[geot country="Romania"] [/geot]

Câți bani face Kim Kardashian pentru o postare pe Instagram? Între 300.000 de dolari și 500.000 de dolari!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

În prezent, Kim Kardashian este implicată într-un proces cu compania Missguided, despre care vedeta spune că i-ar fi folosit numele și imaginea pentru a-și promova hainele.

În mijlocul acestui scandal, Kim Kardashian a dezvăluit și câteva detalii referitoare la cât câștigă pentru o postare pe Instagram și, fiți atenți, este enorm! Potrivit publicației TMZ, Missguided nu a răspuns afirmațiilor lui Kim, așa că suma pe care aceasta a cerut-o ar fi de 5 milioane de dolari.

Justificarea lui Kim Kardashian pentru această sumă colosală este că ea face…(sunteți pregătiți??)între 300.000 de dolari și 500.000 de dolari pentru o singură postare!

Dacă până acum erau doar speculații referitoare la câți bani face Kim Kardashian pentru o postare pe Instagram, ei bine, datorită procesului pe care îl are cu retailerul Missguided, s-a aflat suma reală. În documentele pe care le-a depus, Kim a spus că deseori renunță la posturi sponsorizate pentru brandurile de îmbrăcăminte, deoarece nu dorește să fie asociată cu acestea.

Kim Kardashian are o valoare netă de 175 de milioane de dolari, așa că nu are nevoie așa de mare de toate aceste sponsorizări.

Cel mai deranjată este că a fost asociată cu un brand căruia nici măcar nu i-a dat permisiunea să facă publicitate pe seama ei. Ea a adăugat și faptul că Missguided a etichetat-o în fotografii fără acordul ei.

Kim Kardashian etichetează adesea diverși designeri în postările ei, ceea ce le aduce enorm de multe vizualizări și comenzi designerilor respectivi.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6