Câți bani face Kim Kardashian pentru o postare pe Instagram? Între 300.000 de dolari și 500.000 de dolari!

În prezent, Kim Kardashian este implicată într-un proces cu compania Missguided, despre care vedeta spune că i-ar fi folosit numele și imaginea pentru a-și promova hainele.

În mijlocul acestui scandal, Kim Kardashian a dezvăluit și câteva detalii referitoare la cât câștigă pentru o postare pe Instagram și, fiți atenți, este enorm! Potrivit publicației TMZ, Missguided nu a răspuns afirmațiilor lui Kim, așa că suma pe care aceasta a cerut-o ar fi de 5 milioane de dolari.

Justificarea lui Kim Kardashian pentru această sumă colosală este că ea face…(sunteți pregătiți??)între 300.000 de dolari și 500.000 de dolari pentru o singură postare!

Dacă până acum erau doar speculații referitoare la câți bani face Kim Kardashian pentru o postare pe Instagram, ei bine, datorită procesului pe care îl are cu retailerul Missguided, s-a aflat suma reală. În documentele pe care le-a depus, Kim a spus că deseori renunță la posturi sponsorizate pentru brandurile de îmbrăcăminte, deoarece nu dorește să fie asociată cu acestea.

Kim Kardashian are o valoare netă de 175 de milioane de dolari, așa că nu are nevoie așa de mare de toate aceste sponsorizări.

Cel mai deranjată este că a fost asociată cu un brand căruia nici măcar nu i-a dat permisiunea să facă publicitate pe seama ei. Ea a adăugat și faptul că Missguided a etichetat-o în fotografii fără acordul ei.

Kim Kardashian etichetează adesea diverși designeri în postările ei, ceea ce le aduce enorm de multe vizualizări și comenzi designerilor respectivi.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente

Astăzi va fi lansat în premieră filmul “pandemia.md” – un film despre virusul relațiilor dintre oameni pe timp de “ciumă”

Lansarea națională va avea loc astăzi la Cinematograful Patria Loteanu. Concomitent cinefilii vor putea urmări pelicula și la cinematograful Cineplex Mall. Acțiunea filmului “pandemia.md” are loc în perioada carantinei de pandemie Covid 19.  În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență și regizorul de film, împreună cu familia, părăsesc orașul și se refugiază la

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6