[geot country="Romania"] [/geot]

Ce te împiedică să evoluezi, în funcție de zodia ta.

Dacă simți că nu avansezi, pe plan personal sau profesional, poate fi din cauza unei nesiguranțe care nu te lasă faci ceea ce îți propui.Oricât de mult succes ai avea pe plan profesional, este imposibil să nu existe un lucru care să te macine. Însă, dacă ai trece peste aceste probleme, ai putea vedea că, cel mai probabil, nu ai niciun motiv să fii nesigură. Trebuie doar să înțelegem faptul că tindem să ne criticăm prea mult pe noi înșine și că nu ar mai trebui să fim așa duri.

Primul pas pentru a trece peste aceste lucruri este să le identifici. Iată care este motivul care te ține pe loc, în funcție de zodia ta.

Berbec – Nevoia de a fi cel mai bun

Ești o persoană competitivă și vrei întotdeauna să fii pe primul loc, astfel încât amenințarea de a nu fi cel mai bun te sperie, până în punctul în care să-ți fie prea teamă să mai faci ceea ce ți-ai propus. Ține minte, nu trebuie să câștigi de fiecare dată. Cele mai mari succese ale vieții pot fi generate de eșecuri mari.

Taur – Tendința de a fi prea grijuliu

Îți este foarte greu să te încrezi în alte persoane, poate datorită unor întâmplări din trecut ce te-au determinat să nu te mai bazezi pe nimeni. Indiferent de motiv, te reține din a te lăsa vulnerabil într-o relație și acest lucru poate sta în calea fericirii tale. Mereu vor exista persoane care te vor dezamăgi, dar, de cele mai multe ori, vei întâlni oameni care te vor iubi și te vor susține chiar și în cele mai rele momente ale tale.

Gemeni – Frica de părerile celor din jur

Faptul că te îngrijorează părerile celorlalți te ține pe loc și nu te lasă să fii autentică. De asemenea, această temere poate provoca anxietate, ce poate avea un impact negativ asupra vieții tale. Încearcă să fii tu, nu mai încerca să te ascunzi în spatele aparențelor pentru a mulțumi pe toată lumea. Și, oricum, majoritatea persoanelor sunt mult prea ocupate cu treburile lor pentru a da atenție hainelor pe care le porți sau cuvintelor pe care le spui.

Rac – Nevoia de a avea totul sub control

Nevoia ta de a avea control asupra oricărui aspect al vieții tale îți dăunează atât ție, cât și persoanelor din jurul tău. Această obsesie nu te va lăsa să profiți de moment și să te bucuri cu adevărat de viață. Respiră, lasă lucrurile să meargă după voia lor și acceptă că și cele mai bine organizate planuri pot merge prost. Viața nu trebuie să fie întotdeauna perfectă.

Leu – Dorința de a fi autoritar

Ești obișnuită să fii la conducere și îți place acest lucru. Însă, comportamentul tău autoritar poate îndepărta persoanele la care ții. În plus, pentru că mereu ești la conducere, tinzi să crezi că ceilalți nu te vor vedea ca pe o amică, ci doar ca pe șefa lor. Așa că arată-le că se înșală și lasă și pe altcineva să ia deciziile câteodată. Câteodată poate fi mai distractiv să lucrezi împreună cu alți colegi decât să faci tu totul de una singură.

Fecioară – Neîncrederea în propria persoană

Cu toții suntem puțin prea duri cu noi înșine, însă tu o duci la extrem. Mereu te gândești de două ori înainte de a face ceva, pentru că ești sigură că vei greși. Gândirea negativă te reține din a arăta ceea ce poți face, deoarece mereu vei avea în minte faptul că nu ești destul de bună pentru ce ți-ai propus. Fă pași mici, începând cu o gândire pozitivă. După, încearcă să îți asumi mici riscuri, cum ar fi să aplici pentru acel job pe care ți-l dorești atât de mult, deși consideri că nu ai nicio șansă să-l primești.

Balanță – Nu exprimi ceea ce gândești cu adevărat

Deși este bine să ne ținem părerile pentru noi câteodată, nevoia ta de a le face oamenilor pe plac te provoacă să nu spui ceea ce gândești și, astfel, nu reusești să te exprimi. Este normal să încerci să nu superi pe nimeni, însă nu ar trebui să te limitezi atât de des. Să spui ceea ce gândești nu este neapărat un lucru rău, însă trebuie să o faci sincer și cu respect.

Scorpion – Probleme cu încrederea

Este puțin spus faptul că îți este greu să ai încredere în oameni. Ai fost dezamăgit de câteva ori și te-ai învățat să fii rece și să nu te lași vulnerabilă în fata nimănui. Astfel, însă, riști să nu ai parte de relații semnificative. Desigur, există multe persoane care nu merită încrederea ta, dar există și oameni care nu te vor trăda și care te vor susține. În viață este important să ai relații de prietenie și de iubire, așa că lasă-te dusă de val și acceptă persoane în viața ta personală. De cele mai multe ori, vei fi bucuroasă că ai făcut-o.

Săgetător – Frica de angajament

Iubești libertatea, așadar gândul să fii legată de cineva sau ceva pentru o perioadă lungă de timp este teribil. Însă, frica de angajament deseori te împiedică în a avea relații iubitoare sau situații duse cu bine până la capăt, deoarece renunți prea devreme pentru a vedea cum vor decurge lucrurile. Este normal să îți fie teamă să te implici în ceva serios, dar câteodată trebuie să ignori această frică și să faci acest pas.

Capricorn – Frica de eșec

Oamenii te văd ca pe o perfecționistă, dar acest aspect ascunde faptul că îți este frică de eșec. Te simți presată să ai rezultate perfecte în orice lucru pe care îl faci, ceea ce nu este neapărat un lucru rău, însă, această frică te poate împiedica să evoluezi și să îți dai seama care sunt punctele tale forte. Eșecul este o parte necesară a vieții noastre și ne permite să ne apreciem câștigurile cu atât mai mult, așa că acceptă că mai greșești din când în când.

Vărsător – Inima ta fragilă

Esti o persoană sensibilă și nu este nimic rău în legătură cu asta. Poate fi cea mai de preț calitate a ta, însă tu nu o apreciezi în acest fel. Încerci să maschezi această sensibilitate și te pricepi atât de bine la asta încât unii oameni ar fi șocați să afle cum ești tu de fapt. Lasă-te vulnerabilă pentru a avea parte de relații frumoase și profunde. Arată cine ești cu adevărat.

Pești – Frica de a fi o dezamăgire pentru cei din jur

Îți este mereu teamă ca cei din jur să nu te vadă ca pe o dezamăgire, ca o persoană care nu merită anumite beneficii. De exemplu, îți este teama să ceri o mărire de salariu deoarece consideri că nu meriți. Încearcă să faci ceva ce ți-ai dorit întotdeauna să realizezi și de fiecare dată când gândurile negative te invadează, amintește-ți de toate momentele în care ai reușit. Cu cât te provoci mai mult, cu atât vei scăpa mai repede de aceste insecurități.

Sursa- https://www.elle.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6