div#ast-scroll-top { display: none !important; }

“Cătălina Bănică Lash Academy” mai mult decât un expert în frumusețe! Interviu cu fondatoarea din România care a devenit un “doctor de suflet” pentru clienții ei.

Cătălina Bănică este Lash artist, Lamimaker, trainer și mămică a doi copii. Locuiește la Ploiești, România și îi place să împrăștie fericire în jurul ei. A absolvit Facultatea de Administare a Afacerilor în Limba Germană din București, iar in prezent deține “Cătălina Bănică Lash Academy”-locul unde se definește frumusețea!

catalina banica

La doar 28 de ani, Cătălina nu are doar o carieră înfloritoare, ci este și o luptătoare. O femeie care te inspiră și care este gata să meargă până-n pânzele albe pentru aspirațiile sale. 

Curiozitatea și  competitivitatea m-au făcut să descopăr lumea extensiilor de gene, lume în care m-am regăsit. Dintr-un simplu joc, mi-am aplicat un set de extensii de gene, iar apoi am spus DA provocării vieții – de a învăța această meserie. Am avut multe tentative de a renunța deoarece îmi doream ca lucrările mele să fie corect executate încă din prima clipă, însă acest lucru nu se întâmpla. Am tins spre perfecțiune, fapt ce m-a motivat să merg mai departe și să investesc constant în mine. În paralel, am lucrat la o companie multinațională în domeniul de training (dezvoltare personală și profesională) și am continuat așa până în 2018, când am născut primul copil”.

Se știe că, de cele mai multe ori drumul către succes este presărat cu multe provocări. Cum a fost în cazul dvs?

Deși, aveam un job full time și multe deplasări prin țară și în străinătate, mi-am rezervat întotdeauna timp și pentru pasiunea mea, astfel că mi-am deschis propriul salon și academie de extensii de gene. Soțul meu a fost întotdeauna alături de mine și mi-a susținut fiecare decizie, pe care am luat-o în privința dezvoltării în acest domeniu. Datorită lui, am putut participa la primul meu curs de extensii de gene și chiar dacă atunci a fost o joacă, acum îi mulțumesc din suflet că m-a îndrumat să încerc. Familia m-a ajutat de fiecare dată când venea vorba de investiții, renovări sau publicitate.

Pentru mine, cele mai frumoase clipe sunt alături de familie, pentru că ei îmi oferă puterea de a trece peste orice provocare”.

De ce trebuie un specialist beauty să investească în cursuri de perfecționare?

De-a lungul anilor, am participat la numeroase campionate naționale și internaționale, în cadrul cărora am ajuns pe podium și am avut șansa de a-mi evalua munca și a-mi corecta greșelile. Indiferent de locul câștigat, satisfacția a fost enormă, văzând investiția în propria-mi dezvoltare. Pentru mine, cursurile de perfecționare și seminariile sunt un MUST în fiecare an, deoarece consider că fără acest lucru nu poți evolua și nici nu te poți menține printre cei mai buni”.

Gradul ridicat de calificare, tehnica oferită de Cătălina Bănică Lash Academy, cât și paleta diversă de materii predate, aduce studioul specialistei la rangul de unul dintre cele mai cotate saloane din domeniul eyelash și nu numai. 

Începutul întotdeauna este greu pentru toată lumea. Pentru a trece de la gradul de junior la cel de master, ai nevoie de experiență, de cursuri de perfecționare și desigur să ai o evoluție constantă. Acest lucru l-am făcut și eu, am cunoscut traineri cu renume, le-am urmat sfaturile, exemplele și am ajuns acum în poziția de expert, având la rândul meu un număr considerabil de cursante cu rezultate frumoase, ce lucrează atât în România, cât și în Anglia, Germania sau Norvegia. Organizez frecvent cursuri în cadrul academiei cu traineri din Republica Moldova și străinătate, iar acest lucru mă ajută să fiu la curent cu noutățile din domeniu”.

Care este rețeta succesului în cazul dvs?

Multă lume este interesată de rețeta succesului, însă aceasta  variază de la caz la caz și conține ingrediente diferite pentru fiecare în parte. Eu am presărat puțină pasiune, curiozitate, dorința de mai bine și mai ales orientarea spre perfecțiune.

Pe parcurs am întâlnit multe provocări, având practic două joburi. Deși la început aplicam extensii de gene din pură pasiune, îmi doream foarte mult să mă dezvolt și în acest domeniu și să am o carieră în adevărul sens al cuvântului. Cu răbdare, perseverență și multe suișuri și coborâșuri, am ajuns să am propria afacere, pe care am dezvoltat-o singură și am adus-o la un nivel de calitate superioară. Întotdeauna am ales calitatea și nu cantitatea, fapt ce m-a condus la o clientelă selectată și la un renume, fiind primul trainer acreditat național și internațional din orașul Ploiești”.

Încearcă să construiască o industrie puternică care face diferența în piața de beauty. Este un principiu etic aflat sub conduita Cătălina Bănică Lash Academy, o școală dedicată instruirii profesionale din industria extensiilor de gene.

Programul cursurilor susținute de mine sunt validate de către Lash&Brow Professional din Ucraina, fapt ce îmi certifică corectitudinea și siguranța informațiilor transmise mai departe. În prezent, am trei programe de formare în domeniul extensiilor de gene și al laminării și încă unul în plină dezvoltare. Îmi place să îmi surprind mereu cursantele cu ceva nou și să le ofer întotdeauna materiale de actualitate. Experiența în domeniul de training m-a ajutat să pot să predau după structuri și tehnici bine definite, pliate pe nevoile cursantelor mele”.

Realizările de până acum sunt cea mai mare mândrie a Cătălinei. Toate au venit în viața ei prin multă muncă și perseverență. Are planuri mărețe de viitor însă pe primul loc ar fi suplinirea echipei cu noi membri profesioniști și dedicați.

catalina banica

Sunt mândră de salonul și de Academia mea, de rezultatele pe care le-am avut an de an și mai ales de cuvintele frumoase pe care le aud din partea colegelor din domeniu și a clientelor. Atunci când ți se recunosc lucrările fără a avea semnătura pe ele, realizezi că într-adevăr faci o treabă bună! Asta trăiesc și eu acum și sunt mândră de mine și de toate premiile câștigate în cadrul competițiilor”!

Pentru tinerele care își doresc o carieră în domeniul beauty, Cătălina are un set de sfaturi.

Atunci când îți dorești să ai succes, trebuie să crezi în primul rând în tine și în potențialul tău, să investești constant în dezvoltare și să nu faci niciodată rabat de la calitate, indiferent că vorbim de cursuri, produse sau imaginea pe care o promovezi. Important este să ai curaj să faci ceea ce îți place și să alegi ce este mai bun”!

Cătălina, echipa isecrete îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează succese mari în cariera profesională dar și pe plan personal.

Facebook PRIVE – Gene false/Extensii de gene

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6