Ce faci când eşti prinsă între două iubiri

Relaţiile romantice sunt complicate şi imprevizibile. Când credeai că ai o relaţie liniştită, de lungă durată, poate să apară cineva care să-ţi dea lumea peste cap şi să nu mai ştii încotro să o apuci. Te trezeşti prinsă într-un triunghi amoros şi ești pusă în faţa unei decizii radicale.

Ambii parteneri îți satisfac anumite nevoi și trebuie să iei o decizie cu privire la viitorul tău amoros. Înainte să dramatizezi și să te gândești că te afli într-o situație fără ieșire, trage aer în piept și ia în calcul anumite aspecte. Iată ce trebuie să faci în această situație!

De ce s-a ajuns aici?

Dacă ai ajuns în această postură, este clar că existau anumite goluri emoționale pe care simțeai nevoia să le umpli. Analizează lipsurile din relație și cum te simți de când ai găsit ce căutai în altă parte. Ține cont de cum te simți în compania fiecăruia. Ești euforică? Liniștită? Anxioasă? Astfel vei vedea cine se pliază mai bine pe nevoile tale.

Definește foarte bine ce simți

Primul impuls ar fi să spui că iubești ambii parteneri, în egală măsură, și că nu poți alege. Din păcate, acest lucru este imposibil. Iubirea poate fi ușor confundată cu atașamentul sau atracția sexuală, dar și cu rutina. Dragostea adevărată este cea dezvoltată în timp.

Nu da vina pe factori externi

Deși ești tentată să dai vina pe societate, pe partener sau… pe blesteme pentru situația în care ai ajuns, trebuie să știi că nu vei rezolva mare lucru așa. Ești singura responsabilă de situație și trebuie să vezi care este greșeala care te-a adus aici și ce poți schimba.

Nu sta prea mult pe gânduri

Dacă vei rămâne prinsă mult timp în situația asta, nu doar că vei avea mai mult de suferit, ci vei risca să pierzi ambii parteneri. Oricât de dificil ar părea, inima ta știe deja răspunsul. Petrece timp cu tine, pune-ți ordine în gânduri, iar dacă simți că este nevoie, poți apela la un psiholog.

Orice ai alege, este important să rămâi onestă. Dacă în relația ta actuală nu mai există sentimente, ci doar obișnuință, este mai sănătos pentru amândoi să căutați fericirea în altă parte. Oricât de dificilă ar fi o despărțire, viața merge înainte și fiecare are dreptul la fericire.

Sursa- https://www.divahair.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Relații&cuplu

 Află care sunt pericolele ce pot apărea dacă nu faceți sex o perioadă mai lungă

Absenţa sexului într-o relaţie poate avea numeroase efecte asupra ambilor parteneri, iar unele dintre ele pot ameninţa însăşi fundaţia cuplului. Descoperă care sunt cele mai grave 6 pericole pentru cuplu dacă nu faceţi sex o perioadă mai lungă. Studiile despre sexualitatea în cuplu au descoperit o legătură clară între fericire şi frecvenţa sexului. Cuplurile fericite

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6