunsorile pixie care cred că deja mă reprezintă”.

Hairstylista Argentina Cireș a dezvăluit pentru Isecrete.com care sunt principalale tendințe în materie de tunsori, dar și cum alegem modelul potrivit!

Pixie

Tunsoarea pixie câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Chiar dacă este o tunsoare scurtă, arată impecabil pentru femeile la orice vârstă. Cu un breton stratificat sau gradat, în culori într-un stil ombre sau șuvițe, poate fi ușor aranjată.

Tunsorile scurte și medii pixie, cu entuziasmul și farmecul lor caracteristic pot pune în evidență trăsăturile faciale. Sunt potrivite femeilor care iubesc să experimenteze și nu au frică de schimbări. Pixie este perfectă pentru forma unei fețe ovale, o față de dimensiuni medii, expresivă. Însă specialiștii recomandă să treceți pragul unui salon în cazul în care decideți să experimentați”.

Carre

Odată cu apariția noilor tunsori interesante și ultra moderne, nu-și pierde poziția nici renumitul Carre. O tunsoare realizată prin culori moderne, ondulări sau bucle, arată foarte frumos, mai ales pentru părul subțire. Iar pentru o lungime medie a părului, carre-ul este alegerea perfectă. Puteți purta părul în moduri diferite: cu un breton drept, pe ambele părți sau asimetric.

Printe avantajele carre-ului este faptul că oferă volum părului, chiar dacă aveți fire subțiri și rare. Această tunsoare nu are reguli stricte, de aceea este preferata stiliștilor, oferindu-le libertatea de a o adapta pentru fiecare femeie în parte”.

Bob

Această tunsoare este simplă și perfectă pentru femeile cu păr subțire și neascultător. Diferitele variante vă permite să alegeți tunsoarea în funcție de tipul și lungimea părului. De asemenea, vor sublinia frumos trăsăturile și forma feței. Tunsorile bob vor fi foarte în vogă și în anul 2020, acestea căpătând din ce în ce mai multă popularitate, indiferent de categoria de vârstă. În anul ce vine se va purta foarte mult bobul specific Victoriei Beckham, dar și bobul asimetric și cel lung vor fi foarte în vogă. Tunsorile bob pot fi purtate bine pieptănate, fie, întinse cu placa de păr sau ușor ondulate la vârfuri. Nu țin cont de vârstă – tunsorile bob se potrivesc de minune atât copiilor, cât și adulților, mai ales că au un aer tineresc și trendy, a mai adăugat Argentina”.

Hairstylista Argentina Cireș spune că și în ceea ce privește culoarea părului, acest sezon va fi unul destul îndrăzneț iar culorile de roșu, arămiu, teracotă galben vor fi cele mai căutate. Potrivit Institutului Pantone, culoarea anului 2020 va fi albastrul și toate variațiile acestuia. Trendurile anului viitor vin din natură, din ocean cu toate toate variațiile de la turcoaz, verde până la bleu marin.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6